КАУФЛАНД - 45

• 54 417
  • 763
  •   1
Отговори
# 390

За серумите забравих.
И аз забравих за тях, а бяха до днес.
Колко ли пари бяха?
6 и нещо. У наше село още в четвъртък по обяд нямаше в близкия ми филиал, а в петък  ходих до другия, но и там греда.

# 391
Покажете ми снимка на този серум.
Ще се прежаля да го купя на пълна цена накрая.
Този

В ДМ го видях после на 10 лева, но се въздържах, че имам засега запаси от серумите на Velnea.

# 392
Благодаря.
Ще мина без него.
Но се оглеждам за добър околоочен крем.

# 393
  • София

Защо на пълна?
Писаха, че и в Лили имало намаление на Биотен.

# 394
Те и в Кауфланд доста често намалят марката с по 10-15%, така че пак може да се купи с намаление, само да издебне човек промоцията.

# 395

Защо на пълна?
Писаха, че и в Лили имало намаление на Биотен.
Защото изтървах кауфландската оферта.Sweat Smile  Иначе, не е много скъп, щом е супер търсен ще го погледна.

# 396
  • Пловдив
А как го нанасяте тоя Колаген...? Само вечер ли?

# 397
  • София
Сутрин и вечер, преди крема

# 398
ММ си купи машинка на Филипс преди година-две. Доволни сме, работи, но за съжаление напоследък не може да се зарежда правилно. Предполагаме, че проблемът е в кабела. От Кауфланд ни казаха да занесем всичко и оттам ще го изпращат на сервиз. Интересувахме се с какъв работят в Плевен, но не - да носим. Гаранцията все още е в сила.
Ние носихме микровълнова фурна и ни върнаха парите, може би е по-добре да го занесете в магазина.

# 399
  • Разпиляна във въображението
Ние сме доволни от машинката, тя работи. Само кабела нещо не е както трябва, но искат целия комплект.

# 400

Слагам сутрин и вечер. Преди него ползвам флорална вода, след него слагам или само крем, или масло + крем.

# 401
А къде точно нанасяте серума? Simple Smile

# 402
dolce, нанасям на лицето.

# 403
Аз мислех да нанасям само на по-проблемните места- между веждите, между носа и бузите...кожата ми няма шанс да попие серум+ крем на цялото лице. А и като цяло засега нямам особени грижи откъм бръчки, само 1-2 места на които гледам да обръщам внимание преди да са се оформили по-видими линии. Добра идея ли е да го държа в хладилник?
Лъки, много ми допада консистенцията на серума, попива добре по моите критерии (а аз не обичам много мазила по лицето си).

# 404
dolce, аз съм с много суха кожа и плескам щедро по цялото лице, дори и около очите.
И на мен ми допада консистенцията, попива бързо и няма нужда от много чакане за нанасяне на следващия продукт.
Не го слагам в хладилник, държа го на стайна температура в картонената кутийка, изразходвам го за около месец-месец и половина. Досега не ми се е случвало да се развали.

Общи условия

Активация на акаунт