Влюбване/стабилност?

• 18 618
  • 506
  •   1
Отговори
# 105
Образованието отдавна не е мерило за грамотност. Останалото може и е така, може и да не е. В семейните отношения само с финансова култура и образование трудно се живее. Толкоз от мен по темата.
Образованието и финансовата култура ти помагат да потърсиш качествена помощ.

# 106
Дракарис, ти от кака Дренка ли се учиш, че звучи като нея обръщението ти към нея. Joy
Това не значи, че не съм съгласен с поста й. Wink
Я кажи ти какво мислиш за влюбването и стабилността? Rolling EyesRelaxedRelieved

# 107
Не бих избрала нито един от двата варианта.
Първият вариант би ме вкарал в депресия, душата ми бавно ще умира. Пътешествията няма да ме спасяват никак.
А във втория вариант аз бих напуснала неверника, да не съм Хатико и да си плюя на здравето и самоуважението.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 11:08 от Дракарис

# 108
Ако има нещо, което да ме дразни на тоя свят, това е жена, която няма деца, да дава акъл, другите как и защо са ги родили. Това категорично е патент на старите моми. Абе роди и ти едно, две, три деца, пък нека пак да си говорим
Ако не искаш, не раждай, ама ако може и да не гледаш в чуждата паница.
По въпроса с образованието мога да кажа само следното: толкова години образование, а никой не те учи как да обичаш себе си.

# 109
  • Пловдив
Липсата на лъжи и изневери е силно привлекателна за мен!

# 110
Ако има нещо, което да ме дразни на тоя свят, това е жена, която няма деца, да дава акъл, другите как и защо са ги родили. Това категорично е патент на старите моми. Абе роди и ти едно, две, три деца, пък нека пак да си говорим
По въпроса с образованието мога да кажа само следното: толкова години образование, а никой не те учи как да обичаш себе си.

То правенето и раждането на децата е най-лесната работа. После какво им даваш е въпроса. Какви отношения и примери виждат около себе си. Много от хората са отговорни към раждането на деца - искат да им дадат най-доброто, както от емоционална, така и от финансова гледна точка.

Пък аз лично акъл не давам на никого, икономиката на всяка една държава има нужда най-вече от ниско квалифициран, съответно евтин труд - всеки може да ражда и отглежда кадри за общи работници, за берачи на ягоди в Италия и фирмите за чистота и т.н.

# 111

То правенето и раждането на децата е най-лесната работа
. После какво им даваш е въпроса. Какви отношения и примери виждат около себе си. Много от хората са отговорни към раждането на деца - искат да им дадат най-доброто, както от емоционална, така и от финансова гледна точка.

Пък аз лично акъл не давам на никого, икономиката на всяка една държава има нужда най-вече от ниско квалифициран, съответно евтин труд - всеки може да ражда и отглежда кадри за общи работници, за берачи на ягоди в Италия и фирмите за чистота и т.н.
Тука бъркаш и то доста. Нито е лесно да забременееш, а още по-малко да износиш 9 месеца и родиш накрая здраво бебе. Аз ти го желая, но хич не е най-лесната работа, както твърдиш по-горе. Та, Кристина е права, че сте големи разбирачки момите. Друг път.

# 112
  • Paris, France
Скрит текст:

То правенето и раждането на децата е най-лесната работа
. После какво им даваш е въпроса. Какви отношения и примери виждат около себе си. Много от хората са отговорни към раждането на деца - искат да им дадат най-доброто, както от емоционална, така и от финансова гледна точка.

Тука бъркаш и то доста. Нито е лесно да забременееш, а още по-малко да износиш 9 месеца и родиш накрая здраво бебе. Аз ти го желая, но хич не е най-лесната работа, както твърдиш по-горе. Та, Кристина е права, че сте големи разбирачки момите. Друг път.

Кристина не е писала, че е много лесно, а че правенето и раждането е най-лесно и гледането, възпитанието и обучението са доста по-тежки и трудни. Като вече отгледала две деца се подписвам с две ръце и два крака под написаното от нея.

По-лесно е да не забременеем, да не раждаме и да не гледаме дете, отколкото да гледаш, че и няколко. Няма дете - няма проблеми, перефразирайки Сталин.

