Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 066
  • 754
  •   2
Отговори
# 330
На Заг хубаво " компотче" е Cherry in the air на Escada

# 331
  • София
Lale_Lili, La-Vie-Est-Belle-Intensement е нов аромат от тази година - https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-Int … sement-59326.html. Значи и имитацията му е отсега.

# 332
Magicjo знам че е нов. Чуденката ми беше сега ли са го пуснали или преди 2 месеца.
И наистина мисля че са разбъркали номерацията.

# 333
  • София
Не знам кога са пуснали имитацията. И преди са сменяли аромати на съществуващи вече номера.

# 334
Много ми се иска да беше достъпен списъка, а не да трябва ние да си следим и да си го актуализираме.
Ама това да е проблема както се вика. 👍

# 335
Момичета, коя според вас е най-успешната имитация на Шанел 5?

# 336
  • Варна
Аз да си кажа за бидоните на парфен.....Хич не съм очарована. Взех Карат и Нероли портофино....Куца им трайността и на двата иначе като близост с оригиналите биват. За сравнение Неролито на Заг го усещам цял ден,а на Парфен след втория час няма никой. Карат го имам в оригинал и не блести с голяма трайност,но близо до кожата си го има дълго време. Тоя на Парфен ми изчезва след 2ч. тотално.

# 337
... Карат ....на Парфен ми изчезва след 2ч. тотално.
Карат на Парфен при мен е един от най-трайните им аромати. Два дни осезаемо на дреха ми стои.Много странно е ,че ти трае само 2 часа Thinking И на дреха ли пак толкова малко?

# 338
Подкрепям! Карат е изключително траен на дреха и при мен.

# 339
  • Варна
Ох,нямам навик да си пръскам дрехите с парюм Grinning,но пръскам косата на тила и от там усещам парфюма целодневно. Сега ходих да си душа ръкавите на якето от вътрешната страна и да миришат на Неролито Grinning вчера бях с него. Калъката ми обаче не мирише,а с това на Заг сутрин съм като в облак.

Да не би да му е студено на Карат вече-не знам....Оригиналът си го усещам.

# 340
Някой знае ли Dubai на Рафелла на кой е имитация?

# 341
Plum Japan и  Fougere D´Argent  на Том Форд имат ли имитации на ЗАГ или изобщо сполучлива имитация на някоя от другите марки?
Благодаря

# 342
Здравейте, може ли да ми кажете сполучлив и траен мъжки парфюм на Рефан. Всяко едно мнение от опит ще е от полза

# 343
Намерих кой да ми купи Д&П от Турция, но се чудя кои парфюми да поръчам - насочила съм се към Мон Герлен и Флауърбомб

# 344
Някой може ли да ми даде жокерче? 160-ти номер на Рефан Интенс на кой парфюм се води имитация. Търсих нещо, което да мирише на Allure Chanel, но казаха, че дори и да е имало такава имитация, са я спрели, и ми препоръчаха този.

Общи условия

Активация на акаунт