Влюбване/стабилност?

• 18 422
  • 506
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Невена, имаш ЛС. Въпросната снимка ми я направи една мацка, с която движех тогава за малко. Тя въобще не харесваше колко съм слаб там, а май бях около 68 кг тогава. Помня го, защото искаше от мен да ям калорични неща, за да кача поне до 75 кг. Иначе заплашваше, че няма да се влюби в мен изцяло, ха-ха. Smiley То бяха едни кокали, ребра, чудесии... 75 кг иначе ми подхождат, но под 70 не.

# 481
Krist1989, понеже ме питаш, да ти отговоря.
Защото по-предният му ник беше "Счупено пиронче", и беше много готин.
Не знам защо след това реши да се "прекръсти" на "На кака жребчето".
А сега си го знаем, като "Жребче", Жреби, или както дойде, поне се е "кротнал". Joy
Не знам имал ли е други никове преди това, той ще каже.

Жреб, как все аз разбирам кой какво иска да каже, а ти все се "фръцваш"?
Невена искаше да каже, че 30 кила има да се смъкват, ако си 100-110, колкото си бил в най-лошата си форма сякаш.
Ок, сега имаш да сваляш 15.
Абе, не знам, при ръст 1.71, около 70 кг. сякаш са ти оптималните. Не знам какво е за теб "скелет".
Коя жена какво искала от теб, няма никакво значение.
Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си, не коя какво казала, и/или искала. Следващият, като не ти се кефи.
Не ми пращай снимки, пращай на жените, те да те "оценяват". Sweat Smile
Хаха, Жребчо ще ме умориш, Невена ти казва, че не иска, ти й пращаш. Simple Smile
Също не знам защо коментираш какъв си бил преди 15 г. Rolling Eyes
Има хора "не са мръднали", но въпреки това се възмъжава, чертите малко се променят; жените и те стават по- женствени. Едно е 20 годишна, съвсем друго 32-35, пък пак може да е много красива, здрава и във форма, нека има повече такива.

Невенка, да се побъзикчаме с теб малко сега - за 5-те санта. Mr. Green
Слушай, ся, средните сантове на жезъла са под 13, около 12.5 и то в "пълна бойна готовност" в световен мащаб.
Ако попаднете на "екзепмпляр" с над 15 санта, 15-18, трябва да сте щастливки, а не да точите лиги по още и по още шпекови салами от магазина. Smile

Хаха, как ме кефи Криста как си вярва. Много ми е забавна.
Не е попадала на някой като мен.
Криста, взаимно трябва да е слушането, моето момиче, взаимно. Wink

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:35 от FragranceFanatic

# 482
Да, благодаря за неподозирания отговор Rolling Eyes

# 483
  • Пловдив
Скрит текст:
Krist1989, понеже ме питаш, да ти отговоря.
Защото по-предният му ник беше "Счупено пиронче", и беше много готин.
Не знам защо след това реши да се "прекръсти" на "На кака жребчето".
А сега си го знаем, като "Жребче", Жреби, или както дойде, поне се е "кротнал". Joy
Не знам имал ли е други никове преди това, той ще каже.

Жреб, как все аз разбирам кой какво иска да каже, а ти все се "фръцваш"?
Невена искаше да каже, че 30 кила има да се смъкват, ако си 100-110, колкото си бил в най-лошата си форма сякаш.
Ок, сега имаш да сваляш 15.
Абе, не знам, при ръст 1.71, около 70 кг. сякаш са ти оптималните. Не знам какво е за теб "скелет".
Коя жена какво искала от теб, няма никакво значение.
Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си, не коя какво казала, и/или искала. Следващият, като не ти се кефи.
Не ми пращай снимки, пращай на жените, те да те "оценяват". Sweat Smile
Хаха, Жребчо ще ме умориш, Невена ти казва, че не иска, ти й пращаш. Simple Smile
Също не знам защо коментираш какъв си бил преди 15 г. Rolling Eyes
Има хора "не са мръднали", но въпреки това се възмъжава, чертите малко се променят; жените и те стават по- женствени. Едно е 20 годишна, съвсем друго 32-35, пък пак може да е много красива, здрава и във форма, нека има повече такива.

Невенка, да се побъзикчаме с теб малко сега - за 5-те санта. Mr. Green
Слушай, ся, средните сантове на жезъла са под 13, около 12.5 и то в "пълна бойна готовност" в световен мащаб.
Ако попаднете на "екзепмпляр" с над 15 санта, 15-18, трябва да сте щастливки, а не да точите лиги по още и по още шпекови салами от магазина. Smile

Хаха, как ме кефи Криста как си вярва. Много ми е забавна.
Не е попадала на някой като мен.
Криста, взаимно трябва да е слушането, моето момиче, взаимно. Wink
Много обичаш да се изтъкваш на чужд гръб и да наливаш масалце в огъня, като отново не разочароваш в очакванията. Smiley Как не можа да разбереш защо споменах теглото преди 15 години? Нали все разбираш кой какво искал да каже? Wink Няма "фръцване" - измисляш си или и това не си разбрал правилно.
 След като от поне месец Невена е чела, че съм около 90 кг и отскоро вече и 88 кг, малко необичайно е тя да пише горе в сегашно време, че трябва да сваля 30 кг.

А ти тези 110 кг не зная как реши да ми ги "сложиш", след като само в един ден съм бил 99,8 кг и в другите под 98 кг. Smiley Разбира се, че нарочно го написа по този начин с преувеличения, за да търсиш ответна реакция.
 Естествено, че няма да ти изпращам снимки. Ти защо изобщо намесваш подобно нещо в обръщението си към мен? За масалцето вече споменах. Wink Наливай го малко по-умерено.
 Другото надолу за промяната на външността с течение на годините са общи приказки, които всеки ги знае. Неведнъж сме обсъждали и в други теми, че им жени на 40-45 години, които са много по-привлекателни и съхранени от такива на 25-30 години, например. Smiley

# 484
Омръзна ми от вашите кила. От един мъж се иска грижовност, взаимност, обич, емпатия, зор ми е колко кила е. Важното е аз да съм слаба и красива, сега обаче за ръста и аз имам изисквания, но то е защото аз съм висока.
Равена, и ти ли си в Канада. Аз в бг карам колело / сега почти всеки ден/, но тук никой не си позволява да пипа непозната жена. Само ми бибиткат с клаксоните от колите.
ФФ, аз съм еманация на послушанието, не ми познаваш.

# 485
Ааа, не. На мен ми дреме. Не ща някой да ме смачква като полегне върху мен и да е с глава по-нисък от мен.

# 486
  • Paris, France
Омръзна ми от вашите кила. От един мъж се иска грижовност, взаимност, обич, емпатия, зор ми е колко кила е. Важното е аз да съм слаба и красива, сега обаче за ръста и аз имам изисквания, но то е защото аз съм висока.

Хубаво, че не ти дреме, но Жребчево се оплаква, че женища от по 90 и 110 кила го намирали дебел. Не ти пука в бг-мама. На улицата едва ли би погледнала дебел. Описвала си си вкусовете неколкократно.

Жребче, писах ти на лични. Снимката, дето ми я прати, си я закачи някъде и давай към това тегло! И нито си набит, нито си с едър кокал. Моите кокали са по-груби и едри, нищо, че съм баба и са леки.

Като писах 30кг, имах предвид, че:

1. Като спреш диетата ще си напълнил мускулите с глюкоза и всеки грам глюкоза задържа грам вода. От там 5 кила отгоре.

2. Винаги се отслабва с 5-10 кила в повече за да има мегдан и да качим малко след това.

3. Писах някакви примерни кила. Не мога да помня, че си бил 99.8кг преди май си колко месеца. Аз моите кила не меря и не помня, твоите ли?

Другото Фрагранс го е обяснил. А Фрагранс пише за 110кг, защото ти все пишеш или за 90 или за 110 кила жени. И той това запомнил, човека, щото 110 кила жена ли е, дето вика един познат. Вече и аз взех да се стряскам.

Мнооооооого навътре и сериозно вземаш нещата.

FragFan, за сантометрите - имах предвид ръста, Жребче нали все от това се оплаква, а не, хм, 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥂.

Кила не ме интересуват, но със сантове не се бъзикам. Имам си сантиметър до леглото и сутрин не прощавам ✌. Няма шест пет. Меря талията и пушек се вдига.

# 487
Омръзна ми от вашите кила. От един мъж се иска грижовност, взаимност, обич, емпатия, зор ми е колко кила е. Важното е аз да съм слаба и красива...

И аз това казвам, обаче падам от смях, като чуя - ау, ама някоя си изглежда по-добре от мъжа си.

# 488
Няма нищо смешно, Дренче.
Освен ако не се кефиш, че после ти стават клиенти такива.

# 489
Оф, Невена, пак измучах, хаах, ужас. JoyJoyJoy
Пандемия не усещам, и нека е все така. Relieved
Черпя те едно виртуално винце. Simple Smile
Много точно описа мислите ми за на Жребчо проблемите.

