Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 840
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 300
+1  за спойлер в скрит текст.
Красимир от миналия сезон станал певец.

# 301
  • Вестерос
Видян е навънка играч ->
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Асен

Вярно ли Стоян е на 34? ЖДНБ, аз съм на 33, а той ми мяза като да ми е чичо....

Красимир и певец Grinning Grinning Grinning

# 302
  • София
Ама към днешна дата всички са навън. Предаването е снимано в разгара на лятото и всички участници отдавна не са във фермата.

# 303
  • София
Те не че и много селска работа имат - да изметат един отбор, и то на овце, не крави, там е по-мръсно. По градината рядко ги дават да работят, даже хич.
Да, то стана така, че най-малко работа имаш, ако си ратай този сезон. Нищичко не правят - нито доят, нито готвят, нито чистят, нито брашно мелят, нито съдове мият, нито стават сутрин първи да запалят огъня и да стоплят вода, не са изолирани от останалите колкото преди... Не са и заплашени непременно от дуел.
В този сезон за първи път чух фермер да се чуди кого да сложи за ратай, не притеснен дали някой има нужните умения и ще успее да се справи с всички задачи, а от това кой щял да се нацупи и разсърди и кой с кого щял да се чувства комфортно.

# 304
# 305
Ама към днешна дата всички са навън. Предаването е снимано в разгара на лятото и всички участници отдавна не са във фермата.

Не мисля. Когато Даяна имаше рожден ден, те тамън бяха влязли, а тя май е Август. Предаването е 3 месеца, така че би трябвало поне до края на Октомври да са там последните.

# 306
  • при късмета
Вътре са още. Около 35-40 дни са назад снимките, така, че последните ще излязат края чак на ноември, ако финала е около Коледа, както е било до сега

# 307
Тези неща ги има в алманаха, ако не ги помнят от училище. За адвокатите вече всичко ми е ясно. Набутани в университета с кинти, избутали с връзки , удурдисани на сладки длъжности с "фуканье"  и така докато не са се появили едни европари , а как се усвояват те видяхме вчера нагледно с бирите. Те така и децата си вкарват по елитните училища и т.н. А пляскането с ръчички и кискането като 3-годишно видяхте ли го накрая?
За мен Петър си реагира съвсем нормално, просто трябваше да е Калоян, но той нямаше топки да ѝ ореже крилата и затова според мен се ядоса Петър. Не разбирам само там историята с масажа на краката. Гнусна работа!

# 308
Снимките не са ли 3 месеца? Мисля, че стартират края на юли и края на октомври приключват.

Колко пък нормална да е реакцията хвърлейки стъклена чаша в пода? Изобщо не очакваха подобна дързост от ратайката Милена, решиха, че са ги натирили и унижили с Асен. А се получи точно обратния ефект - Ратаите се изгавриха с властниците, че и с тяхното разрешение Wink
Надхитри си ги Милена, но сами са си виновни двамата умника.

# 309
  • при късмета
Предаването е 12-13 седмици. Около 3 месеца. Снимките започнаха на 06.08. Значи сега ще излязат началото, не края на ноември.  Разликата е, че тази година започнаха излъчването средата на септември, досега е почвало м/у 20ти и края на месеца.

# 310
  • Вестерос
Аз гласувах за Петър, Калоян и Йордан, мисля, че ако мога да редактирам щях да сменя на Йордан И Боби! Туй то..

# 311
Аз продължавам да нямам фаворит...ни мъж, ни жена.😆 Ако имаше опция "Не подкрепям никого", щях да кликна от раз!🙃

# 312
  • Вестерос
Изгледах епизода.
Отвратителна Милена.
Петър реагира абсолютно нормално.
Не искам да излиза Милена тази седмица.
Искам да стои там още поне една и да и смачкат грозното поведение.
Нормално е да трошиш чаши като се ядосаш ли?
НЕ Е нормално това, моля ти се...

Не е вярно това. Почнали са нач. на август. Винаги снимат до края на октомври. Това не е игри на волята!

ма ко, предаването тази година почна на 5.09, не средата. И предните години почваше около тази дата.

Колкото до Милена, някак си е влязла и някак си е завършила. Примери като нея от различни професии бол. Била е юрисконсулт в общината, на хранилка на герб сигурно също. След 5 години стаж без изпит може да се впише като адвокат, така е и направила.

Да, забравят се изпитите по история, но вчерашните въпроси бяха елементарни, от обща култура може да ги отговориш също.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:29 от Tiffany А

# 313
  • Варна/Амстердам
Стоян е малко чичко-дядко. Действително възрастта му не кореспондира с външния му вид.
Митко пък е чичко-прадядко. Възгледите му са като на човек от максимум 19-ти век.
Дана пък на свой ред все изтъква, че е най-младият участник, а истината е, че има година-две разлика с Даяна, Жанета, Антония, а може би и Поли.

# 314
  • Sofia
...
Дана пък на свой ред все изтъква, че е най-младият участник, а истината е, че има година-две разлика с Даяна, Жанета, Антония, а може би и Поли.
Ма,какви година-две,тя с Даяна има месеци разлика.
Безумно ме дразни,като каже,че е най-малка.Поне "най-млада" да казваше,ама пак...

Общи условия

Активация на акаунт