Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 28 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте Simple Smile

Казвам се Елена, но всички ми казват Лени и съм на 24 години, почти 25 Simple Smile през декември очаквам своето второ момиченце. Много бих се радвала да стана част от вашата сплотена група Simple Smile отскоро с мъжа ми и дъщеричката ни живеем в София, където нямам много познати Simple Smile особено пък такива, които да се вълнуват от темата за бременност и майчинство Simple Smile.

# 646
Добре дошла сред нас, Лени. Кога ти е термина?

# 647
Добре дошла сред нас, Лени. Кога ти е термина?

Благодаря Simple Smile термина ми е 10.12.

# 648
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошла Lenny.s!

Онзи ден колегите ми ме посрещнаха с baby shower изненада в офиса, много ме зарадваха! Направо се разтопих! Blush

Аз също установих, че ми стават все по-трудни разходките, особено ако има дори малко изкачване Animal Snail

+12 кг съм в 32 г.с. Откакто съм бременна са ме гледали само с коремен ехограф. Въпреки това, АГ ме увери, че всеки път ми проверява шийката.

Моят апетит си е както преди, завиждам на мамите, на които не им се яде. Иначе аз също не пия нищо освен по 1 саше магнезий отвреме навреме преди път или ако усетя стягане на корема.
Отскоро пия по 1 витамин за бременни на 2-3 дни, макар, че според АГто ми не е наложително.

Понякога се събуждам с болки в кръста и правя упражнението "котешки гръб" - успява да ме поотпусне.
Киселини имам от скоро, газираната вода ми помага. Simple Smile

Момичета, малко остана до декември! Пожелавам на всички да гушкаме здрави декемврийски бебчета! Hug

# 649
Здравейте мамчета! Много ще съм ви благодарна ако някоя от вас сподели мнение за този сайт https://dino.sklep.pl/conditions.html
Дали е пазарувала от него и каква са нейните отзиви? Още не съм купила количка а тук в Англия не ми харесва стилът им, затова искам да поръчам по интеренет, но пак се страхувам да не е фалшаф сайт, защото съм патила така

# 650
Момичета, поздрави от слънчева Витоша 😍 Така си мечтаех за планинска разходка, та днес се качихме с ММ, обядвахме в хижа и беше много приятно.

Вчера бях на преглед най-накрая, малчо е почти 1700 грама в края на 29 г.с., главичен е, ама АГ каза, че много се върти и не било окончателно това 😅
За добавките - аз пия магнерот 3х1, желязо сутрин по едно (Ferrofolgyn) и биозин мама.

# 651
Здравейте мамчета! Много ще съм ви благодарна ако някоя от вас сподели мнение за този сайт https://dino.sklep.pl/conditions.html
Дали е пазарувала от него и каква са нейните отзиви? Още не съм купила количка а тук в Англия не ми харесва стилът им, затова искам да поръчам по интеренет, но пак се страхувам да не е фалшаф сайт, защото съм патила така

От този сайт - не съм поръчвала, но бих ти препоръчала да се разгледаш из английският amazon, количката на каката и столчето са от там, сега предстои да харесам нещо и за бебка.  Имат доста модели Simple Smile

# 652

Ето го нашето сглобено легло, трябва само да си купя дръжки, че не ми харесваха тези, с които беше и да изперем матрака. Днес се озорихме със сглобяването на функцията за люлеене. Така де, аз само наблюдавах и подавах инструменти 😂

# 653
малечка супер е, и аз не им харесвам дръжките на тези 😁 аз пък да ви се похваля, че днес спечелих едно дървено легло с матрак от Игра и съм супер щастлива,но нямам идея какво ще правим другото дървено, което взехме хаха.. То си седи не разопаковано 🤷‍♀️🤣

# 654
Честито за новото. Върнете другото.
малечка супер е, и аз не им харесвам дръжките на тези 😁 аз пък да ви се похваля, че днес спечелих едно дървено легло с матрак от Игра и съм супер щастлива,но нямам идея какво ще правим другото дървено, което взехме хаха.. То си седи не разопаковано 🤷‍♀️🤣

# 655
Малечка, много е хубаво, да ти е честито! На Лорели ли е?

Ние днес посетихме Пътеката на здравето в Банкя, но нещо се пренатоварих, заболя ме корема, вкъщи премерихме кръвното и беше 109/80, което при моето нормално 90/60 направо си е високо. Много гадно се чувствам, че дори леките разходки ме изморяват.

Много ви се радвам, че правите по минимум 10к крачки на ден, аз явно ще се наложи повечко да си почивам. 😕

# 656
fillme бременния ми мозък пази само предавателния протокол който е като гаранция.. Бележката е мистериозно изчезнала 🤣

# 657
Малечка, много е хубаво, да ти е честито! На Лорели ли е?

Ние днес посетихме Пътеката на здравето в Банкя, но нещо се пренатоварих, заболя ме корема, вкъщи премерихме кръвното и беше 109/80, което при моето нормално 90/60 направо си е високо. Много гадно се чувствам, че дори леките разходки ме изморяват.

Много ви се радвам, че правите по минимум 10к крачки на ден, аз явно ще се наложи повечко да си почивам. 😕
Не знам на коя фирма е, взехме го от олх за 130лв + прането на матрака, което ще се плати. На фона на иначе минимум 600лв, които щяхме да изръсим. А леглото е като ново, едно чекмедже има леко криво и имаше 2 липсващи дръжки, които така или иначе аз имах намерения да сменя. Дори одраскано няма.

# 658
Вчера във фейсбук една мама сподели серия от видеота за начинаещи мами. Споделям го с вас https://moebebe.com/uchilishte-za-bremenni?utm_source=Facebook&a … etailed+targeting

# 659
Малечка, супер е лъгълцето! И ние сглобихме нашето и допълнителното шкафче, но и на мен не ми харесват дръжките и поръчах други. Като пристигнат ще ви направя снимки.
Аз както ви споменах детето беше за седмица при майка ми и вече мога да кажа, че съм 100% готова за появата на бебето. Имам абсолютно всичко, включително и памперси и мокри кърпички. Не съм прала дрешките, но ще остане за края на ноември. Взех си бебешки перилен препарат от лидъл без никакъв аромат, защото повечето, които гледах бяха много силно ароматизирани.
Тази сутрин си пуснах и ежемесечните кръв и урина и всички стойности са идеални в референтните граници. От вторник започвам запис на тонове и съм на ЖК.
Общо взето ми остана само да чакам началото на декември живот и здраве.
Скруби, вчера и ние се разходихме повечко и въпреки, че нямам противопоказания се изморих супер много, даже и днес не ми се мърда много, много.
Сега ще се захвана с подготовката на коледните подаръци, че поне децата във фамилията да не останат разочаровани.
Толкова от мен, надявам се и при всички останали да вървят гладко нещата.

Общи условия

Активация на акаунт