Влюбване/стабилност?

• 18 440
  • 506
  •   1
Отговори
# 45
Влюбване и изневери не са съвместими. Не е любов това, авторката е в грешка, бърка някаква първична страст и привличане с любовта.
Иначе на въпроса, при мен премина от 2 в 1. Бурна връзка с много любов и страст, и двамата с буйни характери, и с бурни страсти, скандали и всичко в комплекта. Постепенно се укротиха нещата, днес сме като в т.1, с тази разлика, че и привличането си го има. Е когато имаме време за това, което не е особено често напоследък.

# 46
Какво бихте предпочели:

1. Здраво семейство без лъжи, без изневери, с добри финанси и възможност за чести пътувания, навик и без силно привличане..

или

2. Тръпка, бурна връзка, много силно привличане, но изневери и несигурност в партньора...

( държа да отбележа, че говори за отношения след 30 годишна възраст, а не за тинейджърски свалки )

Кое е по-важно спокойствието или чувството да си влюбен с пеперуди в стомаха?

Вариант 1 , звучи като семейство след 15-20г брак и не е лошо след толкова години съжителство.
Вариант 2..пък Ако всичко изброено го има едва ли ще има сили и влечение за нещо странично.
Общо взето повече се връзва , вариант 1 на хармония и угаснала тръпка със странични забежки.
И вариант две на буря без:)

Извбирам си вариант 2,но в моето описание Simple Smile

# 47
Димитрова, мисля че правите грешка като сравнявате предишната със сегашната си връзка. Останете само в настоящето и си отговорете на въпроса дали за Вас е ОК да живеете без тръпка и ако да, колко години бихте живяла така?

Хареса ми начинът на разсъждение на Рози, за нейния вариант съм с две ръце Mr. Green

# 48
Според теб как може човек да знае колко би живял без тръпка? И първо - какво значи без тръпка?
Щастието верно е скучно, да Simple Smile

# 49
Дренке, що ме караш да обяснявам, хич не обичам. Според теб, как може човек да не знае колко време може да живее без тръпка? Аз не бих живяла по "навик", а "тръпка" е употребената дума в описанието. Тръпката е трепване, емоция, живец, ко се прайш и ти на кисела джанка

# 50
Не се праЯ. Моля тогава, всички, избрали опция едно да отговорят на въпроса ти.

# 51
А има ли вариант да се видите отново с предишния (тръпката)? Аз не споделям твърдението, че изневеряващите мъже не могат да обичат. Просто не е вярно. В мъжкият мозък за секса и любовта отговарят различни центрове. Не се складират на едно място.
Аз не ви съветвам да останете в сегашната си връзка. Рискувате да сте нещастна и депресирана. Хората заслужават да бъдат щастливи.  Животът е само един.

# 52
Не, не вярвам, че съветвате да се върне назад при някой, който й изневерява.

# 53
Да отговарят! Позволявам

С уговорката, че аз се обърнах към момата, пуснала темата, която е видно не се чувства добре в тази тъй спокойна, стабилна и "щастлива" връзка, правиш разлика, нали?

# 54
Без тръпка, тоест по инерция. На доизживяване. Щастието е мотиватор, когато караш по пътя на най-малкото съпротивление не е точно щастие. Може поне да е отсъствие на нещастие, което пак не е малко. Любовта е тръпка и те мотивира да правиш нещо, поне за другия, да го зарадваш, радвайки чрез него и себе си. Това не умира с годините. Не е задължително да правите секс сутрин, вечер и в 2 през нощта, за да има щастие и тръпка. Може и без 2 през нощта. Но с изветряла емоционалност, едва ли.

# 55
А защо ако не си в хармония трябва да се ограничиш и спреш? То има и други мъже.
Сега ако е важно да има някой до теб или тепърва ще вървиш по пътя семейство и дете е друго.

# 56
Не, защото тя пита хората и те отговарят, вариантите са два, избират единия Simple Smile

# 57
А защо ако не си в хармония трябва да се ограничиш и спреш? То има и други мъже.
Сега ако е важно да има някой до теб или тепърва ще вървиш по пътя семейство и дете е друго.
Не трябва да спира. Защо се допуска семейство, щом е нямала чувства? Как се съжителства така до момента Х, когато се сещаш за всичко това?

# 58
Не, защото тя пита хората и те отговарят, вариантите са два, избират единия Simple Smile

Вариантите никога не са само два Simple Smile

# 59
Зависи Wink

Общи условия

Активация на акаунт