Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да лекувам гъбички в интимната област?
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да лекувам гъбички в интимната област?
-
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
След прием на антибиотици гъбичните инфекции могат да се появят във вагиналната област. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог за изследвания и лечение. Обикновено се използват противогъбични лекарства като миконазол, микомлекс, вагинални пробиотици и в случаи на упорити инфекции лекарят може да предложи по-специализирани лекарства.
-
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
Сърбежът в интимната област може да бъде причинен от различни фактори като гъбични инфекции, бактериални инфекции, алергии или други здравословни проблеми. От съществено значение е да се консултирате с гинеколог за правилна диагноза и лечение. Избягвайте самолечението и винаги се обръщайте към професионалист за помощ.
-
Какво означава левкоцити 4-5 в еякулата?
-
Къде в Пловдив мога да намеря венерически лекар или такъв, който извършва директна микроскопия?

. Не се притеснявайте излишно, гъбичките са гадни, когато са хронични, иначе не са никакъв проблем
И аз не живея в град с Генетика, но изпращах миналата година, обаче беше препоръчано от лекар, но то аз всичко сама направих така че не мисля, че е проблем. Лекарката ми даде нещо като направление и там отбеляза пакета и ми го даде, но мисля, че ти можеш да напишеш какво ти трябва. Казвам нещо като направление, защото пише направление, но всичко си платих хах Иначе им звъннах по телефона и им обясних ситуацията. Изпратих с еконт и преведох паричките по банков път и стана. Получих парола и име и по интернет проверих. Но честно казано, не знам за другите, но аз лично останах малко разочарована. Платих мисля, че към 170 лв за най-пълният пакет, всичко беше отрицателно, което е добре, с изключение на кандида, но не получих информация за кой вид става въпрос или пък кои лекарства са ок да се ползват. Лекарката ми беше убедена, че щом не са написали е албиканс, аз й казах, че съм сигурна, че не е (от предишен опит), взе ми пак секрет, занесох в близка лаборатория и така се оказа, с антибиограма и това струваше 15 лв. Така че помисли си, според мен, кое ще ти е по насметка. Аз пуснах това изследване най-вече наистина за да видя дали няма нещо друго, понеже при мен се оказа мисията невъзможна да се отърва от кандида глабрата, но нямаше друго. И интересното е, че имах лактобацили 80-100 процента, а нали кандида се появявала, защото няма лактобацили.. И като цяло не ми хареса изследването, защото с едни диаграми цветни, не ми се стори точно изобщо за тези пари. Но предполагам, че ако имаш някоя завъртяна бактерия, ще ти я индефицира, но за кандида не препоръчвам. Успех