Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между посещението на Одрин, Чорлу и Лозенград по отношение на цените, асортимента от стоки и ресторантите?
Какви са цените на перилните препарати в Одрин?
Какви са впечатленията ви от престоя в Чорлу и хотел Хилтън?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между посещението на Одрин, Чорлу и Лозенград по отношение на цените, асортимента от стоки и ресторантите?
Посещението в Одрин може да бъде различно от Чорлу и Лозенград по отношение на цените, асортимента от стоки и ресторантите. Въпреки че цените в Одрин са се увеличили, обезценяването на лирата компенсира това увеличение. Разнообразието от стоки в моловете в Чорлу е по-голямо в сравнение с Одрин. В Лозенград магазинът Текзен Мигрос предлага по-ниски цени, но с по-ограничен асортимент.
-
Какви са цените на перилните препарати в Одрин?
-
Какви са впечатленията ви от престоя в Чорлу и хотел Хилтън?
-
Какви са цените на аксесоарите за баня в Турция?
-
Как мога да намеря информация за паркирането в хотел Калерум в Одрин?
ние само 1 път седнахме там и на мен ми се падна менюто със сладоледите, докато се ориентирам кой сладолед какъв е, турски не разбирам, та нямах време да разгледам другото. Защо не дават от всяко меню на човек, не ги разбирам. Или пък "любимото" ми- да сме двама и да ни дадат 1 меню, да си го четем заедно...

,ама не се срамувам изобщо