На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 31

• 56 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Предполагам, че до сряда или четвъртък, липсите от български скакалци са запълнени Smile

# 646
  • където си пожелая...даааа...
Предполагам, че до сряда или четвъртък, липсите от български скакалци са запълнени Smile
Да, аз също предполагам, че до тогава ще са заредили за "новото нашествие" през почивните дни😆, но ми се искаше някой ако знае със сигурност как стои въпросът със зареждането, да каже. Клоним към тръгване в неделя и вторник вечерта обратно към Бг, затова ми е важна тази информация:).

# 647
  • Бургас / UK
Вчера (понеделник) си имаше доволно стока по рафтовете.Това ,обаче , в Лозенград.В магазина постоянно виждах хора от персонала,които зареждат по нещо,явно свършило/привършило.
В Бизим за  първи път ни поискаха паспортите ,записват името и номера на документа и после на фактурата са изписани.
etty775, в Лозенград няма кой знае какво за гледане.Има център ,но е много малък ,нищо общо с Одрин.Казвам го само ,за да не очаквате  кой знае какво.Щом ще преспивате по-добре Люлебургас ,там поне има молове , в Лозенград и тва няма Smile Абе вие си знаете ,ама и да знаете къде ще попаднате Rolling Eyes

# 648
  • на Мелмак
Благодаря, Чефи!
Значи, Люлебургас Wink

# 649
Момичета, да попитам това лекарство за гърло ли е или за нос?
Не мога да кача нещо снимката - majezik oral spray 0.25%
https://prospektus.co/ilac/majezik-0-25-oral-sprey-30-ml/

# 650
  • Стара Загора
Момичета, да попитам това лекарство за гърло ли е или за нос?
Не мога да кача нещо снимката - majezik oral spray 0.25%
https://prospektus.co/ilac/majezik-0-25-oral-sprey-30-ml/

За гърло!

# 651
Здравейте, знаете ли дали  е проблем на границата ако  сме взели прясна риба ? Благодаря .Flowers Hibiscus

# 652
  • София
Здравейте, знаете ли дали  е проблем на границата ако  сме взели прясна риба ? Благодаря .Flowers Hibiscus
доколкото прочетох не, аз също мисля да купя, пишеше до 10 кг

# 653
Зависи на какъв митничар ще попаднете. За 1-2 риби до сега не са ни правили проблеми, ама съм чела и обратното.

# 654
Здравейте! Понеже съм неориентирана, бих искала да ми каже някой как да разбера за евентуалните намаления предварително? Имам предвид брошури за магазините в Одрин и Марги аутлет. Има ли някакъв линк/линкове?

# 655
На първа страница в първия пост

# 656
Момичета,благодаря ви,просто тази сергия с риба на центъра така ме съблазнява,както и всичко останало май Grinning ,ако вземем ще пиша Hug

# 657
  • Димитровград
Два пъти купувам  палмуд оттам, и двата пъти като се прибрахме миришеше ужасно и го хвърлих. В хладилна чанта съм го транспортирал. Мисля, че като го прибират отзад за чистене ми слагат стара риба.

# 658
  • Бургас / UK
Papaone,  и ние сме купували паламуд, но сме нямали проблеми. Като се замисля го купуваме неизчистен и явно няма как да го подменят , всичко се е случвало пред нас.

# 659
Два пъти купувам  палмуд оттам, и двата пъти като се прибрахме миришеше ужасно и го хвърлих. В хладилна чанта съм го транспортирал. Мисля, че като го прибират отзад за чистене ми слагат стара риба.
Да, имаше специално пост във групата във фейсбук с оплаквания. Има много недоволни.

Общи условия

Активация на акаунт