КАУФЛАНД - 45

• 54 428
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
А, който си готви в мултикукър и си ползва основно него е друга работа. Иначе дъното на мини уока е съвсем малко по-тясно от котлона ми. Не мисля, че е проблем. Гледам, че доста търсени бяха, в понеделник преди обяд взех последна бройка, ако не са заредили после пак...

# 301
  • Разпиляна във въображението
Момичета, никой ли не е ползвал

# 302
На мен ми изглежда идеален (нямам такъв)- така като гледам, може и във фурна да се използва без проблем...Миже би бих си взела такъв по-нататък, засега нямам нужда.

# 303
Е то това не е ли тава с капак за фурна, или аз нещо не съм се ориентирала правилно?

# 304
Леми, често такива съдове се ползват на котлон като само на някои пише, че капакът издържа във фурна до 150 грасуса...на мен 150 градуса са ми малко. Само стъкло пускам на 150. А този е  Stainless steel Grinning Където искаш там ползваш.

# 305
Ами нещо ми е странно, значи правоъгълна тенджера?
Аз имам тава със стъклен капак от Айко, пише, че издържа до 170°, но и на 200 няма проблем.

# 306
Нещо такова, Леми. С дупка, за да наливаш течност при нужда.

# 307
Изкарали са резервни гъби за ролков моп
Онзи ден нямаше...

# 308
За пеперудкения моп има ли резервни гъби, нещо не мога да стигна до фаза смяна на гъбата, чупят ми се дръжките много често, не знам при вас как са.

# 309
За пеперудкения моп има ли резервни гъби, нещо не мога да стигна до фаза смяна на гъбата, чупят ми се дръжките много често, не знам при вас как са.
При нас нямаше такива гъби на промоция, но има такъв моп сега на промоция за малко под 5 лв., ако имаш нужда от подмяна. Иначе в левчетата ги има гъбите, ако имаш някое под ръка.

# 310
При нас нямаше за пеперуда, ние само такъв ползваме 5 години....

# 311
И аз така все си купувам направо цял моп с дръжка заради чупливостта им.

# 312
  • София
А някой ползвал ли е мултикукъра?

# 313
  • Пловдив
Ходих аз..взех тиган тип уок, кремове на Биотен, памучните тамп.за грим, пурички в кутийка.

# 314
  • оттам, откъдето започва България
При нас има само обикновени мопове, тип "пеперуда" няма. Няма и да има.

Общи условия

Активация на акаунт