Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 318
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 600
Асен обаче пак ще се прояви като слабохарактерен в утрешния епизод - "един мъж търси политическо убежище"- голям майтап. То бива, бива, ама чак пък толкова. Какво е това малодушие, каква е тази дребна душа, така да го е страх, че и той ще отиде на пангара, че чак да го съжалиш човечеца. Не си ли дава сметка, че дори да се присламчи към стадото, в което се съмнявам, пак ще го изберат рано или късно просто защото е лесен играч. Да кажем, че не е съгласен с Милена вече, ами стой си сам, бе, и сам воинът е воин. Значи не е там въпросът, а в това, че иска да е сянка на силните на деня. Не знам, ама за мен е голям срам така да нямаш принципи, да ходиш да лижеш... и сто пъти предпочитам да съм отхвърлена от това нещастно котило и да си тръгна с достойнство, отколкото да съм такъв плужек.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:36 от Παύλος

# 601
  • София
На мен ми хареса намесата на Даяна, няма нужда да харесват Милена, но прекаляват с поведението си. Сега и Даяна ще намразят.

# 602
  • при късмета
Точно си говорехме с мъжа ми, че всички играеха на фунийки и момичета и момчета, как някой не си е извадил окото. Много предупреждения имаше в това отношение, слава Богу не помня такъв случай.
За пореден път си пролича, че на Милена като ѝ задават въпрос, който не очаква или се завърти разговор, за който тя няма предварително заучени реплики, не може 2 думи в изречение да върже. Толкоз за умната и интелигентна Милена. На масата при избора за дуелист запелтечи, защото не очакваше въпроса на Иван защо всички са с/у нея, беше си подготвила реч само за избора. По същия въпрос на Даяна, замънка за овцете и кокошките, какъв приоритет са ѝ и само за тях можела да мисли сега и смислен отговор не даде. И друг въпрос имаше от Даяна, всеки по отделно ли е засегнала, че се е стигнало до тук и на него не отговори. А не е като да не е наясно защо се случва всичко.
Даяна има някаква жестока непоносимост към скандали и разправии според мен. Не знам на какво се дължи, но няколко пъти реагира само на това и то по един и същи начин. Разликата с днес и това,което я накара да реагира по малко по-различен начин, беше репликата на Надка след дуела.
Милена за едно беше права днес, Надка, ако е била сигурна, че няма да избере нея, да не се беше пънала толкова за имунитета. Още повече противоречи изказването ѝ пред камерата, че тя щяла да я предизвика. Ето сега беше удобен момент, да го беше използвала.
Милена, видно окончателно е загубила и половината мозък като съюзник, решила е да се присламчи към по-сигурния лагер.
Калоян натърти, че Поли прави най-малко във фермата, ама някак му убягва, че неговата не прави повече

# 603
  • София
На мен ми хареса намесата на Даяна, няма нужда да харесват Милена, но прекаляват с поведението си. Сега и Даяна ще намразят.

Да я намразят чак едва ли, но след днешния епизод на мен лично ми се промени мнението за нея. Толкова повърхностна жена на 27 години не съм виждала. Имала приоритети - мъжът й да танцува и да не яде чесън. Стара мома ще си остане.

# 604
Едно хубаво нещо се случи във Фермата и веднага всички решиха, че е по сценарий.
Всичките лоши неща - не, но хубавото - то задължително е измама.
Много е хубаво, за да е истина, нали? Joy Шегувам се, знам, че много хора тук са против Милена и смятат, че си заслужава отвратителното отношение на другите.

Аз пък искам наивно да вярвам, че Даяна, с риск да се конфронтира със стадото, САМА реши да им каже, че отношението им към Милена е Нечовешко.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:54 от Ензим

# 605
  • Вестерос
Сценарий не е за мен. Как решихте, че е?

# 606

Да я намразят чак едва ли, но след днешния епизод на мен лично ми се промени мнението за нея. Толкова повърхностна жена на 27 години не съм виждала. Имала приоритети - мъжът й да танцува и да не яде чесън. Стара мома ще си остане.
Да не пие , пуши, яде чесън , но да танцува . Да няма косми на ръцете .. само за номера обувки още не е отучнила какъв трябва да е Simple Smile)
На мен ми е суховата  без живец , и на няколко пъти я засичам , че като казва нещо гледа в камерата .. много се страхува да не изкезе с лошо име ..

# 607

Е, как, явно на много хора твърде Човешко (сред стадото) им идва това, чак нереалистично. Simple Smile

# 608
Имам такова усещане, няма как да съм сигурна. Например не реагира и да се възмути на момента, ами в последствие получава просветление.

