КАУФЛАНД - 45

• 54 482
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • Карлово
Детски пижамки гледах. Как е материята, изкуственяк ли е?

# 271
  • Пловдив
На мен предният Брио дето взех с керамично мисля покритие е/кремаво/ нещо не ме кефи...на моите керамични котлони не е ок...бавно загрява, не пържи като тефлона.

# 272
  • Пловдив
Е да де, ама нали тефлона го отричат от здравословна гледна точка...

# 273
  • Пловдив
Е да де, ама нали тефлона го отричат от здравословна гледна точка...
уф...знам ли? То па тая керамика или каквото е - даже и незнам, дали е читаво? Факт е, че не ми е ок.

# 274
Айде с толкова неща ни тровят, а и вирус може да ни гепи, няк' во покритие ще мисля сега...
Започва да се рони, чао.
Друго ми беше питането, тавите на брио изчезваха още от палета вчера....
Сколасах преди работа да мина.
Имах желание да си подновя моите, ама нъц.
До края на седмицата май няма да мога.
Е, нищо, здраве да е.
В Икеа има същите, но с друго име и съответно цена.

# 275
Гъби пеперуда ако видите на Кукуряк, Т. Каблешков...да кажете Innocent

И този чай дали е намален
https://remedium.bg/gt-zelen-chay-h20-paketcheta-16736/p Innocent

Самоотговарям си с двойно не на Кукуряк...

Взех чай мента, много ароматен

# 276
Казвала съм и друг път, преди време смених всички прибори за готвене със силиконови и за мен това се оказа една от най-добрите инвестиции. Оттогава вече нищо не ми се надрасква. Тиган уок имам на Брио- кафяв отвън, отвътре бледо керамично/незалепващо покритие- като нов е, нямам оплаквания. За другите тигани от "кафявата" серия обаче нямам мнение. Като че ли някои бяха с по-тънко дъно... Thinking
От серията Брио Металика имам касерола- идеална, а от вчера, от серията Black stone (така ли беше), имам уок тиган 24 см. Вече мога да кажа, че и уокът 24 см е идеален. Simple Smile Само Металика и Black stone бих купувала оттук нататък (те са и с индукционно дъно).
По отношение на загряването (вкъщи сме с мобилен стъклокерамичен котлон на Зефир)- първите минути пускам на по-висока степен да загрее тиган/касерола, след това намалявам и нямам грижи. Вероятно има разлика между различните котлони, но със сигурност има и по-добри от нашия... Simple Smile За загряването има значение и дали дъното опира добре, някои стари тигани с тънко и изкривено дъно изхвърлих, защото с тях ставаше ужасно бавно всичко.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 19:11 от dolce miele

# 277
  • Русе
Някой знае ли микро SD картите каква гаранция имат?

# 278
Щях да вземам тава, но имаха два вида на Брио, а нямах време да се чудя коя да е.
Вместо това си взех козе сирене, кашкавал, тампони за грим и серум за лице с много хубава отстъпка. Аз - доволна.

# 279
Дидичка, какъв серум си взе?

# 280
dolce, колагеновия на Биотен взех, тази седмица марката е с 35% намаление.
Много го харесвам и заредих за месеци напред.

# 281
  • Пловдив
Може ли снимка? И на серума и на тамп.за грим..

# 282
Някой знае ли микро SD картите каква гаранция имат?

Поне 2 години...трябва да се пази опаковката. Но питай на информация.

# 283
Тавите Брио от тези грапавите ли са?

# 284
Леми, би трябвало, ако се водят от същата серия като тиганите и тенджерите. Но не ги загледах много отблизо...

Общи условия

Активация на акаунт