# 113
Какво бихте предпочели:

1. Здраво семейство без лъжи, без изневери, с добри финанси и възможност за чести пътувания, навик и без силно привличане..

или

2. Тръпка, бурна връзка, много силно привличане, но изневери и несигурност в партньора...
Нито едно от двете. Искам всичко, и тръпка, и чувствена връзка, и любов, и привличане, и стабилност, и сигурност, без лъжи и изневери. В един мъж. Имам го. Половинчати работи не ме кефят...

# 114
Много зависи на какво казваш „тръпка”. Ако са само прословутите пеперуди в стомаха, това е само първите месеци, дори не са сериозно влюбване. Такава връзка не може да изкара дълго, ако не е поредица от събирания и раздели. Има мъже, който са си от тръпка на тръпка за по няколко месеца и най-гадното, което може да се случи на една жена, е да постоянното гадже или съпруга на такъв мъж. Ако е влюбване, то има потенциал да еволюира в любов, а горе вече някой спомена, че компромисите не тежат, когато обичаш и си обичан.
Вторият вариант също не е ок, но поне не ти взема здравето и е добър избор за онези, на които не им се чака голямата любов.

# 115
Когато бях малка майка все ми повтаряше , мъжът трябва да обича повече. Разбира се тогава не можех да разбера защо и как така?!
Сега вече мога ... Мъжът обича ли той е предан изцяло на половината си. Не искам да бъда до човек, който ме обича във вторник , а в четвъртък излиза с друга. Да си призная съм егоист в любовен план и искам цялото внимание да е за мен, разбира се, аз отвъращам със същото. Не деля!

# 116
Аз тук чета хора, които всячески се стремят да избегнат грешки и да срещнат идеалното. Не знам как могат да го плануват- било за брак или отглеждане на деца.
Защото и двете са много дългосрочни. Може да плануваш година, две, пет, но после абсурд.
И са процес, който не контролираш ти. Можеш да дадеш само най-доброто от себе си и пак не се знае.

# 117
  • София
Вторият вариант ми е допустим единствено за хора около 20-те, които са още без деца и търсят себе си, без да има изглед от продължителна връзка.

Вторият вариант го предпочитам, но само в комбинация с любов, обич, привързаност, дори и навик, както и с чести прояви на интимност.

При липса на чувства и желания към човека до мен вероятно бих си тръгнала от връзката, независимо колко трудно би ми било сама.

Надявам се за 25 г. досега да не залитаме и занапред в никоя от крайностите.

# 118
Когато бях малка майка все ми повтаряше , мъжът трябва да обича повече. Разбира се тогава не можех да разбера защо и как така?!
Сега вече мога ... Мъжът обича ли той е предан изцяло на половината си. Не искам да бъда до човек, който ме обича във вторник , а в четвъртък излиза с друга. Да си призная съм егоист в любовен план и искам цялото внимание да е за мен, разбира се, аз отвъращам със същото. Не деля!
Няма да ти дам + -че, защото аз пък ще ти кажа : обратното трябва да е - жената трябва да е влюбената, за да не й шарят очите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе, двупосочно трябва да е всичко. Simple Smile
Същият "егоист" съм и аз. Моя ли си, оставаш само такава, както и аз.
Иначе аз ти подготвям и опаковам куфарчето, и в момента от влизането ти вкъщи, ти го връчвам Wear HandbagWear School Satchel, и ако нямаш кола Car, ти викам такси. Taxi
Съвсем нормално - нормален, отдаден изневери и кофти отношение не търпи, пренебрегване и т.н.
Или си приоритет, или следващият да дефилира.

Рози, така е - даваш, получаваш, пробваш. Wink
Има ли разбирателство, на първия месец се питате - "Изкарахме 1 месец, добре ли ни е?
Ако отговорът е "да", си казвате - "Да изкараме още един?"
И така месец след месец, година след година по стъпките житейски.
Важното животът да се живее в спокойствие и разбирателство.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 21:55 от FragranceFanatic

# 119
Звучи ми прекалено егоистично по този начин, зададени въпроса и темата. А и описанието... за любовта не ти е нужен калкулатор, с който да пресмяташ колко можеш да дадеш или да получиш. Очевидно нито един от двата посочени варианта не са "Вашето". Останете сама, намерете време и възможност да обичате себе си и човекът за Вас ще се появи. Тогава няма да си задавате въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт