Модни консултации - 48

• 44 745
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
Винаги съм се чудила, Guess как може да подържат тия високи цени с това посредствено, даже по-правилно е да кажа "ниско качество".

# 451
Преди 15-на години имаха добри попадения в чантите, но обувките си бяха все така зле. Особено, откакто станаха върло “еко” и пробутват PU на безумни цени, не са ми интересни.

# 452
  • Пловдив
Ето варианти на токчета с платформа
https://stillo-bg.com/elegantni-damski-obuvki-s-visok-tok-i-platforma

Може и на мен да изпратите инфо за ишлеметата.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 12:42 от Десиссслава

# 453
Ох на мен тези обувки ми навяват не много елегантни асоциации...

Не харесвам по-нисички момичета, качени на такива токове с платформа - сякаш още повече се подчертава височината им.
Пример: Sarah Jessica Parker не помня да е носила платформи, а е само 160 см.

# 454
OnDine, нямам нищо на G-star, но усещам, че са от моите. Една пола я дебна от векове, така и не падна до приемлива цена, то и номера не останаха... 🤪 Накратко - искам дънки, къде мога да меря? Май в The Mall, в Collective дали има? Благодаря.
Зай:), лично, моля! 😀🤗

# 455
  • Някъде там
Дънки с повдигащ ефект си взимам от bershka

# 456
Мацки, благодаря Simple Smile. Отрезвихте от ботушите, прави сте, че са съчетани няколко стила и ще стоят нелепо. Една чанта харесах (то моята драма с чантите продължава Joy). Дали са още модерни? Изчистен модел е, затова я загледах..

# 457
Поли,за ботушите твърдо не,добре че вече сама си се вразумила! Чантата е ок,но късите дръжки можеш да ги държиш само в ръце,а дългата е много неудобна за подобен тип чанти.
Обувките с платформата са просто ... недоразумение...

# 458
  • Бургас
И от мен едно не за ботушите, чантата също не ми е нищо особено.

# 459
Да, чантата е изключително изчистена. Не е нещо особено, но имам други които са много красиви, но определено трудно се съчетават със повечето ми обувки и якета $дрехи). Аз обичам с къси дръжки. Имам O bag и само с къси дръжки я нося (има и дълга която си седи за украса на чантата). Simple Smile

# 460
И от мен глас за дънките на G Star. Аз много дънки имам и на Pause( български са) много качествени. Имам техни чифтове, които не са мръднали и са по на 7-8 години. Черното им не става, избелява.
Може ли и за мен инфо за ишлемето?

# 461
Благодаря ви за мненията за обуките. Като размислих, прави сте....
Ще търся стилето с по удобна извивка, ако имате опит с дадена марка, моля да споделите.

# 462
  • в Кошера
OnDine, нямам нищо на G-star, но усещам, че са от моите. Една пола я дебна от векове, така и не падна до приемлива цена, то и номера не останаха... 🤪 Накратко - искам дънки, къде мога да меря? Май в The Mall, в Collective дали има? Благодаря.
Зай:), лично, моля! 😀🤗

Монобрандовият G-star е в Сердика, там е най-големият избор.
Иначе във Fan Point в Дъ Мол, Парадайз.
Може да разгледаш и онлайн, но сайта не е особено поддържан, т.е. не качват всичко налично.
Във ФД в момента има доста намалени неща на марката.
-----------------------------
За дънки се кълна само в 501 Levi's, почти всичките им модели. Цял живот не са ме разочаровали!

# 463
Имам дънки 1 чифт дънки на G-star не само с повдигащ ефект, а и с подплънки за дупето. Много са удобни, но не използвам подплънките, защото имам дупе и ставам като Дженифър Лопес с тях Simple Smile

# 464
Хаха, Неви86, и такъв вариант ли има 😀 Аз откъм дупе съм “ударена с права лопата”, имам/х едни Кенвело пуш ъп, които съвсем случайно забърсах преди години и буквално скъсах от носене, та затова сега съм в търсене на Дънките.

Общи условия

Активация на акаунт