🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Убедена съм, че Баба Яга не е брат Аргиров - те са доста ниски (колкото Зуека и Рачков са).

# 571
Много ще се радвам, ако Баба Яга се окаже Боби Турбото или Боби Сапунджиев, макар че вторият отдавна страни от медиите.

# 572
Убедена съм, че Баба Яга не е брат Аргиров - те са доста ниски (колкото Зуека и Рачков са).
Освен това не са толкова "игриви" като баба ви Яга. Едни вяли са и само са се поклащали в такт дори в младостта си.

Намирам някаква закономорност в появата на разни хора при Гала и после оказващи се в Маскираният певец. (преди да бъдат разкрити) Не всички, но... с такова впечатление оставам.
Силвия Лулчева беше при Гала, не била ѝ гостувала 20 години...

# 573
# 574
След като снощи предположението ми, че Плашилото може да е Дони отпадна, защото той е роден в София, а Плашилото не, се замислих кой друг има това характерно звучене, което долових. И се сетих за Стенли. Това в първите улкки за военния може да е свързано с песента "Оловният войник", а и съм чела, че Стенли не прави компромиси с музиката си. Това с вагоните и трамваите може да е препратка към псевдонима на жена му - Людмила Сланева - Локо /локомотив 🙂/. Абе не знам, нагласям си ги някак.
Но определено си мисля, че Плашилото се опитва да скрие специфичния си глас.

# 575
  • София
Снощи правех нещо, докато пееше плашилото и не гледах тв, но чувайки този глас, няма сила на земята, която да ме накара да мисля, че това не е Етиен Леви Simple Smile ..Уликите...си ги разбират само те в началото; към края стават по- конкретни.

# 576
  • Испания
Днес Златарева спомена нещо за уликите, които е дала. Разбира се, че Влади Априлов не би могъл да знае много за всеки участник, за да скалъпи уликите. Днес в репортажа самият той каза, че понякога и той не разбира уликите. Естествено, беше шега, но имаше и подсказка в нея.

Пак ще го напиша: панелът е част от шоуто. Те са там, не за да ни помагат, а за да забавляват и заблуждават.
Уликите са същата работа. Има нещо свързано с участника, но в повечето случаи далечно и написано с много въображение. Изпълнителят трябва да е от семейството ни, за да знаем детайли от живота му.

Не всички улики, разбира се.

# 577
Аз категорично не вярвам, че участниците крият от близките си вкъщи и чак им се налага да лъжат. Да, бе, да 😃
Да не би, ако кажат на съпрузите си, те ще го разгласят публично ли?
Това си е просто клауза в договора, но едва ли някой я спазва на 100%.
Да не говорим и че най-вероятно им е трудно да лъжат тези, които са музиканти. Не могат да кажат, че са на участие, защото те са предварително обявени и рекламирани, а и започват по-късно.
За да излъжат за нещо друго, пък трябва да въвлечат други хора, пак не става. Абе, абсурдно е някой да вярва на това.

Театрото с Азис пък беше голям смях. Всички разпознахме Есил още като си отвори устата, а и уликите ѝ бяха лесни. Заблудиела е Азис, ама друг път 😁

На гласуването също не вярвам. Нямам и аз близки, които боха гласували в такива формати.
Всичко е предварително договорено и планирано кой колко да участва.
Миналата година да не би някой да е гласувал за Бухльото, който се задържа много време, а отпаднаха много по-интересни маски преди него.

# 578
За мен е достатъчно Булката, Макарончето и Баба Яга да останат до края. Оттам нататък ми е все тая кой кога точно ще отпадне. За Есил не съжалявам, но можеше да остане още едно предаване, за сметка на Златния, например. Целият му образ ме дразни, не знам защо.

# 579
Най вероятно заради селското излъчване, както писа някой Joy
Колко да му е селско излъчването и свързано с местонахождение или манталитет, това е просто маска. Много ме разсмя това, с най-добри чувства към авторката на лафа.

# 580
  • София
И можето предположение, златният, чисто като маска прилича на шеф Петров, хората масово не го харесват и според мен на подсъзнателно ниво оттам идва и нехаресването към образа от някои.

# 581
  • софия
Миналогодишният панел беше по-адекватен според мен.

# 582
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Баба Яга наистина е Турбото, снощи в уликите имаше -  "яхва метлата и полита нагоре - това я прави първа в списъка на прага на живота".
И въпрос от интервю с него - "Твоята открита позиция и бунтарство често те правят неудобен. Това ли е причината да не играеш в театъра, въпреки че си приет първи в НАТФИЗ от 600 кандидати?"

# 583
  • Берлин
На мен пък Баба Яга ми напомня на Жоро Низамов. Не знам защо,ей така.
Здравейте, свежа тема

# 584
На мен Златният в първото си изпълнение ми заприлича на Тото и от тогава няма шанс да го харесам, защото момчето от Враца не го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт