Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Нови снимки...
Ще ни изядат момчетоооо.
Сега отивам на разузнаване - до видим коя е тази сладурана.
Готово - гримьорката.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 20:10 от mariana51

# 601

Нови снимки...
Ще ни изядат момчетоооо.
Сега отивам на разузнаване - до видим коя е тази сладурана.
Готово - гримьорката.

😲😂👍

Те гримьорките все го налазват 😜, като са в опасна близост и се взират в тез хубави очи от близо толкова време, нормално 😊

# 602

Момичета Two Hearts
Това ми харесва!

# 603
  • Варна
Супер снимка с гримьорката Heart Decoration

А, иначе стигнах до средата, серийката с превод си е супер Kiss
Всичко си върви логично, не виждам нещо, което да ми вади очите Smile
Много са хубави сцените на близост Наре и Санджар, страхотни са, Санджар е страшно готин в забавните моменти
с малката и с Наре, Енгин е невероятен в тези сцени и тези муцунки, които прави Smirk. Абе, кефя се на макс, не искам да свършва скоро сериала, има си трески за дялане, но насладата от чудесната игра е пълна. Всички актьори са добри и историята засега напълно ме удовлетворява.
Продължавам ...
Марта, какъв е този рейтинг, то няма стигане Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 604

Момичета Two Hearts
Това ми харесва!

Нещата си дойдоха на мястото, такава е реалността 👍🥇🏆👏

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:40 от araselia

# 605
  • Пловдив

Мелек ще има желаното семейство - мама, тати и тя.

Най-коментираните актьори през изминалата седмица.
Не, че не е ясно, ама ако някой не знае...
Оххх. Ами според мен разликата е: човекът от планината с човекът от низината.
Не е случайно това описание в историята ни.
И допълнено с фенската любов...

Да сложа и най-коментираните актриси през изминалата седмица.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:10 от mariana51

# 606

Мелек ще има желаното семейство - мама, тати и тя.

Най-коментираните актьори през изминалата седмица.
Не, че не е ясно, ама ако някой не знае...
Оххх. Ами според мен разликата е: човекът от планината с човекът от низината.
Не е случайно това описание в историята ни.
И допълнено с фенската любов...

Hands Plus1

Да сложа и най-коментираните актриси през изминалата седмица.

# 607
  • Варна
Изгледах я серията, този път още първия ден след превода Smile
Хареса ми, е продължителността е много, но няма да търся кусури.
На пръв поглед нямаше много действие, но разговорите и всички дори и дребни случки, прибавят поредния щрих към изясняване или по-нататъшно затягане на отношенията между всичките герои в тази история.
Интересно ще бъде да гледаме жените в ръководна роля Smile То още от сега започна воъна за това кой е директора Sob ще бъде интересно и напечено.
Наре според мен няма да използва записа на побоя, ще се откаже в съда най-вероятно. Но поне започна да излиза от устата й това, което й тежи и това е начина да преодолее травмата си, каза това, което трябваше да знае Санджар и което тя си е обещала да не прави в никакъв случай  - да му прости . Въпроса е да могат да си кажат всичко, което е останало неизказано между тях, само така могат да стигнат до излекуване на психиката си  и евентуално да започнат начисто.
Гедиз сее заплахи спрямо Санджар, доста зловещо ми прозвуча, че Санджар нямало да бъде всъстояние да пътува никъде Imp Играта загрубя, Гедизчо вече си показа рогцата, изманипулира Халисе тейзе без да му мигне окото, хвърли сега око и на конака, нека го защитават фенките му , колко бил нещастен и онеправдан. Той сега ще си покаже всичката злоба, която насъбра срещу бившия си приятел Rage Ще покаже истинското си лице и то никак няма да е усмихнато Smile
Ей, Наре с по-големи парцали не можаха ли да я облекат Thinking визирам черния тоалет, ужасно е тоалетчето  Scream
Менекшето с всяка своя постъпка си реже клона, както й каза Неждет и всъщност кара Санджар и Наре да се сближават все повече. Неждет между другото търпи положителна промяна, каза много точни неща на сестра си и се опита да я откаже от плановете й, влюбен човека Smile Страхотно играе актьора ролята си !
И аз смятам, че ни очакват интересни събития, засега абсолютно непредвидими, не може да се отрече това на СЦ, че успяват да ни иненадват.

Оказва се че има днес още една рожденичка, актрисата изпълняваща ролата на Джейлян, да е жива и здрава !

# 608
Добро утро,

"Човек е създаден, за да мисли, да преценява, да прави избор между нещата и да следва пътя на разума, а не да приема всичко за безпогрешна истина."
Петър Дънов, духовен учител
Ох, ако всеки поне се опитва да го прави, грешките ще са по-малко в живота ни...

Не съм изгледала цялата серия....

Чакам да мине едната седмица на Менекшето и какво ще направи обединенито, по инициативата на Мюге.

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 609
  • Варна
Добро утро момичета! Нека денят ни донесе много слънце и усмивки .
Anista съгласна съм с теб .
Ще добавя още нещо ,което ми привлече вниманието . Гедиз е бил изпаднал в депресия и е заминал . Може би и тук има някаква история .
Хубав ден !

# 610
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Нищо не убягва от феновете. Явно Енгин е фен на Ал пачино. Снимката в/у тениската е от филма "Белязяния" - 1983 г.

https://www.instagram.com/p/CGVdt5XJmXU/

Операторът пусна тази снимка и написа: Казаха, че има зейбек.

# 611
  • Варна
Добро утро, момичета!
И още една снимка с тениската с Ал Пачино Yellow Heart

Да ви е хубав деня !

# 612
Добро утро момичета💕
Хубав и успешен ден четвъртък.
Последните дни са ми много натоварени, дано от другата седмица вляза в обичаен режим.
Благодаря за всичко което слагате в темата.

# 613
Добро утро,

Да кажа и аз какви чувства изпитвам след дата 12-ти.
Феномен е нашия любимец.Като гледах каква еуфория предизвика неговия личен празник,колко тържества се организираха,как неговия лик беше по торти,дрехи и плакати,каква любов се засвидетелства,колко добри дела се извършиха от фенове, съм много щастлива.Не знам как я носи на гърба си тази слава,без да се подхлъзне и главозамая.Изисква се характер и постоянство в поведението.Шапка му свалям.

За серията :
За пореден път и аз ще кажа,че на разбираем език е друго.
Със всички коментари съм съгласна,разбирам и недоволството и оптимизма.За себе си избирам второто.
Гледаме турски инат,турска ревност,турско любопитство,турска избухливост,турски традиции и т.н.
Ами какво да гледаме,като сме си избрали турски любимци.Те ни показват тяхната действителност,техните кусури,
техните проблеми.И много ми става смешно като чета,че не се харесва селянията и все искаме да ставали по европейски нещата.В голямата си част в Турция никак не са по европейски нещата.
В едно интервю на Тюлин/Менекше прочетох,че това е съдбата на много бедни момичета и сега,
родителите ги продават за пари и по -добър живот.Това е тяхната действителност,направо ужасно.
Спомням си интервю и на Енгин по време на Ако бях облак,в което разказваше как местен жител на Мардин го е спрял на улицата и му е казал,че е същия като него,много си приличали.Знаем какво вършеше това торнадо Мустафа Булут,но разбирам,че това е един реален персонаж.
Отделно от това,аз имам преки наблюдения,които ми дават основание да мисля,че сме много различни.

Направих това отклонение,защото когато коментираме филма,понякога забравяме ,че героите нямат нашата психика,нашето мислене,нашите ценности,а свои и действат ,следвайки тях.Правилното и неправилното са относителни понятия.
В нашия филм на този етап сякаш няма щастливи герои.Видяхме и ще видим как всеки от тях отключва злодея в себе си, когато губи почва под краката си и му отнемат живота и мечтите.
Най-отвратителна след Менекше за мен е Халисе ханъм.Тя отново решава съдби,хвърля в отчаяние децата си и на всичкото отгоре демонстрира такова самодоволство.Тази е за разстрел .И всички й мълчат.Ето затова казвам,че сме различни,това е нещо,на което вероятно никой от нас не  е бил свидетел.
Такова електричество преминава когато са един до друг Наре и Санджар.Чудесни сцени,но малко.Дано за напред да се почувстват като двойка и ние и Мелек да им се радваме.Защото Мелек ще се оправи,но предстои голяма драма,докато се случи.
Отплеснах се,ако имам време ще пиша после пак.

Хубав ден и бъдете здрави

# 614
  • Пловдив

Надписът на тениската:

"Светът е твой"
Тони Монтана

Кратък сюжет на филма "Белязаният" в гл. роля Ал Пачино - от уикипедия:

Тони Монтана е кубински бежанец, който отива във Флорида през 1980 г. и си проправя път в организираната престъпност. Тони Монтана е криминален затворник, който бяга от комунистическия режим на Фидел Кастро, прочистващ Куба от престъпници. Първото престъпление, което Тони Монтана извършва на американска територия, е убийството на друг емигрант, нарочен за комунист. Това му осигурява официално разрешение за оставане на територията на САЩ. Впоследствие Тони Монтана посредством убийства, жестокост и престъпления успява да се пребори с конкуренцията на местните американски престъпници и се издига до висините на престъпната структура.

Общи условия

Активация на акаунт