КАУФЛАНД - 45

• 54 473
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Мултикукър ползвам от 4 години, не го заменям за нищо на света.
Всичко може в него да се готви. Аз правя и супи, и ориз, и мусака даже, пълнени пиперки, сарми. Свински пържоли, печени бутчета. Всичко!

# 256
Днес в Кауфланд на Пещерско шосе се изумих... Все съм виждала да купуват храна и напитки в големи количества, дори по няколко уреда. Но. Днес двама (може да са били и повече) мъже на съседната каса ми привлякоха вниманието. Flushed В едната количка бяха натоварени 20-25 фритюрника! До тях имаше още няколко колички, имаше и нагреватели за вода много бройки (които се слагат, за да тече топла вода), поне 2 мини фурни, отделно преброих поне около 10 тостера и още някакви кутии с уреди пак всеки по поне няколко бройки. Плащаха с пачка с ваучери или пари- не се виждаше добре, ама големи сметки бяха... Laughing Ето такова чудо още не бях виждала... Grinning
Аз се уредих с дълбок тиган (уок) 24 см. Дръжката е софт тач (много приятна, макар и да не става за фурна), дъното отдолу е черно, покритието отвътре е грапаво (като онази серия на Брио с дръжките имитация на дърво). За сравнение, Брио Металика са с метални дръжки, отдолу дъното е метално  (сребристо), покритието отвътре на пипане е бих казала гладко...Но взех тигана днес заради формата му (като мини уок е), защото ми се струва доста удобен за ежедневно ползване. Simple Smile

# 257
  • Пеликания
Явно не само хранителните продукти препродават.

# 258
Да, явно...ама много нагло ми се струва Thinking Хайде, по няколко бройки може и да са за роднини, приятели. Ама по 10, 20 и нагоре бройки 100% са за бизнес цели. Помислих, че може за хотел/стаи за гости да са уредите- обаче пък чак и фритюрници... Laughing

# 259
Специално за такива артикули би трябвало да има ограничение в продажбите. В Лидл за едни сапуни Дав на промоция намалени с 30 стотинки имаше ограничение до 6 сапуна на човек, тука 20 фритюрника се взимат...

# 260
И аз така мисля. Това не е Метро или някой склад на едро...

# 261
После ще ги видиш в OLX сигурно.

# 262
Леми, не се бях сетила изобщо за тази опция Grinning

# 263
  • Варна
Долче, що направо не снимаш тигана, да не се налага мислено да визуализираме Joy

# 264
Здравейте! Имате ли мнение за този апарат?

От години се използва при нас. Доволни сме.

# 265
  • СОФИЯ
Апарата за кръвно купих при предходното пускане. За подмишница е, но не мога да преценя колко е точен, нямаме проблеми с кръвното.

Мнение за микровълновата от събота? На майка ми се е прецакала и се чудя дали е вариант.

# 266
Долче, що направо не снимаш тигана, да не се налага мислено да визуализираме Joy

Отдясно дъното на касеролата беше сребристо, но майка ми успя сериозно да я загори веднъж... Stuck Out Tongue Winking Eye

Касеролата от серията Брио Металика- по-тъмно и гладко покритие отвътре, метална дръжка, сребристо дъно отвън.

Новият тиган... Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 00:04 от dolce miele

# 267
  • Варна
Ама това касерола ли е или уок?

# 268
С металната дръжка е касерола (от серията Металика), с черната дръжка е мини уок 24 см от днес.

# 269
  • Пловдив
С какво покритие са тиганите? Не е тефлон май, керамика ли е?

Общи условия

Активация на акаунт