Влюбване/стабилност?

• 18 417
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
Жреб, стига с тия кг., добре, разбрахме. Simple Smile

Сега и аз по темата - стигаме до извода, че си трябва здраво лашкане, и здрава мъжка ръка, за да няма 6/5, в същото време и да си психилог, емпат. Явно за Невена е такъв типажът мъж. Алфа, решителен, и тя да го следва. Аз съм такъв. Явно затова с нея се разбираме толкова, въпреки разликата в годините, и да не се познаваме реално.
Да, ама не, гаранции няма.
Ти можеш и на макс да се раздаваш, да даваш всичко, каквото иска, и от каквото има нужда жената, жена ти, и пак да не е доволна.
И обратно. Тя да ти прави най-добрите "дудуци", да е мега секси, да е домошарка, да не е клюкарка, да ти е вярна, да е оправна, образована, нормална прекрасница, и пак няма гаранции. Simple Smile
Много хора не могат да оценят какъв човек имат до себе си, приемат за даденост, много даже не се и познават.
Аз не знам, примерно, дали мъжът на приятелката ни Кристина я познава истински, това което показва тук във форума, начинът, по който говори за него.
Аз, ако съм, ама никак няма да ми е приятно.
Но явно е до хора, затова сме различни.

# 496
  • Пловдив
Аз не знам, примерно, дали мъжът на приятелката ни Кристина я познава истински, това което показва тук във форума, начинът, по който говори за него.
Аз, ако съм, ама никак няма да ми е приятно.
Но явно е до хора, затова сме различни.
Ти обаче спомена нещо много ключово, макар че не това беше идеята ти изначално. Независимо какво пише тук Кристина, важното е какво върши в истинския живот. И това е, че тя си има мъж и деца, свикнали са заедно и взаимно си помагат и се допълват кой с каквото може и иска, опитва се да живее живота си по най-приятния за нея начин и така като гледам, май далеч не е за оплакване; за разлика от това, което се пише в повечето теми в този раздел от страна на други жени, които уж твърдят, че имат живот-мечта и са постигнали всичко. Само дето при повечето май е само на думи във форума.

# 497
Естествено, че има много балони, изопачаване, маски.
Присъствието ни тук, колкото и да е "странно" за много, трябва да ти кажа, че много неща ми се припокриват и с реала, същото е. Същите са жените, с всичките си плюсове и минуси, особености, и лудости.
Нищо не може да ме изненада вече. Впечатляват ме много различни неща, на които много хора не обръщат внимание, въобще фокусът е различен.
Кристина е от много по-дълго от мен във форума, и нямам представа каква е била преди, какво е споделяла, но е казвала, че доста от личния си живот е коментирала. Но няма значение, жива и здрава да е, както и всички ние.
Да ти кажа не съм съгласен много с това - един си тук, навън си друг.
Характерът си е характер.
Ако на писане мисълта върви по различен начин от живия контакт, а на живо да си по-мълчалив, или разговорлив, или "различен", отново зависи от събеседника.

# 498
Невена просто си лафим. Не може ли така да си споделяме жените за мъже, мъжете за жени. Нал за това е темата.
Характерът ми е такъв, какъвто е във форума. Тоест аз съм себе си. В реала с много малко хора общувам по лични теми. Работя си, основно си говорим за работа. Не е удобно да си споделяш личния живот, а и никой не го интересува.
Не разбирам какво ви е трън в живота, че съм омъжена. Това не означава, че съм умряла и край. По принцип мъж, гинеколог, фризьор, маникюрист,  мигличар, козметик не сменям никога. Когато съм сменила, все съм сгрешила.
Жреб, наистина го разбираш ти живота и жените. Остава да намериш такава, с която може да живееш и всичко е точно.

# 499
Няма нищо смешно, Дренче.
Освен ако не се кефиш, че после ти стават клиенти такива.

Стига с тез депресии и засилки към мен. Наистина ми е смешно как от мъжа се очаква да изглежда така, както жената. Какво им мерят, че нали жената затова е жена, да хубавее до него. Не знам и аз вече.
Не знайш, когато не ти изнася и не обхващаш цялата картинка. Stuck Out Tongue
Обяснявам – някои мъже/жени са изпълнени с притеснения/комплекси и затова външния вид ги вълнува. Техният, на партньора, на другите. Това се отразява и на отношенията им.

Моето мнение за външния вид на мъжа/жената е различно, но ще си го задържа за себе си.

# 500
  • Sofia
Ти обаче спомена нещо много ключово, макар че не това беше идеята ти изначално. Независимо какво пише тук Кристина, важното е какво върши в истинския живот. И това е, че тя си има мъж и деца, свикнали са заедно и взаимно си помагат и се допълват кой с каквото може и иска, опитва се да живее живота си по най-приятния за нея начин и така като гледам, май далеч не е за оплакване; за разлика от това, което се пише в повечето теми в този раздел от страна на други жени, които уж твърдят, че имат живот-мечта и са постигнали всичко. Само дето при повечето май е само на думи във форума.
Коментарът ми е жените, които твърдят...
Животът - мечта много често е постигане на определени лични успехи /образование, професия, просперитет и пр./. Това носи известно удовлетворение, но не е щастие. Усещането за щастие е съвсем друго нещо. Затова, според мен, има много хора, които са успешни и материално обезпечени, но не са щастливи. Пак е донякъде въпрос на избор, при това съзнателен.
Пример могат да бъдат жени на власт, на върхови позиции в икономически и политически сфери. Носи удовлетворание за успех, но не и щастие.
Има връзка с темата в частта "стабилност". Можеш да си в стабилни отношения с партньор /много е относително/ и да не си щастлив.

# 501
Ако пък вземе, че се осъществи, темата "с какво ви дразнят мъжете" ще се напълни с оплаквания от типа:

"Моя пък ме ДРАЗНИ, защото по цял ден плува с нек'ви акули и нищо не побарва в къщи, включително и мен".

п.п. Извинявам се за отклонението, но страшно се забавлявах докато четях темата.

Не си доразбрал. Те искат кандидата да плува само с една акула Wink
На другите акули да разправя: Ама аз съм обвързан, не мога такива неща...

# 502
Ако пък вземе, че се осъществи, темата "с какво ви дразнят мъжете" ще се напълни с оплаквания от типа:

"Моя пък ме ДРАЗНИ, защото по цял ден плува с нек'ви акули и нищо не побарва в къщи, включително и мен".

п.п. Извинявам се за отклонението, но страшно се забавлявах докато четях темата.

Не си доразбрал. Те искат кандидата да плува само с една акула Wink
На другите акули да разправя: Ама аз съм обвързан, не мога такива неща...

Е много ясно,ти друга теория ли имаш?

# 503
Жребче ти с ръста, а аз с изкарването и харченето на пари, надухме главата на форума. Ще ни баннат и мен и теб, като Братан и Сирената, та белким хората се куртулисат от нас.
Еее, затова ли този пичага липсва Cry

П.п. много ми хареса това ти мнение  - "в една връзка искам аз да съм красива", макар да не мисля 100% така.

# 504
  • Пловдив
Не зная дали една жена би се чувствала приятно, ако във връзката тя е по-малко хубавата и мъжът до нея видимо изпъква с излъчване. Някои може и да ги устройва така. Но е по-вероятно жената да иска да е красива и да обира мъжките погледи, вместо да е незабележима на улицата.

п.п.: Братан е точен пич и дано се завърне! На мен много ми харесваха размислите му по различни теми. И tayra нещо не списва като преди... Дано е намерила Мъжа с главно "М"! Simple Smile

# 505
Е, ако може, и двамата да са относително хубави, да си съответстват. Иначе "Тая красавица как се е хванала с тоя грозник?! Сигурно има много пари".
Около мен срещам доста двойки, които някак си приличат. Могат даже за брат и сестра да минат. Наскоро се запознах с 1, толкова хубави и двамата,  да ти е кеф да ги гледаш.

Братан, липсваш. Чакаме те.

# 506
Заключвам. Темата отдавна се изчерпа.

Общи условия

Активация на акаунт