Реално, ако е с мен, много трябва да слуша, и да е отдадена на 100%.
Покрай мен би станала жена, и само благодарна би била цял живот, че ме е срещнала, остави какво списваме тук, лигавим се, вадим от контекст, кой какво вменява, "враждува" и т.н. Още се влияе много от чуждото мнение.
Тя се лута още, мъничка е. Има момичета готови, но тя не е.
Бреме на стабилна моногамна връзка, сериозна, няма да й понесе.
При мен всичко е по конец, с пантофки ще влезе, но трябва психически да е подготвена, а като жена не знам доколко и какво може. Не я знам с какво образование е, учи ли все още, работи ли, какво (парите не ме интересуват, не говоря затова), физически трябва да е "top notch", сексът да е приоритет.
Та, колкото и да съм много лесен, толкова и не съм. Разликата във възрастта не е никакъв проблем специално при мен, мъже като мен почти няма. Факт.
Кристина, какво ти е "мнението" за ФФ, че честно не знам, сподели да "сверя", може да науча нещо за себе си, и да стана още по-добър.
Връзките и хората, колкото и да търсиш себеподобни, или близки, са до късмет - срещаш, харесваш, искаш да опознаваш, вече какво ще стане, или не, няма гаранция. Но ти от 15 г. това явно си го забравила.
Всичко, каквото коментирам за теб, е на база списването ти; за професионалните ти дейности само гадая и предполагам, смятам че се и вижда, и личи, дори и казвам в прав текст "понятие си нямам" и т.н.
Вярвай, не знаеш какво знам, и какво не знам за "попрището" ти и бранша, системата, като цяло.
Естествено, няма да седна да се обяснявам тук във форума. Нищо чудно и мойте хора да знаят коя си, каква си.
Споко.

Базила, да.

На Вяско поста е адекватен, и понеже е, а са ми ясни тези неща, не ми прави кой знае какво впечатление, защото е нормален, точен.
За други неща се хващам аз.

Много противоречив образ си. Кефи ме, обаче как си приемаш всичките образи. Пълно приемане си постигнала дето се вика.