Отговори
# 150

Поредицата „Şeref Sözü” е добра, но проблемът с насилието отново е критикуван!

TelevisionGazetesi.com / Detay - Един от сериалите, които скоро ще се срещнат с публиката на телевизионния екран, е „Дума на честта” ... Толгахан Сайъшман, Суде Зулал Гюлер и Хюлия Даркан са във водещите роли на сериала, който продължава да се снима с интензивни темпове.

Продължават да излизат трейлърите на поредицата „Şeref Sözü”, която обединява важни имена като Aras Aydın, Öykü Çelik, Toprak Sağlam. Първият трейлър от първия епизод на поредицата беше споделен.

480 хил. м2, бяха превърнати в гигантско плато за първи път в историята на Турция специално за сериала. Кадрите и локациите са много впечатляващи. Има обаче някои възражения от публиката, свързани с моменти от предстоящата история.
В социалните медии реагират на подобни продукции. „Şeref Sözü” е критикуван от зрителите, заради насилието над жени, отразено в моментен кадър в първия трейлър.
Толгахан Сайъшман с вълнение очаква телевизионния сериал „Şeref Sözü”. Актьорът, който придоби съвсем различен характер след сериала „Щампион”, е горещо подкрепен от феновете си в социалните мрежи. Критиката обаче никога няма да свърши за зрителите, чувствителни към насилието над жени.

Имението Адабейли, което е в конкуренция със световното джет общество, декорирано със специално проектирани картини, мебели и предмети, и всички негови места, привлече вниманието още с първото представяне на „Дума на честта“.
Не е съобщено кога ще излезе първият епизод на "Дума на честта", който е най-грандиозната поредица от новия сезон с великолепната си продукция, поразителна история и богат състав.

03.10.2020 г.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:06 от Emiliya

# 151

и кооош

стара статия

Сексапилният актьор Толгахан Сайъшман, пленил сърцата на милиони жени с ролята си в турския сериал "Сега и завинаги", не страда от липса на внимание от страна на своите фенки. Освен това смята себе си за много любвеобилен човек. Той често има връзки с партньорките си в различните сериали.
На снимките на мелодрамата "Сезони на любовта" Толгахан Сайъшман се запознал и започнал интимна връзка с актрисата и модел „Мис Турция” Серенай Саръкая ("Кварталът на богатите"). Но тази връзка не просъществувала дълго.  Веднага след това се впуснал в друга любовна афера с партньорката му от сериала "Сезони на любовта" Селен Сойдер, която притежава титлата "Мис Турция 2007" и е участвала в конкурса "Мис Свят". Говори се, че двойката е узаконила своите отношения и е имало сватба, но засега няма потвърждение на този факт.  През 2015-а година името на Толгахан Сайъшман се свързва с актрисата Амине Гюлше. Те се снимат в хитовия сериал „Сега и завинаги”, но и този роман не бе потвърден от двамата актьори.

Източник

Цеце ,за теб Онур Туна с нова фотосесия

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 08:43 от femmi2

# 152
Феми, благодаря за Онур - много красив мъж.

По отношение на статията, тя е много стара. А блитц. бг е един от най- жълтите сайтове, предпочитам актьорите да си ги гледам в сериалите, да прочета нещичко за тях(кога е роден, къде е учил, социална дейност...), но не и клюкини. Така живота е по- хубав, виждаш какъв е човекът, зад любим образ. А това кой с кого спал си е тяхна изключително лична работа. Но това си е лично мое мнение.

Внимавайте, какво говорите и пишете... Наблюдавам ви!

По въпроса с насилието над жени, не мисля, че трябва да е тема табу дори и във филмите, а по- скоро да покажат как една жена се справя с този проблем. Иначе милиони жени по света ще го приемат за нормално. Това си е глобален проблем и не засяга само турските жени. Адмирации за всички жени, които са преживели такова нещо и са успели да се измъкнат от този порочен кръг...

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:20 от cvetansk

# 153
Внимавайте, какво говорите и пишете... Наблюдавам ви!

По въпроса с насилието над жени, не мисля, че трябва да е тема табу дори и във филмите, а по- скоро да покажат как една жена се справя с този проблем. Иначе милиони жени по света ще го приемат за нормално. Това си е глобален проблем и не засяга само турските жени. Адмирации за всички жени, които са преживели такова нещо и са успели да се измъкнат от този порочен кръг...
    Няма угодия за турските зрители, еййй! Не им допадна "Мистър Грешен" заради съвременното звучене, нестандартно мислене и поведение на героите. Харизмата на Джан и неговия сексапил не можаха да "сдъвчат и преглътнат".
     Сега се хванали за сцената с насилието над жени. Не трябва да има такива неща, не може! Това трябва да остане скрито. Жената трябва само да мълчи и да търпи деспотичния характер на мъжа вкъщи, да ражда деца и да рее поглед в нищото, а може и да се захласне по някоя сълзлива драма, изпъстрена с кървави сцени, отмъщение за "едната чест", убийства и преследване на "прегрешилите" девойки. Това им харесва, така им е добре - да тънат в невежество и заблуда.

