Влюбване/стабилност?

• 18 489
  • 506
  •   1
Отговори
# 390
  • Paris, France
Жребче, Всички карибски острови са пълни с жени с тънки талии, бразилски дупета, а вече и големи цици. Там, на почти всеки остров, винаги има повече жени, отколкото мъже. Готини са, не се депресират и стресират и са отворени към чужденци. Южна Америка също става, поне Бразилия и Аржентина. 

Меката на бразилските дупета в Европа е Франция. Цици нЕмаме, обаче. Всъщност имаме, но  не вървят с бразилски дупета.

А негрите също оплешивяват като се поосвинят, особено в източна Африка. Чела съм, че оплешивявали ниските мъже, гените за ръст били свързани с ранно оплешивяване, обаче по летищата суданците са масово плешиви и с коремче. Веднъж на Хийтроу даже броих и сравнявах суданци с нигерийци на опашки за багаж.. Сред нигерийците имаше 3 стари без коса, а сред суданците не можах да ги преброя колко са, че си приличаха всичките и мърдаха насам натам.

Кристина, защо са баннали Братан? Жалко. Ако някой Е във връзка с него, пратете му поздрави от мене.

# 391
Аз убав мъж не ща. Да го мисля къде и с коя е, айде нема нужда.
Жребче, вчера видях една приятелка, ама е женена, но е супер ниска. Викам си : ей да не беше женена, веднага щях да те уредя с наш Жребец. Руса, много е по секса, и не е меркантилна, даже и пари ще ти дава, ама язък. Обаче мисля за теб.

# 392
  • Пловдив
Ха-ха, в мен ниските жени не щат да се влюбват. Изглеждам им нестабилен явно. Satisfied Сигурно затова повечето ми приятелки са били по-височки от мен. Ниските жени по метър и половина, по мои наблюдения, се целят предимно в някакви почти двуметрови мъже, защото ги е страх да не родят ниски деца като тях самите. Иначе по-високите мъже, с които сме движели в една компания, винаги са имали предпочитания към джобните мацки и не са харесвали едри жени.

Невена, в азиатските държави има много повече ниски мъже, отколкото в Европа, но пък там плешивите мъже далеч не са толкова голям дял, както в Западна Европа, Русия, Турция, Индия и Пакистан, така че ръстът едва ли е причината за това. По-скоро се касае до типа храна и може би различните климатични условия.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 15:41 от Жребчe

# 393
Като чуя “ фитнес маниак” ,ми е в ума “кроасан” . Не харесвам.

Наблюденията ми са, че повечето младежи от към 15г възраст влизат във фитнеса. Става им навик, но тези, които познавам изобщо не са "кроасан " в главата. Учат, записват курсове, правят планове как ще продължат и къде ще следват.
Наблюденията от морското лято..80-,90% от възраст 15- 30г се грижат за визията си.След 30 ..уви Simple Smile
За една седмица само един мъж около 50-55 ме впечатли до толкова, че да не отлепя поглед. Определено жените изглеждаха по-добре от мъжете до тях.
Аз оприличавах тялото на кроасан, за акъла незнам, не съм имала близък контакт.

# 394
  • Paris, France
Вярно е, че май най-много плешиви има около Средиземноморието, но и Ирак, Иран, Пакистан си оплешивяват яко като живеят в Европа. Там нямат толкова голям % плешиви, защото живеят по-кратко от хората в Европа.

Не мога да повярвам, че Франция е преди Обединеното кралство по този показател, защото съм живяла и на двете места и според мене плешивите са доста повече в Англия и Шотландия, но може би пл-високата продължителност на живота във Франция допринася за по-предното място.

Диетата е важна. Японците ядат много риба и сравнително чисто и нямат толкова плешиви, дори стари.

Всичките ми колежки от Пакистан и някои от Индия почваха да губят коса и зъби още на 30г и на 40 км се виждаше скалпа. Казваха ми, че е от това, че си носят косите дълги, но и моята тогава беше под задника и почти до коленете, а 20г по-късно си е на мястото. Не пушеха и не пиеха.

# 395
Едно време в комунизма, спорта беше заложен в училищата. Без пари и се развиваше и създаваше спортен хъс:) Сега е до пари..за да стигнеш до хъса.
Някои си представяте напомпани мускули и химия, а аз с много часове над печката и кутии с храна ..От един хилав и прегърбен младеж, видях след месеци оформен и изправен ..

# 396
Айде пък вия с тия плешивци. Плешив мъж не е лошо, обръсне си главата и даже е секси. Аз моята коса хич не си я харесвам, поддържам я, прилична е, ама ген и на майка ми е такава.
Мъжът ми е много хубава коса. Викам му: да си сменим косите, ти вземи моята, аз твоята. А той: - А, аз не искам да съм скубла, като теб.
Абе кавалер от класа.

# 397
Пари, секс...няма ли какво да му спреш, белким му дойде акъла кой кой е?

# 398
Не, аз не съм като от форума и не възпитавам. Гледам да съм над нещата. Звездите са звезди, защото са високо, над завист и обида.

# 399
Това, секса, награда ли е?

# 400
Чел съм, че бил важен. Нещо като кислорода, ама повече.

# 401
Това, секса, награда ли е?

Не зная дали е награда. В случая бе опит за сарказъм.
Защо не се получи? Нямам отговор.

# 402
Аз Кристина колкото съм я чела е жена мечта.
Не дълбае, не драматизира и обича секса !

# 403
Чел съм, че бил важен. Нещо като кислорода, ама повече.
Караш ме да се замисля, кой- кого награждава Simple Smile Аз те разбрах, иначе, просто немога да се съглася, че е.

# 404
Секс правя само и единствено когато аз искам. Това е награда за мен. За това и не знам какво е това нещо лош, семеен секс. Тук във форума ги чета такива, на мен не ми се е случвало.
Рози е права, не задълбавам. Живота е кратък. Нямам време да се тормозя и да анализирам.

Общи условия

Активация на акаунт