🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 634
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Някои по-скрупулни участници може да са известили ибкръжението и познатите си, за да гласуват за тях. Само си мисля. Есил не го е направила със сигурност. Има фенове, но явно не гласуват, защото не са вярвали, че ще я изкарат толкова скоро. Ако бяха направили номера с еднаквият брой гласове и бяха включили линиите за гласуване още малко, много вероятно е Есил да беше останала.

# 541
  • София
Никога не съм гласувала за когото и да било в реалити предаване, както и никой от семейството ми. Освен родата и приятелите на участниците се съмнявам, че някой пуска смс-и, та чак и толкова близки резултати да има, че да пускат повторно гласуване.

# 542
Повторното гласуване е парлама /така ли се пише, не знам/.

# 543
  • Испания
В "Събуди се" - Влади Априлов за шоуто.

Досадницата Лара Златарева е в студиото.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 10:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 544
Трето предаване си тръгва първата маска!
Баба Яга започвам да си мисля, че може да е някой от близнаците Дарин или Деян Ангелови след жокера за първи на прага на живота... Деян май беше "баткото"

# 545
Лара по Нова. Що така ми е неприятна тази жена, още преди да се "покаже" във ВБ.. Май ми е неприятно инфантилното ѝ  поведение Simple Smile

# 546
  • Варна
Трето предаване си тръгва първата маска!
Баба Яга започвам да си мисля, че може да е някой от близнаците Дарин или Деян Ангелови след жокера за първи на прага на живота... Деян май беше "баткото"

А може и човекът да има брат близнак. Др. 90/60/90 дали може да пее?

# 547
За жалост май Баба Яга ще се окаже Константин...
Много се надявах да е един от Деян Донков или
Боби Турбото, защото са ми любимци, но
не мога да намеря нищо от уликите за тях,
а пък
Коснтантин е завършил спортно училище
и е тренирал лека атлетика (при Мон дьо се
хвалеше с някакви постижения на бягане)..
Тренира бокс - в първите улики Баба Яга е с
боксови ръкавици.....

Това с "първи на прага на живота" го свързвам
с това, че е любител на екстремни преживявания
и високи скорости и това го прави "на прага на
живота" - мисля даже, че и в такъв контекст
беше споменато....

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 10:18 от Millan

# 548
След като Есил свали маската Азис каза, че я е познал в първото предаване, но я е разпитвал много и тя така е отрекла, че той и е повярвал. За това я гледаше така с поглед (ах как ме излъгаааа)

# 549
Счу ли ми се, или Есил каза, че е признала на мъжа до нея че е тя Ангелът, понеже ревнувал от това, че отсъства от дома им? Нали нямат право и на близките да казват?

# 550
Така е Есил в предаването като свали маската каза че вкъщи положението е стигнало до това да признае че е тя.

Заблудила е Азисчо но това им е задачата . Гласът на Емилия няма общо с този на Есил . В първото издание я разпозна.

# 551
Никакъв шанс Баба Яга да се окаже Константин. Той има операция на гласните струни (споменавал го е в Капките), а подборът на песните на участника под маската е истински риск за гласа на Коцето. Отделно категорично не са по неговия вкус и не вярвам да ги избере. Това е типичен Турбо стил.

# 552
Никакъв шанс Баба Яга да се окаже Константин. Той има операция на гласните струни (споменавал го е в Капките), а подборът на песните на участника под маската е истински риск за гласа на Коцето. Отделно категорично не са по неговия вкус и не вярвам да ги избере. Това е типичен Турбо стил.

Дано си прав, но вчера изобщо не ми звучеше като него
(не че може нещо да се хване след всичките обработки на звука)...

# 553
Ако Есил наистина е имала проблеми в къщи с отсъствията може и сама да е поискала да излезе вече. (Тук чукам на дърво и си плюя в пазвата, че нямам такива ревниви проблеми.)

# 554
Според мен няма ревниви проблеми. Просто и се е налагало да лъже, а не и е ок това. И не е излязла заради това със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт