Влюбване/стабилност?

• 18 443
  • 506
  •   1
Отговори
# 75
Тръпките минават, от личен опит ти говоря, но спокойствието е за цял живот.
Избирам спокойствието и парите.
Драми не искам.

# 76
Крис,ти твоя мъж без тръпка ли го взе?
Щото варианта на авторката е да гради без..поне аз така го разбрах.
Няма лошо де,Ако са си го изговорили прямо и са се съгласили и двама.

# 77
Само една връзка съм започвала без тръпка. Естествено, привличане и прочие, но за пеперуди не може да се говори. И само тази връзка се оказа успешна. Спокойната любов е неочаквано красива. Така че, първото.

# 78
  • Швейцария
Аз изобщо не мога да обичам мъж, който ми изневерява. Така че, вариант 2 отпада автоматично. Смятам, че заслужавам да бъда обичана, а не лъгана. Обичам в ММ точно това, че ми дава спокойствие и сигурност. Тръпките да не знам кога къде е и с коя мачка чаршафите биха ме съсипали. Невъзможно е дори да докосна мъж, който ме кара да страдам. Такъв би ме отвратил и физически и като човек.

# 79
Мда.. И аз не мога да си представя каква тръпка ще ми е мъж, които знам, че ми изневерява. Самата мисъл, че до преди малко може да е бил с друга ме отвращава. Освен, че съм много гнуслива, съм и типичен лъв и обичам да ме обожават. Само мен. Да съм единствената за мъжът и да ми го показва постоянно.

# 80
Аз изобщо не мога да обичам мъж, който ми изневерява. Така че, вариант 2 отпада автоматично. Смятам, че заслужавам да бъда обичана, а не лъгана. Обичам в ММ точно това, че ми дава спокойствие и сигурност. Тръпките да не знам кога къде е и с коя мачка чаршафите биха ме съсипали. Невъзможно е дори да докосна мъж, който ме кара да страдам. Такъв би ме отвратил и физически и като човек.

Сигурността и спокойствието са това, как ти се чувстваш, не какво той ти дава. Той може да ти даде грижа, любов. От друга страна нищо не пречи да ги дава и другаде.
Тая работа със заслугите много жени я смятат така, но никой не е длъжен да те обича, защото ти така смяташ. Нещо ми се губи баланса и взаимността в отношението ти към проблема.
Simple Smile

# 81
  • Швейцария
Дренка, кой е казал, че аз не давам същото? Никъде не съм казала, че само той е длъжен да ме обича. Ти искаш да даваш любов и да получаваш лъжи ли?

# 82
Не ми се налага да заявявам какво давам и какво очаквам, въобще подобни умопомрачителни размисли са ми много далечни.
Направих уточнение за сигурността и заслугите, които се измерват единствено с това, как се чувства отсрещният и как върят отношенията в двойката.
Тъкмо чета в съседна тема за разговорчетата, последващи отместения поглед на ближния връз друг случаен субект на улицата Simple Smile

# 83
  • Швейцария
То е ясно, че е важно ти как се чувстваш в една връзка. Но да се чувствам добре и сигурно, ако ми изневерява и бракът ни се крепи върху лъжи, просто няма как да ми се случи и на мен лично ми говори за сериозен проблем. Но пък има хора, за които това не е проблем и си живеят дружно и сговорно с изневерите.

# 84
От ужасен страх от вариант 2 аз избрах вариант 1.  И той беше провал - години мъка, защото не изживяната тръпка те взривява и накрая намразваш тоя със спокойствието, а той през цялото време се чувства нежелан сексуално.. И също те намразва защото му писва да е просяк на секс.. Почват караници, децата страдат.. И накрая развод на 50. Та в крайна сметка ни тръпка, ни сигурност ни нищо. Пак много премисляте... Просто трябва да си слушаш тялото.. Като иска тръпка дай му я, като му писне и поиска покой - дай му го... Но бъди откровена с другия да си знае от самото начало.. Какво ти очакваш от него и какво той да очаква и да не очаква от теб.

# 85
  • Бургас
Всяка крайност е зловредна.

# 86
Всяка крайност е зловредна.
Така е. И всяка крайност те тласка към обратната.. В крайна сметка човек трябва да работи над себе си на всички нива докато стане по-умерен и по-балансиран във всичко.. тогава и любовния му живот ще е по-балансиран.. и няма да има нужда да се мята от едната в другата крайност.

# 87
Първото.
Колкото и да е голямо привличането в началото, с годините намалява. Хиляди пъти предпочитам да ми е спокойно и да имам доверие на човека до себе си, отколкото да се чудя във всяка една минута къде е, с кой е, какво прави в момента и тн.

# 88

Сигурността и спокойствието са това, как ти се чувстваш, не какво той ти дава.Той може да ти даде грижа, любов. От друга страна нищо не пречи да ги дава и другаде.
Тая работа със заслугите много жени я смятат така, но никой не е длъжен да те обича, защото ти така смяташ. Нещо ми се губи баланса и взаимността в отношението ти към проблема.
Simple Smile

Ми те са свързани тези неща, Дренке. Няма как да се чувстваш добре, да се сгушваш вечер щастлива и да прегръщаш човек, на когото мисълта му е на друго място. Дори да не си наясно с изневерите, усеща се какво става. Никой не е чак толкова добър актьор, че да се преструва на две места и да е еднакво раздаващ се. Винаги, ама винаги, новата тръпка е на първо място Simple Smile

# 89
Не знам какво има и какво няма. Попитай тези, които години наред са си живеели спокойно и сигурно, докат не ги тресне някоя изненада. Не би имало толкоз разочаровани от измяната жени, ако всички усещаха началото на края Wink

Общи условия

Активация на акаунт