Аз пък обичам да чета различни статии за личния живот на актьорите. Друг е въпроса доколко вярвам на "списвачите" на жълтите сайтове. А за Толгахан съм си изградила определено мнение и никой не е в състояние да ме убеди в нещо негативно, свързано с личността или поведението на маминия хубавец. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Гледам Чънар и Топрак в романтичните сцени - уж двойка и в живота, а химия и харизма в сериала - yok. И целувките им изиграни, и поведението изкуствено, и Селен дървена.
    Май ще си харесам албанската пиявица. Joy Joy

# 154
Sunglasses Толга се видя, че е със страхотна визия
 в новия сериал и ще има много снимков материал за коментиране,
в снощния тийзър ми направи впечатление
че беше и с белите маратонки с които изглежда зашеметяващо!
Kissing Heart

Nature Boom Феми* видя ли шаманката как се подпира сама на стената..
да не прави намек че оглежда нова къща,
която трябва да се обзавежда..
знаеш и номерата,пак е сама,ама кой я снима..
Joy

Скрит текст:

# 155
Чачо не му ли омръзна да я снима . Imp Намеква, че се нагласила за някъде може
двамата с ашкъма да излизат.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 15:38 от femmi2

# 156

Sunglasses Толга се видя, че е със страхотна визия
 в новия сериал и ще има много снимков материал за коментиране,
в снощния тийзър ми направи впечатление
че беше и с белите маратонки с които изглежда зашеметяващо!
Kissing Heart
     Софи, пускам отново белите маратонки -  страхотен Толгахан!

# 157

Hearts

Hearts

Joy ..- *Не ми се искаше жена ми, бившата ми жена Нур, госпожа Нур
 да се разстрои от тази неприятна сцена.
 Говорете с адвокатите на онези, направете нещо,
 но нека жена ми, бившата ми жена да не се съсипва.
- Ще направя, каквото мога!
- Направи и каквото не можеш, моля те, домъчня ми за нея..!*"
People Couple With Heart

Two Hearts

# 158
Здравейте, момичета!

"Живот, прекаран в грешки, е не само по-почтен, но и по-потребен, отколкото живот, прекаран в бездействие".
Джордж Бърнард Шоу

Бъдете с този, който прави усмивката ви красива,
а сърцето - щастливо!
Слънчев и усмихнат ден!

# 159

Heart Eyes Уаау, вижте каква красота и не е колаж,
страхотни са,мноого ги харесвам!
Kissing Heart

# 160

Heart Eyes Уаау, вижте каква красота и не е колаж,
страхотни са,мноого ги харесвам!
Kissing Heart
Аууу ,страхотни са !
Джинсовия стил и на двамата им отива .
Албанката не случайно си варди красивият съпруг ,но Толга няма да кривне много я обича албанското цвете.
Хора щом има вече постери или това е от фотосесия ,но наближава епизод 1.
Да кажа и аз скорооо като продуцента Joy

Софиии ,давай следобедна почерпка ,после ще наредим красотата .

# 161
Nature Boom Феми* само *Син Хавай* или
 *Синя лагуна* за тази красота!!
Joy

Blue Heart

Kissing Heart

# 162
Софи , идеална е синята лагуна в тон с новото фото
хайде и аз да го сложа Heart Eyes

не ми изглежда като постер за сериала , като фотосесия  , а часовниците на ръцете им са много готини
 по едно уиски , класика в жанра Wink

искам да я грабнаааа роклята на Дилянката
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 18:01 от femmi2

# 163
Здравейте!
4 октомври - Световен ден за защита на кучето.

Всяка река има своя паметна плоча Всяка душа има свой дъжд.
Вярваш не в това, което си, а в това, което винаги чакаш!

# 164

Nature Boom Феми* пускай каквото се сетиш..
в момента се любувам само на страхотната снимка на Толга и Суде,
всичко около Думата* е толкова потайно ,
че се кефа на новото ,колкото и да е малко!
Hands V

Flowers HibiscusЦЕЦЕ* Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт