🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 631
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Испания
Ако Есил наистина е имала проблеми в къщи с отсъствията може и сама да е поискала да излезе вече. (Тук чукам на дърво и си плюя в пазвата, че нямам такива ревниви проблеми.)

И сега може да има още по-голям проблем, защото цяла България разбра.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 556
Само аз ли за пръв път чувам Урсула? Не съм запозната с такъв тип знаменитости, единственият ми познат травестит е Елза Парини, но не вярвам да е той.
Сега се замислих какъв майтап ще е, ако Плашилото и Златният се окажат професионални певци.

# 557
О, Урсула беше голяма сензация! Първото такова чудо в ефира. Мисля, че е преди Елза, ако не бъркам.

# 558
  • Испания
Да, Урсула е преди Елза.

Изчезна някъде.

Това е Боби Сапунджиев.

Аз се учудвам колко малко хора познават много от пишещите в темата.

# 559
Трето предаване си тръгва първата маска!
Баба Яга започвам да си мисля, че може да е някой от близнаците Дарин или Деян Ангелови след жокера за първи на прага на живота... Деян май беше "баткото"

И мен ми мина през ума за Дарин вчера.

# 560
Цитат
Никога не съм гласувала за когото и да било в реалити предаване, както и никой от семейството ми.
И аз така.Чак пък такъв мерак да спечели някой симпатяга,нямам.Да не говорим,че преди в ББ имаше награда за зрител,лека кола.Не си спомням имаше ли и др.неща.

# 561
Много ме е яд, че на Борко такава гадна маска му се падна - мисля, че заради нея го разкараха рано-рано- просто беше противно да го гледаш ..ууфффф.

# 562
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Булката е Невена Цонева, слушала съм я миналата година на фирмено парти и снощи си беше тя.
Есил си личеше също от първото участие в шоуто.
Баба Яга ме кефи и се надявам да е Боби Турбото.Урсула не помня може ли да пее, но има специфичен глас.

# 563
Сериозно ли мислите, че участниците крият от семействата си?
Всеки път след падането на маска, задаването на въпроса "Как излъга у вас?" ме кара да се чувствам чак неудобно, гледайки как на тези хора им става неудобно и се чудят как и какво да излъжат в момента. Всеки път е супер неловко. Дори Поли и Борис едвам смотолевиха нещо и си личеше, че не бяха искрени отговори. Не мисля, че някой може да скрие от семейството си, с което живее.

Константин няма как да е Баба Яга, защото това шоу няма как да го направи. Изобщо не е толкова пластичен и подвижен, а по-скоро тромав и поклащаш се. Да не говорим, че в гласа му винаги си личат кръчмарските извивки.

# 564
  • Испания
Скрит текст:
Сериозно ли мислите, че участниците крият от семействата си?
Всеки път след падането на маска, задаването на въпроса "Как излъга у вас?" ме кара да се чувствам чак неудобно, гледайки как на тези хора им става неудобно и се чудят как и какво да излъжат в момента. Всеки път е супер неловко.
Дори Поли и Борис едвам смотолевиха нещо и си личеше, че не бяха искрени отговори.
Скрит текст:
Не мисля, че някой може да скрие от семейството си, с което живее.

Константин няма как да е Баба Яга, защото това шоу няма как да го направи. Изобщо не е толкова пластичен и подвижен, а по-скоро тромав и поклащаш се. Да не говорим, че в гласа му винаги си личат кръчмарските извивки.

Поли отговори, че е казала на мъжа си.

Вярвам, че семействата могат да не знаят, особено при участници с много ангажименти.

За Баба Яга мисля, че е Боби, защото само той би могъл така да фучи из публиката, точно в негов стил. Никой друг от предполагаемите участници не виждам да тича така.

Като споменахте нашата Урсула, та се сетих за пеещата украинска такава /от "Украйна търси талант"/. Но пък нашата е по-хубава.

Неузнаваема? Та всички в темата я познахме.

# 565
  • Велико Търново
И според мен кой ще отпадне не се решава от гласуването на зрителите. Вероятно има предварителни договорки за това. Яд ме е не толкова, че Есил отпадна, колкото че отпадат маските, които ми харесваха. В това число не включвам Змията, защото много приличаше и на мишка, а имам непоносимостт и към двете животни. Но пък заради Борис ме е яд, ама там може да е имало значение какво е казал Слави.
Не мога да преценя дали "детективите" наистина не познават кой стои зад дадена маска или пък се правят, но безкрайно се учудвам, че Азис се отметна от мнението си, че Ангелът е Есил. Хайде, да речем - Владо Пенев не я е познал, щото той явно си има някакъв свой кръг, от който не излиза, ама Азис... не върви някак си. Още повече че масово мнението на зрителите си беше именно за Есил.

Хора, които са постоянно по участия, е по-лесно да успеят да заблудят семействата си. Трудно би било за тези, които в събота вечер обикновено не отсъстват от дома си. И изведнъж - бам! - имам ангажимент. Ами... съмнително става. Отделно, че сигурно има и такива, на които сърце не им дава да излъжат.

Както вече писах, не се старая да разгадавам участниците, но все пак - за три маски имам някакви подозрения. Първата е Светлината - сигурна съм, че е Стефан Илчев, но затова много помогна и гафът по-миналата седмица. Втората е Мозъкът - мисля, че там е Рафи. А днес (понеже преди малко изгледах снощния лайф) ми се счу, че Златният е Криско.

# 566
Трето предаване си тръгва първата маска!
Баба Яга започвам да си мисля, че може да е някой от близнаците Дарин или Деян Ангелови след жокера за първи на прага на живота... Деян май беше "баткото"
Напомни ми за другите близнаци. Братя Аргирови и по точно Благовест. Той си е луда глава. Спокойно може да  излезне от своя стил и да ни заблуждава.
Някой може ли да пусне уликите за Баба Яга?

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:55 от jhbd

# 567
  • София
Братя Аргирови не са ли по-ниски. Баба Яга ми се струва висок мъж, но постоянно е наведен. Възможно е и някой от тях да се крие под някоя маска, напоследък често се показват по телевизията.

# 568
  • Велико Търново
Може да не е наведен. Като ги гледах един до друг с Ангела, не ми се вижда да е чак пък толкова висок, особено ако се вземе предвид, че може да е гърбица от самия костюм.

# 569
Лятото на Обзор видях Боби Турбото. Аз съм 175 той беше поне глава и половина над мен , но баба яга се е преведена така , че не мога да преценя височината й . Не го изключвам като вариант Бобката

Общи условия

Активация на акаунт