Влюбване/стабилност?

• 18 552
  • 506
  •   1
Отговори
# 255
Тя май още не се е влюбила стабилно в теб (в тон с темата). Smiley
Не е готова, само с младост, не става.
Реално, ако е с мен, много трябва да слуша, и да е отдадена на 100%.
Покрай мен би станала жена, и само благодарна би била цял живот, че ме е срещнала, остави какво списваме тук, лигавим се, вадим от контекст, кой какво вменява, "враждува" и т.н. Още се влияе много от чуждото мнение.
Тя се лута още, мъничка е. Има момичета готови, но тя не е.
Бреме на стабилна моногамна връзка, сериозна, няма да й понесе.
При мен всичко е по конец, с пантофки ще влезе, но трябва психически да е подготвена, а като жена не знам доколко и какво може. Не я знам с какво образование е, учи ли все още, работи ли, какво (парите не ме интересуват, не говоря затова), физически трябва да е "top notch", сексът да е приоритет.
Та, колкото и да съм много лесен, толкова и не съм. Разликата във възрастта не е никакъв проблем специално при мен, мъже като мен почти няма. Факт.

Кристина, какво ти е "мнението" за ФФ, че честно не знам, сподели да "сверя", може да науча нещо за себе си, и да стана още по-добър.
Връзките и хората, колкото и да търсиш себеподобни, или близки, са до късмет - срещаш, харесваш, искаш да опознаваш, вече какво ще стане, или не, няма гаранция. Но ти от 15 г. това явно си го забравила.
Всичко, каквото коментирам за теб, е на база списването ти; за професионалните ти дейности само гадая и предполагам, смятам че се и вижда, и личи, дори и казвам в прав текст "понятие си нямам" и т.н.
Вярвай, не знаеш какво знам, и какво не знам за "попрището" ти и бранша, системата, като цяло.
Естествено, няма да седна да се обяснявам тук във форума. Нищо чудно и мойте хора да знаят коя си, каква си.
Споко. Wink

Базила, да. Simple Smile
На Вяско поста е адекватен, и понеже е, а са ми ясни тези неща, не ми прави кой знае какво впечатление, защото е нормален, точен.
За други неща се хващам аз. Sunglasses

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 12:16 от FragranceFanatic

# 256
ФФ, никога не бих имала връзка с мъж като теб. Само като ми кажеш, че искаш всичко под конец да е и веднага ще избягам. Изпитвам ужас от мъж с претенции.
Мога да бъда само с мъж, който е мега мил с мен, изслушва ме, търпи ми драмите, истериите, успокоява ме, казва ми, че съм най-добрата за него.
Моят собствен мъж не е толкова мил и лигав с мен. Но не ме юрка, не ме притиска за нищо, нито за секс , нито за нищо. Доволен е , ако имам пари и му дам за нещо, например кола, но ако нямам не се сърди и не изисква. Не ме тормози за нищо.

# 257
Извинявайте, за коя говорите, ФФ и Жребче?

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 12:20 от Дракарис

# 258
Кристина, да, факт. Различни сме хората.
От гледна точка на спокоен и готин живот да е всичко под конец - битът, финансите, отношенията.
Изключително мил съм, и от най-добрите слушатели и емпати, мъдър и отговорен.
Зависи от драмите и истериите, принципно всички жени имате такива наченки, но за всяко нещо си има начин - започва се от диалог и разговор, при зрели хора, и се свършва и преодолява, решава всичко по този начин.
Какво за секса? Ако нямаме съвместимост, се разделяме.
Вие с мъжа ти нямате. И ако сте нискосексуални (не е до възраст), то ти си призна, че сте заедно единствено и само заради удобството на някой от двама ви, а може и на двама ви, да се върти в главата "еми няма да срещна по-добър и ми е добре, меко". Иначе лелееш за "и още нещо", не казвам само сексуално, но и сексът е част от картинката.
Абе, Кристина, мъжът ти не работи ли, не си ли плаща, задоволява нуждите и потребностите, какви пари да му даваш? Rolling Eyes
Че домакинството е общо, ок, нормално да е, ама чак пък.
Зависи какво имаш предвид под "тормоз".
Много жени пък искат да са "тормозени", мъжът да е деен, движеща сила, да действа, във всякакъв план.
А за сексуално незадоволените да не говорим, повечето са.
Та, такива ми ти работи.

Дракарис, за теб, дори и ти споменах ника. Чети по-внимателно. Постът е на предишната страница, разбирам да беше преди 20 стр. да те мързи, ама чак пък толкова. Relieved

# 259
Животът е много, ужасно скъп, на фона на заплатите. И двамата работим. Но аз пестя повече. Имаме големи разходи.

# 260
Окей, принципно е така.
Бъдете здрави и щастливи! Simple Smile
Предлагам да не бистрим и нищим повече живота ти и противоречията. Simple Smile

# 261
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз съм ужасно наивна и в интерес на истината на такива като мен Господ им помага. Тия дето все ги е страх, че ще ги прецакат, стоят сами, без жилище и без дете.
Моят мъж не иска да се развежда с мен, не знам изобщо защо постоянно го изтъквате това. Почти всички мъже, ако получават секс, храна и не ги юркаш, си стоят при жената, която дава съответните неща, не търсят друго, защото ги е страх да не се прецакат. Не знам вие точно какво искате, ама все сте нещо недоволни.
Имах една приятелка, тя се разведе и тя като ме слуша е на същото мнение за мен като ФФ. Каза ми, аз мъжа ми толкова го проучих, поставят му изпитания, пък се разведох, а ти си се оженила на 20-тия ден от запознанството, нито си го проучила, нито нищо, пък още не си разведена. Ама какво толкова проучвате, той живота просто се случва, не се предвижда. Само Господ разполага.
ФФ аз колко загубени каузи съм спечелила и колко перфектни дела съм загубила, ти представа си нямаш за живота. Колко е непрофесионално всичко тоже.

Мисля, че разминаването идва от това, че за повечето жени днес не е никак важно да не се разведем, да намерим мъж, да имаме дете, а да сме щастливи, да правим това, което искаме, да получаваме удовлетворение от връзката. За тебе май е било обратното.

Ти повтаряш, че няма да се разведеш, че си доволна, но непрекъснато сравняваш негативно с други мъже, ситуации, обясняваш, че животът ти е в приятелската и професионална среда. Нещо като "Стискам зъби и втора като мене няма, че трудно се намират мъже за семейство".

Като говориш за бъдещето се проектираш сама - ше пътуваш, ще идеш в чужбина, където свекървите на приятелките ти си намерили мъже итн. И........ добавяш, че няма да се разведеш 🤩🤩🤩.

Повечето от нас не бихме купували коли на мъже, с които не излизаме, на които не държим особено, които не вписваме в плановете ни. Повечето от нас не бихме живели с такива и съответно не виждаме смисъл да им предлагаме секс, храна итн.

Естествено, че мъжът ти не иска да се развежда. Малко мъже тръгват да се развеждат и като юрист го знаеш или би трябвало да го знаеш. Твоят мъж, живеещ с родители в отдалечен квартал или на село ли беше, баща на две деца, минал 40г няма да има никакъв успех на пазара на плътта след развода, докато ти можеш да намериш какъвто си искаш, особено ако наистина, както тръбиш, можеш и да го издържаш и настаниш в твой апартамент. За него да остане сам означава да забрави за секс и даже за мобилен телефон ли беше? Сама писа, че съседите ви седят стари ергени, защото живеят далече от центъра. В същото време приятрлките ти на 35+  не намират мъже и са нещастни, самоубиват се. Сложна работа е около тебе.

Винаги виждаш и изтъкваш това, което правиш за мъжа ти, а това, че живеете в негово жилище, основно той и майка му гледат децата, кара те насам натам май не го и виждаш. Питай някоя мома кое би предпочела - да плати месечна такса на мобилен телефон или всеки месец половината наем в Софето?

Не те разбираме, но и ти самата не се разбираш. Жалко, защото си хубав човек и заслужаваш щастие.

За който пита 🤩❤

# 262
  • Пловдив
Казаното в това видео долу това ще те осветли за някои неща. Нали беше споменала, че искаш да навлезеш по-дълбоко във водите на отношенията между мъжа и жената?

# 263
Вие много задълбавате. Аз никога не бих анализирала чуждия живот , защото и от моя съм си в шок.
Това, че съм се пошегувала с нечии чужд избор и им викам браво, не означава, че не ценя позитивите от моя живот.
 Само да са ми живи и здрави децата, нищо друго не ми трябва.
Сега, че искам тузар, да обикаляме света, така е, ама тузарите са малко, а желаещите много. Човек пък и да не си помечтае значи. Невена, на мен болизнено ми се живее, до сетния ми дъх, как да ти го обясня. Проста съм си шило, не съм идеална за съпруга и майка. Даже и големия син ми го казва.

# 264
Покрай мен би станала жена, и само благодарна би била цял живот, че ме е срещнала, остави какво списваме тук, лигавим се, вадим от контекст, кой какво вменява, "враждува" и т.н. Още се влияе много от чуждото мнение.
При мен всичко е по конец, с пантофки ще влезе, но трябва психически да е подготвена, а като жена не знам доколко и какво може. Не я знам с какво образование е, учи ли все още, работи ли, какво (парите не ме интересуват, не говоря затова), физически трябва да е "top notch", сексът да е приоритет.
Та, колкото и да съм много лесен, толкова и не съм. Разликата във възрастта не е никакъв проблем специално при мен, мъже като мен почти няма. Факт.

Кристина, какво ти е "мнението" за ФФ, че честно не знам, сподели да "сверя", може да науча нещо за себе си, и да стана още по-добър.
Връзките и хората, колкото и да търсиш себеподобни, или близки, са до късмет - срещаш, харесваш, искаш да опознаваш, вече какво ще стане, или не, няма гаранция. Но ти от 15 г. това явно си го забравила.
Всичко, каквото коментирам за теб, е на база списването ти; за професионалните ти дейности само гадая и предполагам, смятам че се и вижда, и личи, дори и казвам в прав текст "понятие си нямам" и т.н.
Вярвай, не знаеш какво знам, и какво не знам за "попрището" ти и бранша, системата, като цяло.
Естествено, няма да седна да се обяснявам тук във форума. Нищо чудно и мойте хора да знаят коя си, каква си.
Споко. Wink

Базила, да. Simple Smile
На Вяско поста е адекватен, и понеже е, а са ми ясни тези неща, не ми прави кой знае какво впечатление, защото е нормален, точен.
ФФ, ти спомена друго младо момиче  в контекста с мен, затова се обърках.

С мен няма да ти се получи.
Защото няма да мелим заедно. Остър камък съм и туй то.
Първо защото съм тиха непослушка.
Не слушах особено много родителите си.
Още е някакъв фактор мнението на майка ми.
Второ аз първоначално се съгласявам с чуждото мнение, но се замислям и залитам в другата крайност. Абе опърничава съм.

А за образованието ми и работата ми ти си представи какво е да живееш с мозъчен хирург (не съм лекар, не искам да споделям подробности тук).
В смисъл аз съм отдадена на моето призвание (време, енергия, пари в придобиване на знания, усъвършенстване на моите способности и пътувания по цял свят).
Накратко не съм кариеристка, но ще има ревност към моята работа.

А за връзките си прав за мен. Още не съм седнала на задните си части.
Имам шило в тях. Неспокоен дух съм. Сексът също е важен за мен.
Съмнявам се някога да искам да обуя пантофките, по-скоро ще искам да съм с маратонките и обувките на висок ток много дълго време.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 14:17 от Дракарис

# 265
  • Пловдив
Скрит текст:

Споко. Wink

Базила, да. Simple Smile
ФФ, ти спомена друго младо момиче  в контекста с мен, затова се обърках.

С мен няма да ти се получи.
Защото няма да мелим заедно. Остър комък съм и туй то.
Първо защото съм тиха непослушка.
Не слушах особено много родителите си.
Още е някакъв фактор мнението на майка ми.
Второ аз първоначално се съгласявам с чуждото мнение, но се замислям и залитам в другата крайност. Абе опърничава съм.

