Аз-едно голямо НИЩО.

• 19 211
  • 329
  •   1
Отговори
# 105
Какво се оказа, че всички са работили на по- ниски заплати на морето и сега се заяждат
Или е това, или тази послъгва, или - вариант, който не е за пренебрегване - не е добре психически, има и такива хора.
За нейно съжаление в този форум има и други с неуспешна КСК, бачкали на морето и работили отрано.
Ама и тя рано стана агресивна и спря да отговаря по същество. Аз се надявах да взема някакво ново ноу-хау между очевидните лъжи, нъцки.

# 106
Блъскала съм на каса по 12 часа, е, не в София или в курорт, а в  големи вериги магазини- 1000 накуп още не съм виждала.

# 107
Студентите по психология също са хора. И те трябва да завършат и хляб да ядат.
Вярно, но после стават психолози, некадърни като пързалките си. А това висше не е само за диплома с оценки в рамка. Предполага се, че щом си станал студент, си интелигентен, а после като дипломиран специалист трябва и да си компетентен.

# 108
Какво се оказа, че всички са работили на по- ниски заплати на морето и сега се заяждат
Или е това, или тази послъгва, или - вариант, който не е за пренебрегване - не е добре психически, има и такива хора.
За нейно съжаление в този форум има и други с неуспешна КСК, бачкали на морето и работили отрано.
Ама и тя рано стана агресивна и спря да отговаря по същество. Аз се надявах да взема някакво ново ноу-хау между очевидните лъжи, нъцки.
Какво е КСК?

# 109
Темата - едно голямо НИЩО.

# 110
Кандидатстудентска кампания.

# 111
Оплете се в лъжите си. Дори не е интересна.

# 112
  • София
Защо, нека да има възможност да обясни.

# 113
1000 лв за работа на морето, по 12 часа дори ми се струват малко, все пак е сезонна работа. До колкото знам им плащат повече, особено при силния недостиг на кадри. Тази година е друга бира, ама пак курортите бяха пълни заради блокадата на гръцката граница.
За другите неща не съм следил темата, не мога да преценя доколко има несъответствия. Иначе и на мен поведението на авторката ми прави впечатление, че не съответства на първия пост, обаче нормално някои хора като бъдат нападнати да сменят тона или начина на водене на разговорите.

# 114
Това, че ти сцепват задника от работа на морето, не означава, че плащат добре. Местата за персонал без образование, където плащат 4цифрена сума, ги има, но се броят на пръсти. Друг момент е, че този персонал, който взима тези пари, не е там за първи и последен сезон, съответно не е ученик във ваканция. Има вероятност, де, авторката да не лъже - ако е страшна връзкарка и се е уредила при много близки роднини. Но точно преди 2 години говорих с едно такова девойче, втори или трети курс, при братовчеди лятото работеше за 8-900 лв, та пак не е сигурно.

Като цяло всеки детайл, който е написан, не е нещо невъзможно, но е наистина много слабо вероятно да се случи дори поотделно, а в комбинация пък съвсем.

# 115
Това, че ти сцепват задника от работа на морето, не означава, че плащат добре. Местата за персонал без образование, където плащат 4цифрена сума, ги има, но се броят на пръсти. Друг момент е, че този персонал, който взима тези пари, не е там за първи и последен сезон, съответно не е ученик във ваканция. Има вероятност, де, авторката да не лъже - ако е страшна връзкарка и се е уредила при много близки роднини. Но точно преди 2 години говорих с едно такова девойче, втори или трети курс, при братовчеди лятото работеше за 8-900 лв, та пак не е сигурно.

Като цяло всеки детайл, който е написан, не е нещо невъзможно, но е наистина много слабо вероятно да се случи дори поотделно, а в комбинация пък съвсем.
Започнах работата си там с връзки. Не виждам какво толкова уникално виждат всички в това което казвам

# 116
  • София
За да не ровя назад в темата - колко е голямо детето и кой го гледа?

# 117
За да не ровя назад в темата - колко е голямо детето и кой го гледа?
Детето е почти на две, гледам го аз.

# 118
Ти си на 22г., то е почти на две, добавяме девет месеца бременност, няколко месеца в университета, работа на морето, завършване на училище....
Отказвам се! Тая математика не е за мен!

# 119
1000 лв заплата не е толкова голяма, че да се правят някакви изводи. До колкото съм чувал по хранителните вериги плащат по 900-1000 лв на касиерките, при това за нормален работен ден. Да не говорим за хамалската работа, дори циганките искат по 35 лв надник да отидат да работят на полето. Така че точно за това не виждам нещо невероятно.
Скоро на една позната 19 годишната дъщеря се върна от морето, беше спестила малко над 2000 лв за целия сезон. Камериерка в хотел, с поета квартира до колкото знам, точно заплата не мога да кажа, но все пак едва ли е внимавала да не похарчи нито стотинка за странични работи.

Общи условия

Активация на акаунт