🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Жоро Низамов е добро предположение.
Вероятно може да подскача така.
Но Коцето няма как да е. Съгласна съм че не е в негов стил.
И аз нямам близки ,които гласуват ,нито аз гласувам на такива формати.

# 586
Дадохте добри идеи с Жоро Низамов и Етиен Леви. Да очакваме другия път Азис да ги даде като свои предположения!

# 587
  • София
На първия лайф Дарин Ангелов е имал представление, така че няма как да е под, която и да е маска.

# 588
  • Испания
Споменавахте Криско като възможен участник. Преди малко направих "велико откритие" за себе си.

Какво ще кажете за двете снимки?

# 589
Какво трябва да гледаме на снимките, не схващам? Криско ли е на тази с филтъра?

От братята Ангелови Дарин ми е доста фин, и да не кажа направо муден, а и щом е имал представление, съвсем го изключвам.
Деян сякаш е по-енергичен.
Но според мен Баба Яга е Донков.

# 590
Аз мисля, че Плашилото е Ненчо Балабанов. Пее носово, което няма как да се прикрие, Ненчо говори точно по този носов начин. Гледах и миналото изпълнение пак, прилича ми доста.

# 591
Споменавахте Криско като възможен участник. Преди малко направих "велико откритие" за себе си.

Какво ще кажете за двете снимки?

Първата ми прилича повече на Григор Димитров, но той, въпреки че пее много добре, едва ли участва във формата Joy

# 592
Кое от уликите за Плашилото съвпада с биографията на Ненчо Балабанов? Аз не мога да се сетя за нищо, освен че и той не е роден в София.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 00:06 от Lilly_85

# 593
  • Испания

Първата ми прилича повече на Григор Димитров, но той, въпреки че пее много добре, едва ли участва във формата Joy

Изумих се от приликата. Първата е на Малума /правих скрийншот от едно интервю/. И понеже тук се споменаваше Криско...

# 594
  • Sofia
Що за тъпотия би било да участват повторно от първи сезон?!
На мен не ми се гледат/слушат все едни и същи.

# 595
От уликите нищо с Ненчо не съвпада. Едва ли той ще е за втори път, но гласът много ми прилича. Сещате ли се някой, който говори носово? Това не може да се скрие и е доста издайническо, но не се сещам друг..

# 596

Изумих се от приликата. Първата е на Малума /правих скрийншот от едно интервю/. И понеже тук се споменаваше Криско...

Нищо изненадващо няма в приликата, Криско отдавна го имитира.

# 597
Пеенето носово може да е ефект и от маската плюс за заблуда. Много пъти повтаряха, че едвам се диша през тези маски. На мен Плашилото ми заприлича на Стефан Вълдобрев.

# 598
  • Ню Йорк
Баба Яга е някой изключетелно пъргъв. Според мен е млад човек.
Гласувам за Свещата да си ходи другия път.

# 599
Есил беше гост в сутрешния блок. Не се изказа особено ласкаво за формата, почти директно ги обвини в непрофесионализъм. Интересно интервю.

Общи условия

Активация на акаунт