Като споменах Никита от ББ, при нея вече наистина беше брутално отношението от другите, това към Милена нищо не е в сравнение. Никита я обиждаха и подиграваха и на външен вид, а тя не се държеше така нагло и арогантно като Милена.

# 609
  • Другата България
Едно хубаво нещо се случи във Фермата и веднага всички решиха, че е по сценарий.
Всичките лоши неща - не, но хубавото - то задължително е измама.
Много е хубаво, за да е истина, нали? Joy Шегувам се, знам, че много хора тук са против Милена и смятат, че си заслужава отвратителното отношение на другите.

Аз пък искам наивно да вярвам, че Даяна, с риск да се конфронтира със стадото, реши да им каже, че отношението им към Милена е Нечовешко.
А аз направо го вярвам.
Но ти забрави едно - Милена си го заслужава. И тук като и там, като питаш защо-защото е лицемерна.
Този сезон върви към дъното все повече и повече.
Тотал щета. Толкова прости и същевременно "бедни" всякак хора, събрани накуп, досега не е имало.

# 610
Имам такова усещане, няма как да съм сигурна.

Като споменах Никита от ББ, при нея вече наистина беше брутално отношението от другите, това към Милена нищо не е в сравнение. Никита я обиждаха и подиграваха и на външен вид.

Психология на тълпата се нарича и си е цяло направление в науката Simple Smile
Колкото по-ниска самооценка имат за себе си членовете, толкова по-голяма нужда имат да търсят компанията на себеподобни срещу "общ враг"..

# 611
  • Другата България
Имам такова усещане, няма как да съм сигурна.

Като споменах Никита от ББ, при нея вече наистина беше брутално отношението от другите, това към Милена нищо не е в сравнение. Никита я обиждаха и подиграваха и на външен вид.

Психология на тълпата се нарича и си е цяло направление в науката Simple Smile
Колкото по-ниска самооценка имат за себе си членовете, толкова по-голяма нужда имат да търсят компанията на себеподобни срещу "общ враг"..
Нагледно показно за горното е сегашната ферма в момента.

# 612
Скрит текст:
Имам такова усещане, няма как да съм сигурна. Например не реагира и да се възмути на момента, ами в последствие получава просветление.

Скрит текст:
Като споменах Никита от ББ, при нея вече наистина беше брутално отношението от другите, това към Милена нищо не е в сравнение. Никита я обиждаха и подиграваха и на външен вид, а тя не се държеше така нагло и арогантно като Милена.

Мисля, че се изисква известна доза смелост да се опълчиш на стадото, защото може да се превърнеш в следващата му жертва.  Наблюдавала ги е известно време, преди да се реши да им го каже. Може наистина да ѝ е писнало да им гледа безобразията. Толкова ли е невероятно?! Simple Smile

# 613
  • при късмета
Аз не харесвам Милена и не защото я смятам за лицемерна. Заради интригите, агитацията на дребно и откровенното настройване на участници в една или друга насока е главно. Съвсем отделно е, че всички практичеси са опити, защото и от самолет се вижда, че нито едно не ѝ се отдава. Но тя и в това се дъни, но пък самооценката ѝ изобщо не страда от това.
Иначе, истински лицемерна е към Надка. Каза на Петър, че я вади от кухнята, защото там щяла да ѝ прави интриги, а на Надка каза, че искала да я извади от кухнята, защото искала вместо да е завряна там, да е сред фермерите. Като не е лицемерна, защо не ѝ каза истинската причина в очите? Това е лицемерие в най-чист вид, пред един казваш едно, пред друг друго, по един и същи въпрос. Не може да се нарече по друг начин, откъдето и да го гледаш Даже я убеждаваше как после щяла да ѝ е благодарна.
По същия начин си е спечелила "благодарност" от останалите, независимо дали са го излъчили или не. Взимам предвид факта, че нанас ни е много по-лесно да коментираме, от това на участниците да са вътре. Като мине време и от страни е едно, а като сам минаваш през някаква ситуация, съвсем различно. Те отвътре виждат всичко, натурално и на момента, някои дори пряко участват. А на наблюдателите наблюденията им са преки, не като при нас, каквото са монтирали. Това е още една причина да смятам, че ако не от зрителите, то от участниците отношението и настроението към нея, Милена сам сама си го е направила.

# 614
  • Вестерос
Еди кой си заслужавал нещо.. Кой решава кой какво заслужава? Такива изказвания...

Общи условия

Активация на акаунт