КАУФЛАНД - 45

• 54 436
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Аз серума мислех вместо крем да ползвам. Вие ме хвърлихте в размисъл.
Как ще мажа и крем върху него...
По принцип ползвам хидратиращ дневен крем, и околоочен. Сега се гримирам всеки ден и малко ББ крем нанасям върху крема. Абсурд отдолу да има и серум...
Аз слагам тоник, няколко серума, крем, лекарство за петна, слънцезащита и ФДТ, пудра..
С мазна кожа съм Simple Smile))
Нямам проблем да се нанасям много продукти един върху друг, стига кожата да го иска и поема.
Това са т.нар. корейска грижа за кожата: многостъпково почистване на кожата и после грижа
Вечер е същото.

# 421
  • Русе
Точно тази тава пекох във фурната,защото ме беше страх да я ползвам.Лесно се мие и за двама човека е супер.
Подкрепям. Имам две такива. Вече предпочитам в тях да пека пълнени чушки с яйце и сирене. Много лесно се почистват и са незалепващи. И ябълков пай правих, нищо не остана по тавата.
Пекох бутчета.  Тавата е наред 😃 И като каза ябълков пай , малко извън темата да помоля за рецепта може и на ЛС
По тази рецепта, но ябълките настъргах на ренде и ги сложих сурови
Скрит текст:

Минах тази вечер през Кауфланд за Лавацата и храна за котето. Защо при нас касиерките се правят на ударени и не дават пъзели? Като си поискаш - тогава дават. Преди 10 дена ММ ходи, не му дали, трябвало да каже. Миналата вечер преди мен една жена направи над 100 лв сметка и нищо не и дадоха. Беше ми неудобно да кажа тогава, ама тази вечер за моята сметка си поисках.

# 422
  • София
Момичета моля споделете от кое кисело зеле сте доволни ...взех наскоро от консервите и беше безумно солено..

# 423
На Кукуряк капсули за пране марка на К 4 лв за 20 бр, имаше 10-15 кутии...

# 424
  • Русе
Момичета моля споделете от кое кисело зеле сте доволни ...взех наскоро от консервите и беше безумно солено..
Преди пускаха едно зеле в малки пластмасови кофи. То беше хубаво. Не знам по това в еме на годината дали го има. Купувала съм си го през декември.

# 425
  • някъде на юг
В Младост3 въобще няма получавани тенджери под налягане, а в каталога ги има за 89.90лв

# 426
Има ги пластмасовите кофи със зеле.

# 427
  • София
Взех от печената белена капия на Брей. Състав:  капия, вода, сол. Не съм ги пробвала, но се надявам действително да нямат оцет. В Кауфланд-Изток Перник все още имаше от тиганите на Брио на промоционална цена. Имаше и фиртърна кана, с кръглите филтри на много хубава цена.. около 18лв с 2 филтъра, мисля, че на Аквафор модел.

# 428
  • Варна
Гледам в брошурата на Булмаг тиган уок марка Брио за 9.99 лв.. Какъв ли е и дали си заслужава да се види на живо се чудя Joy

# 429
Киса, няма ли една тенджерка да си купиш. Ей, тъй да ти се намира.😂
Ако не си на газ уока си е обикновен по дълбок тиган.
Трябва му силен огън.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 17:58 от Билян@

# 430
  • София
Гледам в брошурата на Булмаг тиган уок марка Брио за 9.99 лв.. Какъв ли е и дали си заслужава да се види на живо се чудя Joy
https://www.emag.bg/tigan-wok-brio-28sm-karbonova-stomana-103419/pd/DL3S58BBM/  Не са му добри отзивите.

# 431
Ееее, ама това е някаква тъпа серия на Брио...така като гледам по снимката Grinning Няма общо с Металика и Блек стоун.

# 432
Да се гледа, сигурно да, ама за готвене не го взимай.
Уок тигана трябва да е дебел, и иска висока температура.
Ти нали си взе хубав грил тиган. Действай с него.

# 433
Момичета,  виждали ли сте в някои от магазините от тези еко торбички за плодове и зеленчуци?

Преди месец видях, че са пратили като pr пратка на една инфлуенсърка,  но изобщо не съм ги мяркала на живо.

# 434
Някой питаше за гащите по 10 лв. за 5 чф.
Хубаво е трикото, памук.

Общи условия

Активация на акаунт