Хахах, кой за какво си мисли викаш.
Е щото каже ли се "сантиметри", и на жените ясно какви бръмбари рогачи Animal Beetleс топове ви се въртят в главиците. Smile

Мне, Криста, ти си еманация на "скритата лимонка" Flowers Lemon, от която може да се очаква всичко, както и "тихата дълбока вода, от най-дълбоките".
Също си еманация на противоречивостта. Wink
Лафим си, да, не се познаваме в детайли, но малко, или много от писаниците, не е малко.
А за външния вид не съм съгласен. Simple Smile
Не може ти да си супер сложена, здрава, а до теб шкембелията с кръвното, паласките и плешивото теме, всеки момент можещ да получи инфаркт, недоживявайки следващия тек, който надали ще ти доставя удоволствие.
Или викаш, има ли пари, бОли ме? Flowers Jack O Lantern

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 20:57 от FragranceFanatic

# 490

Равена, и ти ли си в Канада. Аз в бг карам колело / сега почти всеки ден/, но тук никой не си позволява да пипа непозната жена. Само ми бибиткат с клаксоните от колите.
Да и аз съм така. Този път обаче нямах нищо против помощта. Един вид повдигане на самочувствието, макар че не е нищо особено. Тук хората са доста отзивчиви и винаги готови да помогнат. Онзи ден пък една кака ми викаше отдалече да не настъпя шишарка и да ми се хлъзне колелото.Grinning

# 491
Значи, пред смръдливците на Невена / от описанието, на които изпадам в ужас/, предпочитам дебелаци. Мисля фактът,  че един мъж е дебел, няма да ме докара до депресия и до Дренка. До депресия може да ме докара фитнес маниак, дето никоя не е достойна за него.

# 492
  • Paris, France
Фраг, Кристина не търси пари и не и пука има ли ги мъжът или не. Търси млад, имотен, и да има големи деца. Уж. Мъж си има, млад и има деца и имот. Абе, и тя не знае какво търси, лафим си.

Жребчето си е пич и си изглежда съвсем добре и слаб на снимката, обаче, по негови думи и тогава не го искали жени 1.49м високи и попадал на 90 и 110 килограмови. Не носи на майтап човека и туй то.

Значи, пред смръдливците на Невена / от описанието, на които изпадам в ужас/, предпочитам дебелаци. Мисля фактът,  че един мъж е дебел, няма да ме докара до депресия и до Дренка. До депресия може да ме докара фитнес маниак, дето никоя не е достойна за него.

Дебелаците и смърдят сигурно  Тези смръдльовци бяха на шега, да се похилим.

Че фитнес маниаците никой не ги ще. Под нас имаше една зала и като изведях децата все ме питаха добре ли са и как ги намирам. Не ги търся и не ги и намирам. Първо трябва да кажат колко имота имат и защо нямат деца 🤩🥳😻. После да разкажат с кво се зобят. След това да ми качат пазарната количка до втория етаж и накрая да си поиграят с децата докато ида на фризьор и ботокс . Всичко това трябва да се извърши далеч от квартала, в който живея или по тъмно. Тъй де, няма да се срамя с някой питек, който не може да си прибере ръчищата. Ама как им били мускулите. Че да не съм хистолог да знам как са! Ако могат да умият тавана и пода и да изтупат персийските килими са бомба.

# 493
Няма нищо смешно, Дренче.
Освен ако не се кефиш, че после ти стават клиенти такива.

Стига с тез депресии и засилки към мен. Наистина ми е смешно как от мъжа се очаква да изглежда така, както жената. Какво им мерят, че нали жената затова е жена, да хубавее до него. Не знам и аз вече.

# 494
  • Пловдив
Невена, май вие не носите на майтап и още не можете да разберете, че онова мнение, в което писах за килограмите и други неща, беше ирония. Smiley

ФФ, едно, че няма как да сбърка моето тегло с теглото на някоя жена, за която съм писал (той има отлична памет, а и не прави такива грешки - важно е за работата му); и второ: няма как да е чел да съм писал за жена с тегло 110 кг, тъй като не съм писал за такава. Наскоро бях писал за една съседка, която със сигурност е над 120-150 кг. Числото 110 нямам навика да го употребявам. Smile
 Ти обаче също си се объркала за тези 110 кг и отново ги споменаваш във връзка с мен, макар аз да не съм.

По темата: Много от жените, дори и когато са омъжени, искат някой по-достоен мъж, но:
а) Искат влюбване и макар да имат мъж до себе си, нещо ги влече към другите мъже, с които биха могли да пофлиртуват.
б) Искат стабилност и ги е страх да не загубят дори и "малкото", което имат (мъжа си), затова повечето си остават само с мечтите и не се хващат с флиртаджии.

Общи условия

Активация на акаунт