Влюбване/стабилност?

• 18 446
  • 506
  •   1
Отговори
# 435
Е, нали източните не бяха стока, сега пък западните.
Те от 20-30 години и източните се къпят като хората. Стига с тия градски легенди.
Като старите емигранти, дето казват "Не ми я хвали България, аз като бях там през 99та, не знам какво си било"

Въобще аз не ги споделям тия теории, да чакаш принца, докато ти се изчерпа яйчниковия резерв. Тия теории ги чета тук
Joy
Смешно, но не е за смях това. Аз познавам точно такива случаи.

И защо все се търси "принца"? А рядко се казва, че всеки мъж си търси "принцеса".
Не трябва ли да има мъничко реципрочност в претенциите?

Предполага се,че всяка жена изначално е принцеса, та затова се търси принц.

# 436
  • София
Звучи интересно, не се бях замислял за тази интерпретация.
За съжаление, аз съм чувал друга по-прозаична теория.
Това е остатък от стаден инстинкт. Където само алфата, т.е. принца предизвиква интерес над 0та. Лошото е, че "в стадото" няма ексклузивност. И всички дами делят "краля". Инстинктът не е разбрал, че сме се цивилизовали и имаме брачни институции. Или поне имахме. Последните няколко хиляди години.

# 437
Българският мъж няма проблем с хигиена, визията и креватите умения. Там всички са топ.
Проблемите на българите са, че ги мързи, та ги боли, никаква работа, извън секса, няма да ти свършат. За пари и плащане на сметки да не отварям дума, че пак ще ме наврат в миша дупка. И така жените се разочароват, защото то секса си е секс, ама и други качества трябват и за това си седят сами. Стават самодостатъчни. Общо взето  като ги хареса някой , ме питат: Ама за какво ми е тоя.

# 438
Скрит текст:
Е, нали източните не бяха стока, сега пък западните.
Те от 20-30 години и източните се къпят като хората. Стига с тия градски легенди.
Като старите емигранти, дето казват "Не ми я хвали България, аз като бях там през 99та, не знам какво си било"

Въобще аз не ги споделям тия теории, да чакаш принца, докато ти се изчерпа яйчниковия резерв. Тия теории ги чета тук
Joy
Смешно, но не е за смях това. Аз познавам точно такива случаи.

И защо все се търси "принца"? А рядко се казва, че всеки мъж си търси "принцеса".
Не трябва ли да има мъничко реципрочност в претенциите?

Предполага се,че всяка жена изначално е принцеса, та затова се търси принц.

До Спящата Красавица.
Препоръчано. Експресен куриер.
Поради заетост, изразяваща се в мерене на стъклени пантофки, спасяване на Червени Шапчици и подпомагане на Малки Сирени в опитите им за прохождане, уведомявам ви, че е възможно да закъснея 20-30 години.
Благодаря за разбирането от Ваша страна.
Подпис: Принца

# 439
Приказки от 1001 нощ. Simple Smile

"Принцът" и "принцесата" са субективният събирателен образ на капризите и претнциите на всеки за "идеалния" партньор.

До около средата на 20-те се идеализира.

Около и след 30 вече имаш някакви критерии, "база", които дори докъм средата да се покриват, да ги привидиш в някой, даваш шанс за развитие на отношения.
А вече дали нещо ще излезе, времето показва, ще се разминете, или ще се напаснете.

# 440
  • Пловдив
За да се влюбиш в някого (ама истински, а не да хлътнеш физически и незнайно защо), трябва вече да си преминал през достатъчно голямо опознаване на поведението и личностните качества на другия. И това обикновено се случва в моментите, в които можеш да установиш действителна грижовност, разбиране и подкрепа, а не само ходене по заведения, кино и разходки, където всеки случаен може да мине за приятен и усмихнат.

# 441
Българският мъж няма проблем с хигиена, визията и креватите умения. Там всички са топ.
Проблемите на българите са, че ги мързи, та ги боли, никаква работа, извън секса, няма да ти свършат. За пари и плащане на сметки да не отварям дума, че пак ще ме наврат в миша дупка. И така жените се разочароват, защото то секса си е секс, ама и други качества трябват и за това си седят сами. Стават самодостатъчни. Общо взето  като ги хареса някой , ме питат: Ама за какво ми е тоя.
A, анджък! На мен не ми трябва принц, а такъв дето да е плувал пред акула и да я е надплувал, да е срещнал гризли и да я е накарал да се завърти и замине. Едновременно с това като срещне жена да е по-мек от захарен памук и да е над 1.85 моля, с добре поддържана фигура! Ама то се подразбира, ако отговаря на предишните условия.
Другото го оставете на мен! Joy

Демек трябва ми викинг, варварин. Неслучайно Рим е сложил оръжие пред северните варвари.
Кой ти гледа в днешно време някакви си там принцове с меки китки? Satisfied

# 442
  • Paris, France
Скрит текст:
Такива ужасяющи екземпляри, които Невена описа, не съм срещала. Българите се къпят, обезкосмяват и си режат ноктите. Всички до един.

Подхода на Невена адски ми прилича на този на политиците. Изкарват се някакви тотални изключения, обрисувани с най-цветущи изрази, и даже да не се казва директно, внушението е, че те са правило. Един вид - плашене и вменяване на вина. Наплашения човек се подчинява и прави каквото му казват.
===============
Невена, расите и етносите, към които те влече и искаш да наложиш вкуса си към тях на останалите, ги имат описаните от теб недостатъци в пъти повече от средния български мъж.  Плюс не малко други, коквито той няма.

Как може да искам да си наложа вкуса на вече оформени, зрели индивиди, които са поне с поколение по-млади от мене и са расли в различна културна, езикова и географска среда? Вкусът не се променя след някаква възраст, която е 15-20 максимум. Децата ми имат различни от моите предпочитания, какво остава за чужди хора!

Нещо, което е недостатък за една жена може да не бърка друга.

Да, бе да. Такива велики мъже без недостатъци, че ни западна, ни източна примира за тях.

# 443
Равена от една порода сме и едно и също искаме.

# 444
  • Пловдив
Акулоизпреварващите и мечкопрогонващите мъже сигурно се намират под път и над път. Влюбчиви ли са обаче? Smiley

# 445
Качества се търсят, не слабости.

# 446
  • Пловдив
Жените търсят мъже с качества по свой вкус, но също така държат и те (жените) да са слабост на мъжа. Той трябва да е решителен и непреклонен във всички случаи, освен когато жената иска той да слуша нея, т.е. винаги.

# 447
Влюбчив, емоционален мъж по-добре да попадне на състрадателна мечка емпат, иначе едва ли ще може да я обърне.

# 448
Скрит текст:
A, анджък! На мен не ми трябва принц, а такъв дето да е плувал пред акула и да я е надплувал, да е срещнал гризли и да я е накарал да се завърти и замине. Едновременно с това като срещне жена да е по-мек от захарен памук и да е над 1.85 моля, с добре поддържана фигура! Ама то се подразбира, ако отговаря на предишните условия.
Другото го оставете на мен! Joy

Демек трябва ми викинг, варварин. Неслучайно Рим е сложил оръжие пред северните варвари.
Кой ти гледа в днешно време някакви си там принцове с меки китки? Satisfied

Проблема тук е, че който е мек като памук, няма да е само с жена (си). Това съчетано с още изисквания като хем да бъде мъж, алфа, хем да домакинства и да пере гащи, става доста трудно постижимо начинание намирането на такъв мъж, отговарящ на тези очаквания.

# 449
Ей мъже: Васко, Жребец, РФ, всичко ви е ясно, ама защо на практика не го прилагате, бе джанъм.
Васко, ти си много забавен тип. С мечката емпат ме спечели и ме усмихна. Хубав ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт