КАУФЛАНД - 45

• 54 455
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Тавите Брио от тези грапавите ли са?

Да, мраморно покритие мисля, че се водят - аз ги харесвам. Трудно се надраскват и не залепват.

# 286
О, любими са ми. На миналото пускане си взех една голяма кръгла за резерва но тя старата още е читава, а вече направи поне три години.

# 287
  • Разпиляна във въображението
Някой има ли Бретер на Брио? Ако да - доволни ли сте? Може ли да се слага във фурна заедно с капака?

# 288
  • Варна
Погледнах снощи уок тигана на Брио..
24 см ми се видя малък като касерола, а 28 см пък прекалено голям. Спестих малко пари. Kissing Heart

# 289
Аз пък имах голям уок 28 см и касерола, та мини уокът 24 см ми дойде идеален! Heart Eyes По-голям е от касеролата, определено.
Киса, ти си вложила на друго място паричките- при конкуренцията (Л) Wink

# 290
Никакви мопове, нито резервни гъби имаше при нас днес.
Да не съм объркала нещо, не са ли от понеделник?

# 291
В понеделник на Пещерско шосе имаше.

# 292
  • Варна
Аз пък имах голям уок 28 см и касерола, та мини уокът 24 см ми дойде идеален! Heart Eyes По-голям е от касеролата, определено.
Киса, ти си вложила на друго място паричките- при конкуренцията (Л) Wink
Ох, Лидл ме побърка, да.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе за какво ще ползваш този 24 см уок?
ММ вика, че е малък за една манджа, макар да сме само трима. Или аз нещо не бях на 100% убедена, че го искам.
Нали пак ще пуснат по някое време тигани. Sunglasses

# 293
Долче, какво правиш в този уок, аз исках исках да си купя някакъв тиган, и така и не можах да си избера, имам малък, имам хубав голям чугунен 🤔

# 294
Ами, ще го ползвам за всичко за което големият уок ми идва голям- месо, пиле със сметана, зеленчуци, по-малки количества супи, сосове, яхнии, ризото и т. н. Simple Smile Екстра си ми е. За големите количества ще вадя големия уок Grinning Много по-практичен ми е уок 24 см от обикновен тиган 24 см. И за пържене би станал, но аз само запържвам в малко мазнина, не пълня тигани с мазнина, а използвам фурната или фрайъра.

# 295
  • Пловдив
Добре, де...тоя Уок не е ли за ястия като задуш.зеленчуци с пилешко и т.н...? Заради формата му не става за пържени картофи, напр....нали така?

# 296
Аз и в обикновен тиган съм пържила картофи, защо в този да не става? Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Аз и в обикновен тиган съм пържила картофи, защо в този да не става? Simple Smile
щото дъното, което стъпва на котлона и реално пържи и мн.малко...така си мисля.Картофите ще са на куп и няма да се изпържат.

# 298
  • Варна
Добре, де...тоя Уок не е ли за ястия като задуш.зеленчуци с пилешко и т.н...

И аз за нещо такова си го представям, или за ризото, но пък колко ли често ще го ползвам, при положение че си имам мултикукър, където си готвя всичко.
Отделно нямам място за нова посуда.
Май по-добре да си взема след време нормален нов тиган 26 см, че старият ни вече е пенсионерче.

# 299
Може ли снимка? И на серума и на тамп.за грим..
Разбира се, заповядай:

Общи условия

Активация на акаунт