Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 076
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Милена я смачка на последните две физически игри с 10 минути разлика и на алманаха.. загуби на прашката. Голяма игра, голямо чудо е тая пародия..
Въобще не я смаза, една топка не успя да хвърли, а последната игра е за точност. И с две игри човек може да бие, въпрос на нареждане от втория опонент на игрите, затова е важно кого ще си избереш. Милена имаше преимуществото да избира опонент, щеше да бие Поли и Дана, но избра да отмъщава с Антония.
Аз не харесвам Антония, но нямаше смазване, беше равностойна битка, Антония спечели заради това, че е втори дуелист.
Според мен Милена можеше да вземе и играта с тунела, но беше навирила носа, че е по-добра във всичко и ги реди ред по ред, вместо да ги запомни. Не е достатъчно само да си физически по-силен, тази игра не е за кой е най-силен.

Ясно обаче се видя, че жените не работят тази година и не придобиват фермерски умения.

# 1 276
  • Sunshine state
Ще се радвам да посочи Надя, та хубавичко да я видят каква е. 😂

# 1 277
  • София
Сега от една страна се радвам, че Милена отпадна, защото аз бях твърдо против нея от момента в който стана фермер и не си промених мнението и отношението си към нея. Тогава се изложи и настрои останалите срещу нея. Сега за финал пак се изложи.
Но в момента повече ме е яд отколкото да се радвам, защото исках Тони да отпадне. И защото исках дуел Надя - Милена и селското чадо да я изхвърли брутално от играта. Знаех си че няма шанс за победата, но никога не съм очаквал да падне от Тони или да напусне толкова рано формата. Още на първата женска игра за имунитет ми светна, че е въздух под налягане. Висока е, а не може 3 метра да изкатери на въжето, че даже била тренирала за него, дообре. Но голяма грешка да подценя толкова много Антония. А последната се оказа скрита лимонка. Браво на нея за играта и, но в никакъв случай не може да ми стане симпатична.
Ориентирам се все по-силно към Ангел, Кустев, Надя и Мария. Макар че Петър и Калоян изглеждат много силни и добре подготвени. Абе ще видим. Рано е още, защото досега не сме видели нито един дуел с някой от тези топ фаворити.
Аз още съм шокиран. Никога досега участник даващ толкова голяма заявка и събиращ толкова много положителни и отрицателни мнения и генериращ такъв огромен интерес не е отпадал толкова рано.
Благодарение на Милена, темата за Фермата разби по брой мнения темата за Игри на Волята за тази седмица, което никога не го е било преди. И кога е имало близо 300 човека онлайн в темата.
Това просто не е истина... А и Иван и Андрей много коварно ме подведоха ''гадинките'' Евала, признавам им го, пуснаха ни по пързалката всички...

# 1 278
Само за едно не съм готова - за самодоволната, бликаща злоба Надка. Ох, как ще го понеса, не знам. 😆

Ама срещу кого ще я излива, това е интересното? Милена вече си е вкъщи. Simple Smile
Таман ще видим дали Надка може да живее без да съска постоянно срещу някого. Или ще си намери срещу кого, а?

# 1 279
  • София
Diavolo, наистина ли симпатизираш на Надя? Може би си казвал по-напред, но много мнения, много нещо напоследък и главно сканирам 😁

# 1 280
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 25 (03.10.2020)

# 1 281
  • Sunshine state
100 процента ще си намери бушон, тя не може мирна да седи, абсурд. Представям си я каква свекърва ще е. 😆 Не съм гледала в началото и не знам дори има ли деца, ама ми е и все тая, де.

# 1 282
В предишни сезони връщаха по един отпаднал играч, помните ли...някъде към средата на шоуто. Представяте ли си как ще се шокират ако Милена се върне в играта?😁

# 1 283
Т.е. Антония можеше да мине през всички етапи на тази игра, разхождайки се и яваш-яваш, преди топките да си почине едно 10-15 минути, да събере сили,  да събори 20 тухли и да спечели.
Всъщност,да.И Милена,ако беше толкова умна,за колкото се смята,можеше да го направи същото.

# 1 284
  • Варна
Ще се радвам да посочи Надя, та хубавичко да я видят каква е. 😂

Ще я разберат.

# 1 285
  • Велико Търново
Данчо е харесван от всички и той ще събере повече гласове от другите.
Особено като се има предвид, че "другите" е Антония Grinning

Всъщност,да.И Милена,ако беше толкова умна,за колкото се смята,можеше да го направи същото.
Точно. Категорията е "Сръчност и съобразителност". Е, явно в случая съобразителността е водещата. Но при положение, че условието за спечелване на битката е повече съборени "тухлички", не виждам смисъл да се коментира честно ли било или не. Който го е съобразил - печели. Това е.

В предишни сезони връщаха по един отпаднал играч, помните ли...някъде към средата на шоуто. Представяте ли си как ще се шокират ако Милена се върне в играта?
А в този сезон заради непредвиденото отпадане на Миро даже и двама могат да върнат, ако решат. Въпреки че аз принципно изобщо не ги харесвам тия връщания.

# 1 286
  • Варна
Радвам се, че жената-фалш отпадна.
Отпадна с фалшива усмивка, но в очите й се четеше, че никак не й е весело. Знам, тя никога няма да го признае..

# 1 287
Всъщност, най-голям сеир ще е, ако посочи Дана за претендент.
Представям си попарените физиономии на фермерите, докато се мъчат да изберат кое е по-малкото кьопаво.

# 1 288

Съжалявам, че Милена отпадна, колоритен участник си беше. Но по-добре така, не ми се гледаше повече как я ритат, стига ми една седмица да гледам това.
Не беше честно това с тухлите, ама, айде.

# 1 289
  • Варна
Всъщност, най-голям сеир ще е, ако посочи Дана за претендент.
Представям си попарените физиономии на фермерите, докато се мъчат да изберат кое е по-малкото кьопаво.
Реално няма значение кой е фермер, ако си избере читав помощник и го слуша.

Общи условия

Активация на акаунт