Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 29 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Киселините са кошмар вече. Понякога като съм легнала и ако главата ми не е нависоко, направо ми се изливат в устата Тея киселини. Блякс! Пробвах и някакви билкови хапчета , но няма много файда Sad Ръбам разни крекери от време на време. Пробвах и моркови с лимон. Действа, но за малко

# 631
Еххааааааа... Елина, Къде са тези 14кг на това малко коремче.. И какъв целулит?!? 😯😐 Аз имам две последователни снимки в началото на 7 и 8 месец, та си сравнявам.. Ама моя корем изглежда петорен хаха тази е от 32г.с 🤷‍♀️

# 632
Деси, направо си за модел, реклама на нещо за бременни.....

# 633
Еййй, благодаря.. Ама чак за модел хаха.. Като за снимки на статив с телефон и самоснимачка ги докарах 😅 язък, че съм гримьор, а брат ми фотограф, не можем да се нацелим да направим фотосесия .. 😅
Деси, направо си за модел, реклама на нещо за бременни.....

# 634
Истината не е толкова в хапчетата,  а в това да лежиш повече и НАВЕЖДАНИЯТА да ги ограничиш на 99%.

Skrubi, моля да обясниш за навежданията. На шийката и разкритието ли влияят? Във връзка с киселините бях чела да се избягват  навежданията, след хранене особено.
Елина, Десислава, много сте хубави!
Gabi St, успяха ли да огледат бебето? То седалищно ли е? Може да пробваш с упражнения за обръщане. Например тук има показани и описани:
http://m.moetodete.bg/bremennost/predlejanieto-na-bebeto-predpos … noto-rajdane.html

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 22:28 от Fifiana

# 635
Деси сияеш, момиче ❤️ Наистина си като за реклама!

# 636
Деси страхотна снимка,изглеждаш много добре. 👍👍
И аз няколко дена имах ужасни киселини,пиех газирана вода за да мога да се оригвам и се чувствах по-добре.
Изгубен да повечето контракции ги получавам когато се навеждам, изкачвам стълби и вървя по-дълго време (това ми е болката,много обичам да вървя) а сега едвам си правя крачката,всяка стъпка е болезнена..

# 637
Fifiana, мерси, ще пробвам някои упражнения и дано стане...понеделник ще го мъчат пак..някак е заклещено в таза и все усещам ритки към мехура, със сигурност е седалищно още. Обикновено главично натежава бая долу и със сигурност бих го усетила ако се извърти.
Отивам и на ендокринолог понеделника - дано се размина с някаква диета и без хапове 🙁 иначе аз съм си 7+ кг от началото и мисля, че вървя добре като за сега, а бебето с 1.3кг за 28 г.с. последния път, не мисля, че е повод за драма. Вторник имам и ЖК и ще разбера как върви - съмнявам се да е над 1.5 тогава.

# 638
Фифи, последните два месеца по цял ден чета за маточните контракции. Дълго стоене права,  клякане, навеждане, секс, изкачване на наклони/стълби ги провокира.  Аз сега гледам да не ги правя тези неща.

# 639
Аз пак съм от ранобудните, но този път заради ММ.
Не знам как е при вас, но съм станала много притеснителна. От края на 5ти началото на 6ти месец е страшно- все се тревожа за нещо, стряскам се лесно.
Много обичаме да ходим в планината...по очевидни причини аз не мога и ходи само ММ от време на време на еднодневни походи. Днес ще правят един по-дълъг и кофти преход. Е, ако бях с групата няма ядове ще съм първа като дива коза, но сега като не съм с него само го мисля. Теорията му е че ми се обаждал майчинският инстинкт. Как ми се иска да го залостя някъде тоя инстинк само за днес и да не го мисля.

# 640
  • София
Аз пак съм от ранобудните, но този път заради ММ.
Не знам как е при вас, но съм станала много притеснителна. От края на 5ти началото на 6ти месец е страшно- все се тревожа за нещо, стряскам се лесно.
Много обичаме да ходим в планината...по очевидни причини аз не мога и ходи само ММ от време на време на еднодневни походи. Днес ще правят един по-дълъг и кофти преход. Е, ако бях с групата няма ядове ще съм първа като дива коза, но сега като не съм с него само го мисля. Теорията му е че ми се обаждал майчинският инстинкт. Как ми се иска да го залостя някъде тоя инстинк само за днес и да не го мисля.
Добро утро! Simple Smile
Напълно нормално си е да се притесняваш. Ех, как ми се ходи и на мен на планина и като знам, че това ще се случи чак догодина (сигурно).
Между другото моите притеснения и натрапчиви мисли ги боря с постоянно говорене и споделяне с ММ. От самото начало на бременността ме накара да му обещая, че ще говоря за всичко, независимо колко голяма глупост е. Simple Smile

# 641
Момичета, поздрави от прекрасен Истанбул, обещавам да ям турски десерти и за вас Stuck Out Tongue Winking Eye
Има едни вълшебни таблетки за киселини, казват се Рение, действат безотказно. В Пловдив не ги продават във всяка аптека, но се намират. Даже, ако намерите Rennie Ice, имат още по-бързо действие.

# 642
Джена блазя ти.
Ние сме в ремонт и няма мърдане от нас. А най-обичам на пътешествие...
Арома Лимон да не би мъжа ти да е към ,,Устремени,,?
Моя колежка е към тях и все ходят нанякъде уикендите. Беше казвала за едно от момчетата, че жена му е бременна.....
А това че разпуска по някакъв начин е супер.... Ние да му мислим.

# 643
Ср7795 и аз се надявам до година лятото да вършеем дори с бебето. Четох за доста двойки които са изкачили не един ми няколко върха с бебета на по 6-7-8 месеца. Стига детето да е спокойно мисля че ще е добре за имунната система.
Изгубен Не е в тази група. Той, брат му и група приятели си имат тяхна във фб /от пролетта/ и в последствие се присъединиха и други хора. За жалост аз не ги познавам, не съм ходила на походи от както забременях. Опитах в 5ти месец да изкача Чилингира, стигнах почти до горе но издъхнах. ММ беше в потрес от ентусиазма ми, но се уверих че определено планината ще почака.

# 644
Днес времето е невероятно. Излязохме с Мони в парка.  Тя си играе с едно дете, а аз лежа на тревата и се размазвам от кеф.

Общи условия

Активация на акаунт