Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 13

• 91 936
  • 997
  •   1
Отговори
# 900
Може ли да покажете точно какви тест ленти за измерване на рн си купувате,защото навсякъде ми пише ,че са с изчерпана наличност.

# 901
Може ли да покажете точно какви тест ленти за измерване на рн си купувате,защото навсякъде ми пише ,че са с изчерпана наличност.
За урина или за влагалище? Тези за влагалището ги няма в БГ.

# 902
За влагалището.

# 903
За влагалището.
Има ги в немския Амазон. Иначе аз през Август съм в БГ. Мога да купя и донеса ако не ги намерите тук.

# 904
За влагалището.
Има ги в немския Амазон. Иначе аз през Август съм в БГ. Мога да купя и донеса ако не ги намерите тук.
Много ще съм благодарна, ако не е проблем.

# 905
Здравейте! От няколко дни имам външно парене, слагам положинакс от 2 дни но нямам подобрение. Вероятно са гъбички, но съм извън града. Бихте ли ми препоръчали крем или Глобули?

# 906
Флажил заедно с храна ли се приема или на гладно ?

# 907
Флажил заедно с храна ли се приема или на гладно ?

Задължително след хранене.

# 908
Здравейте , дами! Може ли да ми кажете от къде в Пловдив да закупя глобули с борова киселина или в коя аптека могат да ми направят. Благодаря предварително . 🙂

# 909
Аз от толкова много изписани лекарства съвсем не разбрах как да ги приемам .
За Флажила таблетките разбрах,  че са 2 пъти на ден 7 дни , Флажил овули само вечер в продължение на 7 дни .
Имам изписан Гинексид пак за 7 дни всяка вечер,  но не разбрах кога да го слагам,  веднага след Флажила ли ? Вагизан също ? Всичко наведнъж ли се слага вечерта ? Не ми стана ясно , а не мога да се свържа с гинеколожката в момента..

# 910
Биби,
Доколкото разбирам имаш 7 дни Флажил таблетки през орално 2 пъти на ден - това е на 12 часа сутрин и вечер. Успоредно слагаш вечер по 1 глобула Флажил за 7 дни. Гинексид овули или пяна са ти изписали? Ако са овули - почваш да ги слагаш след като ти свърши Флажила, по една всяка вечер. Ако е пяна - това е интимен душ гел, с който да се миеш всеки ден. Вагизан се слага последен, като мине всичко друго като лечение, пак по една глобула вечер. Не се слагат едновременно глобулите, по една от всеки вид. Най-добре снимай да видим рецептата, но това е принципа като цяло.

# 911
Да ,  Гинексид овули
Ето рецептата

# 912
Да, значи точно както съм ти писала горе, 7 дни Флажил, 7 дни Гинексид и после Вагизан. Ако ти дойде цикълът междувременно, спираш, после продължаваш.
И имаш пробиотик, който да пиеш на обяд, пий го поне месец, може и повече.

# 913
Мила , благодаря ти много за обяснението  🤗

# 914
Момичета може ли в началото на цикъла да се пие Микомакс и да се сложи Гиназол вагинален крем ?

Общи условия

Активация на акаунт