Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
След няколко положителни отзиви в тази и други теми, се сдобих с Jeanne en Provence Neroli Intense, който се води имитация на Tom Ford Nеroli Portofino. Впечатленията ми са превъзходни. Намирам, че сходството е доста голямо, тук има малко повече изразени цветни нотки, но като цяло оставя същото впечатление за чистота. Доста добре е и откъм трайност, определено е най-трайния от всички имитации, които съм опитвал досега. Бутилката и спрея изглеждат доста прилично за евтин парфюм.
За цена от 25 лв. за 100 мл. качеството е много добро, а рейтинга на цялата серия във fragrantica е висок. Въпросът ми е дали някой има впечатления от останалите на Jeanne en Provence, които се продават в notino, по-специално Acqua, Lavander & Vétiver и Olive Wood & Juniper. 
Скрит текст:

# 361
Break, много ме заинтересува с поста си за имитацията на Том Форд Jeanne en Provence Neroli Intense в Нотино.
Там пише, че парфюма е за мъже, като мъжки ли може да се ползва само или по-скоро е унисекс?
Имам имитация на Нероли от Мартинез и нищо мъжко не откривам в нея:blush:.А пък за мен съм се нацелила да го взимам. Още повече, че има код за 10 % отстъпка в Нотино.

# 362
Може ли линк на Иво от базар бг

# 363
# 364
# 365
BilyanaMoon, според мен абсолютно е унисекс. Приликата с Tom Ford Neroli Portofino e доста голяма, така че ако го познаваш, може да придобиеш някаква представа. Аз познавам имитацията на Заг, тя е една идея по-цитрусова, но като трайност е доста по-слаба от Neroli Intense. Да се надяваме, че ще ти хареса.

# 366
BilyanaMoon, според мен абсолютно е унисекс. Приликата с Tom Ford Neroli Portofino e доста голяма, така че ако го познаваш, може да придобиеш някаква представа. Аз познавам имитацията на Заг, тя е една идея по-цитрусова, но като трайност е доста по-слаба от Neroli Intense. Да се надяваме, че ще ти хареса.
Няма да го мисля, ще го пробвам и ще споделя мнение. Благодаря за отговора.

# 367
Някой пробвал ли е Metallique на ТФ във версията на Заг? Какви са ви отзивите? Трайност? 🌷
И да попитам за Номада как се справя с трайността?

# 368
Коя е най - добрата имитация на chloe?

# 369
Някой пробвал ли е Metallique на ТФ във версията на Заг? Какви са ви отзивите? Трайност? 🌷
И да попитам за Номада как се справя с трайността?
Имам ги и двата във версията на Заг. Трайността е над 6-7 часа /уточнявам, че аз пръскам и по дрехите, обаче!/
На нито един от двата парфюма не познавам оригиналите, но и двата ми харесват много. Номада е мъх с дива /жълта/ слива, много аскетичен, никаква сладост, леко киселеещ привкус от жълтата слива.
Металик има сходен характер. Металическият му привкус според мен идва от комбинацията на амбретата с алдехидите...Чудесни са и двата. На Номада малко му се преситих, но затова пък Металикът все още го нося с периодични "запои" Simple Smile
И двата имат среден шлейф и трайност както казах около 6-7 часа.
И двата са точно за това време на годината, според мен.

# 370
Добра имитация на Lost Cherry Tom Ford  и La Petite Robe Noire Guerlain?

# 371
Na ysl librе знаете ли дали има аналог някоя от парфюмериитр

# 372
Здравейте! Има ли добра имитация на този парфюм -- Boucheron La Collection Santal de Kandy? Благодаря предварително!

# 373
На Заг зодиак къде са магазините в София , в сайта им имаше няколко адреса които вече не им съществуват магазините

# 374
Пак аз. 😃 Hypnotic poison на Заг как се справя? Душкала съм го преди година може би и помня, че тогава се влюбих в него, ама защо не си го взех не знам. Сега ще пускам поръчка от Иво и търсейки се спрях на него. Е, сега не мога да си го изкарам от главата. Ще взема една 30-ца, помня, че беше доста тежък. Трайността как е?

Общи условия

Активация на акаунт