А за образованието ми и работата ми ти си представи какво е да живееш с мозъчен хирург (не съм лекар, не искам да споделям подробности тук).
В смисъл аз съм отдадена на моето призвание (време, енергия, пари в придобиване на знания, усъвършенстване на моите способности и пътувания по цял свят).
Накратко не съм кариеристка, но ще има ревност към моята работа.

А за връзките си прав за мен. Още не съм седнала на задните си части.
Имам шило в тях. Неспокоен дух съм. Сексът също е важен за мен.
Съмнявам се някога да искам да обуя пантофките, по-скоро ще искам да съм с маратонките и обувките на висок ток много дълго време.
Така, както се описваш горе, борбата за моето сърце между теб и Галка става все по-жестока...

# 266
Жребче, Гал е много намахана жена, а нещо не си в час, а ти е дала направление. Тя не ги бави мъжовете.
Дракис, не я познавам все още.

# 267
  • Пловдив
Жребче, Гал е много намахана жена, а нещо не си в час, а ти е дала направление. Тя не ги бави мъжовете.
Дракис, не я познавам все още.
За мен такива опърничави, избухливи, откровени, устати (адски силен афродизиак за мен) и несигурни в себе си жени са, както на едно дете да му даваш шоколад. Магнетични. Защото аз пък съм уравновесен, търпелив (все пак съм Телец - няма как иначе), разбиращ и изслушващ женските драми, съобразителен и още няколко други лоши неща, които на пръв поглед не са много тачени, но са голяма сила точно когато такъв тип жена има нужда от разбиране и подкрепа. Има ли пожари и страсти, мога и да ги гася нежно, и да ги доразгарям бурно.

# 268
  • Paris, France
крис, не съм си мечтала за тузар и да обикалям света с него и не те разбирам. Точно ти си могла да си с тузар ако си искала. Имала съм доста кандидати тузари, които предлагаха обикаляне на света и яхти, но или не ми харесваха физически или скучаех с тях. Интересното е, че половината са и днес сами. Познавам повече богати самотници, раздаващи се за жените и не намират желаеща за брак и дете, отколкото всякакви други. Е, и много бедни или болни, престарели, грозни, но тях е нормално никоя да не ги иска.  Ти самата писа, че те свалят богати дъртьовци на 50+, а харесваш млади. В Европа, с ниската раждаемост и намаляващ брой млади хора май повечето жени ценим красота, здраве и младост много повече от финанси и социален статут.

А, че си шило, шило си 😻🤩.

Идеални съпруги и майки няма и в холивудските и боливудски филми. И там са с проблеми, терзания, мечти, желания, че и дрогясани, пияници, мани! Още малко и ще тръгнат да готвят, дето вика ММ 😻.

Е, то на всички ни се живее. Аз приключих с пътуването и отдавна не ме тегли. Самата мисъл да остана някъде, на майна си Райна, затворена заради Ковид, в последния момент да трябва да се отказвам ме ужасява.  Танци манци и съм доволна, а за това е достатъчно да ида на 200-500м и нямам нужда и от кола даже.

А, не, че нямаш право да мечтаеш, ами мечтите ти са едни банални, такива, нищо сложно или трудно, а ти мечтаеш ли, мечтаеш - Един ден за едно, а на следващия за точно обратното и обясняваш, че не искаш това, за което си мечтала вчера  А осъзнаваш нещата понякога. 🤩

Гал Не си мечтае за едно голо сърце. Момичето си има планове и си действа по задачите. Има и 🐈. В Гал харесвам това, че е информирана, сигурна в избора си, готова да плати цената, устремена напред  и не се обръща назад.

# 269
Цитат
За мен такива опърничави, избухливи, откровени, устати (адски силен афродизиак за мен) и несигурни в себе си жени са,
Това обикновено означава точно обратното – сигурност в себе си. Иначе другите са просто истерички, които вдигат джангър щото са драма куин. Там характер няма, има безхаракатерност. Затова са и подобни истерични сценки.

Кристи, в реала приказлива ли си толкоз? И обръщаш ли палачинката 2 пъти в минута. Smile Много противоречив образ си. Кефи ме, обаче как си приемаш всичките образи. Пълно приемане си постигнала дето се вика.

Общи условия

Активация на акаунт