КАУФЛАНД - 45

• 54 408
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Доложиха ми, че нямало масло днес Dizzy Face

# 496
  • София
Мрънках аз за брошурата и реалното намаление, обаче си връщам думите обратно. Взех две торби пълни и всичко 60 лв. Маслото, мляко прясно, кисело, пяна за бръснене, 3в1, намалено брашно и захар, общо взето съм повече от доволна. Тези неща за толкова пари йок, че и има да си ползвам масло.. единствено не намерих домашните дамски чехли късия вариант и тюрбана за глава, ама това да ми е проблема. В Кауфланд Слатина, всичко беше заредено и имаше по много, като никога до сега. Simple Smile

# 497
.. единствено не намерих домашните дамски чехли късия вариант и тюрбана за глава, ама това да ми е проблема.
Търсих известно време тюрбана в промоционалните неща, но не беше там. Питах служител и ме пратиха в секция Баня, там имаше. (До щипки, маси за гладене и подобни.)

# 498
  • София
Едва ли ще ходя пак, но ще знам за друг път, мерси!

# 499
  • Русе
Проблем с доставките на Селпак ри имат. И днес е нямало при нас т.х.
Снощи си взех кафява захар, слънчоглед, макарони и кори за баница.
Довечера или утре може да мина за овесени ядки. Долу-горе са на сметка.

# 500
Аз взех домати Чирио и масло, но пък нямаше черита и червената ряпа. Магазина беше пълен с народ.
Не ми хареса, че отстъпките реално бяха обозначени общо за всичко най-отдолу на касовата бележка. Не може да разбереш дадено нещо дали е минало с отстъпка или не.

# 501
  • София
Хм, какво имаш предвид? На мен отстъпките са ми наредени след една междинна сума и то по позиции. Дори ми се видя много прегледна касовата бележка.. Спестила съм днес 13,48 лв.

# 502
  • Бургас
5 пъти обиколих днес да търся тюрбан, ама нъцки! Не мога да се оправя с новата подредба и ми е много хаотично още. Персоналът е също толкова неориентиран - дочух питане на клиент къде са преместени ароматните пръчици и свещи и служителят му отговори, че са в другия край на магазина и че трябва да заобиколи край млечните и да погледне от другата страна нейде. Да, ама аз вдигам очи и точно до мен и на 2 метра от този служител са въпросните артикули! Спестих му обикаляне на човека, но и той беше изнервен от неразборията и незнанието на персонала кое къде е поне приблизително...

# 503
Аз взех домати Чирио и масло, но пък нямаше черита и червената ряпа. Магазина беше пълен с народ.
Не ми хареса, че отстъпките реално бяха обозначени общо за всичко най-отдолу на касовата бележка. Не може да разбереш дадено нещо дали е минало с отстъпка или не.

Пише на кой ред имаш отстъпки...както и на края спестената сума.

# 504
5 пъти обиколих днес да търся тюрбан, ама нъцки! Не мога да се оправя с новата подредба и ми е много хаотично още.
В нашия филиал тюрбаните не бяха при промоционалните стоки, а в секция Баня до щипките, масите за гладене и други подобни.

# 505
  • София
Не знам дали сте видели, аз за пръв път ги виждам. 12 бр яйца за 2.25 лв.

И много яка чаша на Нескафе 3в1 си взех с кутия кафе.

# 506
Да, сега видях най-отдолу позициите, благодаря!
Обаче, брой ако си нямаш работа. 🥴

# 507
  • София
София, Банишора имаше два вида Селпак.
Скрит текст:
Утре ще погледна яйцата, благодаря!

# 508
Тези яйца миналата седмица бяха на промо и излизаха по около 18 ст/бр. Хубави са , две опаковки използвах.
Днес към 16ч. в Овча купел/Кукуряк нямаше масло ( Брадли , късно те прочетох), имаше Селпак , прясно мляко , от доматите , които коментирахте- 2-3 стекчета , лютеницата - само 4-5 бурканчета.
Почнали са да подреждат Коледни джунджурии и украси .
Имаше интересни ( според мен) намаления на разни нехранителни :
Скрит текст:

# 509
Някой изпробва ли маслото дали е солена тази партида.

Общи условия

Активация на акаунт