Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 915
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 255
Възможно е много неща да ни ги показват избирателно. Съответно моите коментари почиват на това, което съм видяла и разбрала от показаното. Ако  причините за дадени реакции са различни от показаните, естествено, че мнението ми няма да е същото.
Какъвто и да е Петър, не знам как ще си го поделят. Едната му крака разтрива, другата му на рамото плаче, третата му...бирата напива. Всъщност такива мъже в реалността, които не дават израз на емоциите си винаги съм се изкушавала да ги провокирам, не за друго, а за да видя как се държат, когато са под влиянието на дадена емоция. Петър ако беше някой наистина стабилен пич, щеше да си каже каквото има да им казва на ратаите и да си тръгне с гордо вдигната глава. ( оф, днес страшни лапсуси правя). Иначе да, ако е жена, особено в цикъл или ПМС, не е изключено и да метне някоя чаша по някого.

# 256
  • SF
Милена много добре знаеше, че ще е ратай при това управление. Всъщност - всички толкова я обичат, че всеки би я пратил ратай и дуелист. А Миленчиту си е нагло и си играе както знае - и вчера ни го показа - абсолютно безцеремонно изпиха бирата с Асенчо - по нейна идея, естествено. Тя знае и вижда колко я обичат, не е слабоумна.
Обаче бързо ще изхвърчи според мене, освен ако не е много силна в игрите, което ме съмнява, честно казано.

Понеже при нейното фермерство Ангел саботираше ратайството си, Миена реши, че и тя така ще прави, защото е интересно. А и хората навън обичат бунтарите.
И ето сега гледаме правене на глупости.
Изобретателността й стига до крадене на бири, демонстрация на добро самочувствие, някакви никакви шеги и помпозни заявки: "Много исках да съм ратай! Аз затова съм влязла в тази игра!"... Изкуствено, изскуствено, зле изиграно.... чак пошло.

# 257
И на мен този обичай ми се стори много първобитен. Направо го прескочих, щото гледах в интернет след това. Иначе Ангел и Данчо се бяха постарали.
Към Ангел съм със смесени чувства, но като цяло е доста способен и по-скоро ме кефи.
Стоян изобщо не го дават. Съвсем ли пък с никой за нищо не си говори?
А Антония не ми се вижда да е глупава. Тя е куче, което скача според тоягата. Ако има кой да и угажда се възползва на макс. Ако трябва да се работи - работи без да изпада в истерии. Естествено предпочита да мине най-леко и не я е срам. Преценява си ги нещата.
На мен сезона засега ми харесва. Надявам се да не забият в тежки драми и постоянни караници, не ми се гледа ББ.
От фермерите Милена е единствената, за която не мога да кажа нищо хубаво.

# 258
Милена чистосърдечно се подиграва с всички там. Евала, че намира начин да се забавлява върху хейта им. И и се получава. Целта на самодоволната усмивка е да ги дразни и я постига. Точно това заслужават - няма да  седне да реве и да им прави кеф щото я недолюбват. Нито пък да тръгне да им сервиничи. Шоуто и ми е по-интересно от сценката на Данчо и Ангел. Данчо колкото и да се напъва ми е скучен.

# 259
Миленчето просто няма какво да губи - спечелила е "народната любов" във фермата и реши да им отвърне подобаващо.
Тя ми е противна, казвала съм го многократно, не мога да понасям ни говора ѝ, ни нищо. Но успя да ги нервира - без обиди, без грубости. Е, да, елементарно нещо е измислила, явно - в движение, но ми хареса изпълнението ѝ - Въпреки това, нищо че не мога да я понасям. А и на елементарни хора как да отвърне? Не че тя е много по-различна от тях, де.
Ако управлението накаже ратаите с глад - какво ще постигне? Нищо. С каквото и да ги заплашват, ще им накривят шапката на Асенчо и кака му Миленка. Те си знаят, че някой от тях двамата ще ходи на дуел, това е единственото, с което могат да ги "накажат" .

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:03 от Ензим

# 260
  • София
Милена е противна, да. Има странно разбиране за морал според мен, обича да си играе и манипулира хората. Случката с бирата е показателна и си е вид измама, което според мен провокира Петър. Той ако е прекалено чувствителен на тази тема, може и за това да избухна така. А всъщност трябваше Калоян, като фермер, и Петър да ги поставят просто на място и да станат и да си тръгнат кротко. А иначе фермерите не бяха разбрали за бирата, Милена си каза сама.

Антония си е доста ограничена на горния етаж. Вчера ми стана смешно как каза, че й увиснало ченето като видяла майстора на сачове. Ами извинявай, ама това не е ядрена физика. Майсторлък си е, ама не беше нещо кой знае какво. Имам чувството, че това девойче просто никога не е работила каквото и да било.

Липсват ми ярки фигури. Липсва ми някой с наистина достойно поведение. Боби до някъде е такъв, но той, може би заради произхода си, има едно такова поведение да не се изрича директно нещата, да гледа да е добър с всички.

# 261
Винаги става така в тези формати, тамън някой да ти стане симпатичен и като си отвори устата...
Всичко сте изкоментирали за Калоян, Петър, Милена и Асен, няма какво да добавя.

Надя е такъв темерут, едно "добро утро" да не може да каже, все едно от кесията си ще го вади. Като не и харесват хората във Фермата, да си ходи на село в подбраното общество. Адски негативна и натоварваща жена, без грам възпитание. Хареса ми Милена как подходи към нея, попита какъв е проблемът, може ли да го разреши, но не. На Надя не и е Милена проблемът, проблем си е самата тя.

]Възможно ли е да се ограничиш с коментари за формата, за който е и темата, без да изпадаш в ненужни и непоискани такива за "нас", което е и против правилата на форума?

Възможно би било, ако не изпадахте в смешна ситуация.

Темата е за предаването и участниците в него. Потребителите на форума не са обект на дискусията, още по-малко на обиди или грозни коментари. Спестете си ги или ще информирам модератор.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 16:30 от Дидичка

# 262
Ох, Милена какво каза за Надето - защо, защо не иска да ме опознае, кога друг път ще срещне такъв човек като мене! Joy То беше някакъв опит за майтап, че Надето у Нови хан, разбираш ли, такива (какви? Велики сигурно Smile )  хора нема  къде да види.
Не знам, но Нови хан не е просто някое забутано село, а изключително желано място за живеене сред софиянци през последните 20-тина години. Та, не е като да няма градски хора там. Simple Smile

# 263
  • London
Мен откакто се изплю на арената Надя ми е в най-черната листа. Никаква женственост няма, обноски, мърлява с голяма уста и претенции.

# 264
Мен откакто се изплю на арената Надя ми е в най-черната листа. Никаква женственост няма, обноски, мърлява с голяма уста и претенции.
Пропуснала съм го този момент, кога е станало, на първия дуел мъже с/у жени ли?

# 265
Милена чистосърдечно се подиграва с всички там. Евала, че намира начин да се забавлява върху хейта им. И и се получава. Целта на самодоволната усмивка е да ги дразни и я постига. Точно това заслужават - няма да  седне да реве и да им прави кеф щото я недолюбват. Нито пък да тръгне да им сервиничи. Шоуто и ми е по-интересно от сценката на Данчо и Ангел. Данчо колкото и да се напъва ми е скучен.

За мен тяхната интерпретация на обичая беше толкова пошъл. Разбирам, че темата е специфична, особено в днешния свят и неразбрана от тях. Но това беше на моменти чак гнусно. Не се учудих, те не взимат почти никой обичай на сериозно, както сме гледали предходните сезони. Или продукцията нарочно акцентира върху кавгите, или те напълно нищо друго не правят. Аз нито един участник не съм опознала, а вече си мина 1/3 от сезона, да разбереш личните им истории. Надя, Мария и Ангел са толкова елементарни от към комуникация, сякаш сме в селската кръчма. Твърде първични са ми техните реакциите. Грозно впечетление ми направи, когато Милена каза "Добро утро" на Надя, а тя я подмина. Тук не  коментираме дали я харесва или не, а за възпитание. Те са едно затворено общество, искат или не, трябва да живеят заедно. Това, че игнорираш някой, не променя неговото присъствие. Но Милена е хитра и точно това, че не и пука, още повече дразни хората. Силен характер е и няма да се сломи, и когато срещу теб стоят хора с елементарни обноски и тесногръдо мислене се получва точно това - тя чистосърдечно им се подиграва.

# 266
  • при късмета
Милена е много далеч от това да се забавлява. Много ѝ се иска така да го изкара, но актьорската ѝ игра е безкрайно слаба. Разчекна ѝ се устата вчера да е нахилена, ама пак не става

# 267
# 268
Даяна с Калоян ли се прегръщаше?!
Излиза, че Даяна е едновременно с него и Данчо. А Калоян от своя страна с Антонетта и нея. Пешо пък с Хепи Ванче и Крейзи Данче. Ачката артиса и май ще скочи на Миленка прощално. Или на Асенчо ( щото нали вчера разправяха, че той бил по-секси от Миленка).
Ох..ни моа Satisfied

# 269
Какви заявки  дадоха във визитките си, какви  образи, се оказаха ?!
Милена е чешит,който скоро няма да отпадне, по думите на И&А, (след  фермерството й) .Ако си спомняте, казаха нещо за  отношенията между нея и Надежда  в необозримо бъдеще, като такова например: "Гледайте, там отношенията търпят развитие, а нищо чудно да ви изненадат с приятелство"- или нещо подобно, цитирам по памет.
Независимо от дуелите, МИЛЕНКА ще ни се хили с всичките си 64 зъба и ние ще й  " се радваме " още време.
Никой не ми е фаворит и от никого вече не 
очаквам позитивни впечаления.
Каква разлика  от заявките  до  реалността?!
А, успяха да ме подлъжат с каста в началото...

Общи условия

Активация на акаунт