За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 350
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
А някой знае ли, този в лидъл, който продават в момента, за каква температура е?
Аз като ви чета и направо се потресох от собственото си невежество. Като застудя, купих този уж зимен на лидъл и смятах въпроса за приключен...
Аз ползвах тези на Лидл от 4 месец някъде до 1 г и 10 м. Смених два размера. Доволна съм. Не са много тънки. Първия чувал бяхме на Тец и в стаята беше към 25-26 градуса, беше облечена с панталонки, боди с дълъг ръкав и блузка с дълъг ръкав, за чорапи нямам спомен. Вторият чувал вече бяхме на камина и отворени врати, но и детето вече беше по-голямо, та дрехите бяха същите, но много тънки, като летни, без чорапи. Сега вече е на 1г и 10 м и вече е в чувал с крачета, на дебелина като на Лидл, ами пак сме с камината, но тя е по памперс, потник и много тънка блуза и като си лягам слагам чорапи.
С една дума - нямам идея за каква Т са, но съответно обличах детето повече или по-малко, за да му е добре, иначе много съм доволна, жалко, че нямат с крачета. Мисля, че са еднаква дебелина и не пише тог.

# 556
Аз сега ползвам един чувал на Лидл.  Детето е с боди с къс ръкав, ромпър и чувалчето. До онзи ден не пусках нищо за отопление в стаята и го загъвах с одеяло ама вече пуснах и ще махна одеялото. Отделно, като го хване това одеяло и почва да си играе и се разбужда
Такова е неговото ама съм го купувала преди 3 години , сега не знам какви са
Скрит текст:

# 557
  • Бургас
Ау, каква сладка муцунка. 🙂 Май прилича на батко си?

# 558
Малко си приличаха в началото, но сега май не толкова много. Показвам ги за малко. В ляво е голямото, малкото в дясно.
Сега като му окапа косата, кога започва да расте новата?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:08 от PeacockLove

# 559
Да са ти живи и здрави,много сладки😃

# 560
  • Германия
При нас окапването на косата съвпадна с растежа на новата, в смисъл че беше около 1 месец с рехава коса, която също окапа, но отдолу си растеше вече новата и реално не е бил и един ден без никаква коса. Сега е на 5+++ и вече има около 1,5см дълга коса

# 561
Той моя не е плешив ама много му пада косата

# 562
  • Германия
Явно я сменя. Дъщеря ми също така си смени косата, на около 4-5 месеца окапа тъмната с която се роди и лека полека порастна друга, доста по-светла

# 563
Еййй, чистите ли пъпчетата на бебетата след всяко къпане или само като се наложи? И ако да, с какво? Много мразя да бъркам в пъпове Flushed Става дума за вече нормално пъпче, не за на новородено. Blush

# 564
Не и дори не ми е хрумвало 😅 Дано не се окаже, че съм изключение 😬

# 565
Само подсушавам Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Нищо по-специално не правя на пъпа.

# 567
Чистих с кислородна вода първия месец,от там насетне не.

# 568
Ако има нужда се почиства,иначе къпане и това е,нещо като при нас,хихи.

# 569
Чистех го по-основно докато зарастне и малко след това.
Сега след баня само подсушавам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт