КАУФЛАНД - 45

• 54 466
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, да попитам някой с впечатления от прахосмукачката на Crown?
Дали е ок за тези пари?

# 241
Фрайъра е 1200 вата, струва ми се слабичък... Нашият е от Лидъл и е 1500-1650 вата горе-долу.
Мнение за тавите Дивали от 8,99 лв? И също, пак на 4 стр., квадратните купи от закалено стъкло дали са устойчиви на топлина??? Има лого Дуралекс... Thinking

# 242
  • оттам, откъдето започва България
Ето я печката: Наредили са ги вече.
Пак се спрях на тиганите, тавите и тенджерите на Брио. Дръжките не са метални, но не мога да кажа точно какви са. Между другото бройките са много малко и ако тези останат, то няма да стигнат доникъде. Има сложени по 2-3 тигана и тави от вид.

# 243
Здравейте. Миксерът дали е слабичък, според вас? Чудя се дали да чакам да пуснат друг или да купя този, намаления.
Да слаб е. Дай още 20 лв. И си купи поне 300W.
 Някой назад питаше за фритюрника, да, маха му се нагревателя и се мие.

# 244
  • Бургас / UK
А дали някой ползва електрическата мелничка Брио? би трябвало да върши работа...

Точно тази я нямаме,наща е на Делимано,но я имаме от доста години и е супер удобна и върши чудесна работа.
Единствено е кофти ,че е с батерии и рано или късно трябва да се сменят Smile  Някои модели имат и осветление ,да гледаш колко солиш Rolling Eyes ,тази незнам как е,но на тази цена си заслужава да си я купите.

# 245
Забелязах нов уред, който не е пускан до сега.  УВ лампа за дезинфекция,  някой да има подобно нещо,  звучи актуално,  но до колко ще е от полза?

Пролетта се коментираше в Ковид темата...с такива лампи дизенфектирали операционните...сега дали са със същата мощност и характеристики е друг въпрос...вредно е за хора докато работи...повечето имат таймер, за де се включи и изключи докато си извън помещението...

# 246
Да, това е много важно за УВ лампите.
Да не работят в присъствие на хора!

# 247
Аз пък се зачудих кое е по-добър вариант еърфраера или мултикукъра?
Thinking

# 248
Благодаря ви за мненията, в крайна сметка се отказах, ще чакам да пуснат намален някой по-мощен модел! За мултикукър още не съм убедена, че ми трябва, то и не знам какво мога да готвя на него.

# 249
Здравейте! Имате ли мнение за този апарат?

# 250
Аз пък се зачудих кое е по-добър вариант еърфраера или мултикукъра?
Thinking

Зависи на какво наблягате. За всякаква манджи и супи-мултикукъра. Ако е за сухи неща- картофи, крила, кюфтета- тогава еър фраера. Но все пак, както коментирахме по-назад, еър фраера не е достатъчно мощен.

# 251
Намаления в Овча купел /Кукуряк 3
Скрит текст:

# 252
Такъв апарат бях взела намален, върнах го. Не помня какво беше, не си давайте парите.

# 253
  • На морето!
Ей и аз се бях засилила към фритюрника с горещ въздух, но май ще ме откажете.

# 254
Гъби пеперуда ако видите на Кукуряк, Т. Каблешков...да кажете Innocent

И този чай дали е намален
https://remedium.bg/gt-zelen-chay-h20-paketcheta-16736/p Innocent

Общи условия

Активация на акаунт