КАУФЛАНД - 45

• 54 448
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
Аз ходих и взех кроасани,сухи пасти,картофени мечета,тоалетна хартия и се натоварихме и едва се прибрах.

# 481
  • Варна
Аз също ходих взимах масло, риба,  тиква за Хелоуин, грах, прясно мляко, маслини Мамут, маслиново олио Коста Доро , омекотител Ленор, банани, кафе- общо взето се натоварих. От набелязаните неща единствено изтървах финно наразяните домати Cirio, само защото преди мен едно семейство награби всичките стекчета с домати от стелажа. Аз си заминах, но останалите клиенти започнаха разправия със семейството. Както и да е, почти всичко набелязано успях да напазарувам.Simple Smile

# 482
  • София
В Лидл има консерви белени домати на кубчета 400гр. 0.99лв. Не виждам с какво тези консерви на Cirio са по-добри. Аз едва в сряда ще се класирам до Кауфланд. Нищо не съм набелязала, но близки ме помолиха за масло от гроздови семки, а не съм сигурна, че до сряда ще ме чака някъде. Видяхте ли какви наличности има?

# 483
Важно е да е на промоция /за доматените консерви/

# 484
  • Русе
ММ преди малко ходи. Имало е само розова тоалетна хартия Confused Взел е краве масло.
Аз ще мина довечера ако ме чака кафявата захар, щото според него, като купихме от Лидл 3 пакета, от които единия е наполовина и нямаме нужда от захар. Не мисли, че празници идват и сладки ще се правят.

# 485
Как проверявате кафявата захар дали е оригинална, а не боядисана. Веднъж ми показаха в чаша вода като се сипе малко от захарта и видях да се отделя като боя от захарта и след известно време 5-10 мин на дъното стоеше бяла захар, а водата беше оцветена в чаен цвят. За мен това означава, че е сложена боя и само цената е на кафява захар.

# 486
Кафявата захар стои по-мокра и тежка, аз много се съмнявам тази дали е истинска и избягвам да я купувам.

# 487
Кафявата захар е доста лепкава тази, да.
Ама доколкото знам това е признак, че е хубава, но може и да не е вярно
При нас имаше доста , едва ли ще свърши за ден-два...

# 488
  • Варна
В случая бяха на промоция 2 бр. консерви от по 400 гр. за 2 лв. Имаше останали последни 4 стекчета и ми е чудно какво ще се правят толкова домати..., но да кажем това не е моя работа. За първи път виждам такова нещо, малко ми напомни бананите при откриването на Лидъл в страната ни.Simple Smile

# 489
Ние взимаме кутии домати за пица на Cirio, когато ги пуснат по левче, но доматите марка на К не са по-лоши, а ги пускат по 80 ст.

# 490
На Чирио харесвам много доматеното пюре в брик опаковка. За консервите с домати обсче не съм сигурна дали чак толкова превъзхождат доматите от Кауфланд/Лидъл...

# 491
Има видове кафява захар според вида на раствнувто, от което е получена и обработката. Захар мусковадо е лепкавата, но не значело, че е най-добрата, по думи на човек, занимаващ се внос на захар.

https://gotvach.bg/n5-53982-Разликите_между_кафява_захар_Демерара,_Турбинадо_и_Мусковадо

# 492
  • София
В случая бяха на промоция 2 бр. консерви от по 400 гр. за 2 лв. Имаше останали последни 4 стекчета и ми е чудно какво ще се правят толкова домати...

Ами ще си  готвят хората.  То на повечето бълг. манджи се слагат домати. Не всеки харесва сготено с доматен концентрат и затова купуват кутии с нарязан домат. Вместо лятото да мелят и да заваряват в бурканчета си вземат готови. При прИмоции са на изгодна цена.

# 493
Не можах да си купя пантофи, нито минипростор, нито щипки. 🤷🏻‍♀️ Взех кърпи и тюрбан, дано е прилична хавлията.

# 494
Ще взема лук, киви, белгийските трюфели, фиде на Мелиса, зехтин Коста Д'Оро, Медикс за тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт