💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 527
  • 1 107
  •   2
Отговори
# 195
  • София

част 1   
Сезон 2   Епизод 17(28.09.2020) -

част 2  

Линка може да се пусне във VLC player

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
    трябва  да се инсталира разширението
 Native HLS Playback

# 196
  • София
Лето Господне 2066
Ивайло : Аз бих на капитанската битка Joy
LaughingLaughingLaughing

# 197
Еми добра битка се полчи. Завършиха си по възможностите. Въпреки, че накрая бяха почти с равен старт.
Христа да напуска и тя. Просто след тия оправдания... сигурно случайно попадна там Верно от 16000 са избрали най-злето.

# 198
  • SF
Рибарите са си доста тъпички. Никаква тактика, никаква мисъл. Аз вече знам, че Ивайло може да кара самолет, ракета, спътник, но не и кану. Защо на него се пада честта 2 пъти да се пробва в гребането??? Всеки друг е по-добре от него. Мисля, че той е най-лошият гребец и в трите племена. Чудомир да се беше качил да помага на Станимира. Къде се вре този "спортист"?
Оня дзвер Христа и нервака Николай на топчетата - защоо??? Там трябваше да бъде Александър и Катя.
Хем не ги бива за нищо, хем не могат и да си направят стратегията. Христа мята някви увиснали гърди и тази бутафория на главата й тежи допълнително. Не й е много спортна прическата. Чучелото на тиквата й като се намокри, тежи. Гола вода!

# 199
  • Варна/Амстердам
След втория неуспех на Рибарите изпитвах съжаление към това, че трябва да прекарат нова седмица край реката, но всъщност и това им е много. Толкова са неустойчиви-и психически, и физически. Отборът им е съставен от хора, чието място не е в този формат. Христа и Станимира нямат никаква физическа подготовка, а първата не спира да хвърля вината върху Катя, храната и други фактори. Тя като си е в Плевен сигурно мъжа й на носилка я носи из града. Ивайло пък не спря да споменава единственият успех, който претърпя в предаването. Николай е бърз в игрите, но балалайката му не спира да произвежда глупости. Катя е добра в състезанията, но сюжета на сестрите не ми допада.

# 200
Кой да направи стратегия на рибарите, като няма един мислещ от тях. Може би само Катя има по-добро виждане за игрите, но никой не й дава думата. Най-зле са Христа и Станимира. Ивайло също е кръгла нула. А Катя не трябва да я номинират, защото без нея ще са тотал щета.

# 201
  • Sunshine state
Христа, Ивайло и Станимира забавиха отбора и са виновни за загубата на Рибарите. И най-вече Христа. Да ме прощават, ама Катя игра 100 пъти по-добре от тая маймуна, а иначе тя й била проблема, та чак лошо й станало от Катя. Айде моля, моля... 🤦🏼♀ Нагла!
 Ужас! Подразни ме, че Жътварите избраха Вайс за 3ти път, а не дадоха шанс на Влади. И Сюзън само какви злобни мутри правеше.. 😆
На кифлата с ченетата Митьо не му прави чест да злобее срещу Любо.
Иначе се радвам много за Ловците, че пак са в резиденцията. 👍🏻

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:23 от Pupitka

# 202
Христа да напалва и да си ходи в Плевен, че е мнооооооооого зле в игрите. Писна ми от претенциите й и от некадърността й.

# 203
Вчера Христа докато се мъчеше с чувала на няколко пъти си мислих, че ще стане инцидент. Много силно я блъскаха вълните в решетката.
И Христа и Станимира бяха много зле с оправданията-не били спортистки. А какво правят там тогава. Изобщо странен подбор - Станимира е една невзрачна, без особени качества. Изобщо не е ясно как е попаднала там. Айде Христа са я пуснали като бизнес-дама, както Радостина миналия сезон.
Изборът на капитани е меко казано дразнещ - то е ясно, че докато те сами се избират ще е все един. Вместо два дни номинационни битки - единият да беше за определяне на капитан с битка, в която да участват всички от всички племена. Не може по такъв елементарен начин да се определя капитан, който има толкова важен глас в номинациите. Така хем повечко щяха да играят. Сега някои играчи може да не играят 3-4 дни (ако още на първата битка за номинации паднат и последният играч не стигне до игра).

# 204
  • Варна
Добре че жътварите отидоха на реката, за да се види рибарите колко са мързеливи. Първите веднага се организираха - въдици, кепче, такъми и т.н., мъжете работяги, а уибауите седят диванча праз на дръвцето край огъня....гиди сопа!
А това че след себе си оставят кочина е гняс ужасна, на тяхно място бих потънала вдън земя от срам.
Писна ми Христа да повтаря, че била свикнАла на удобства и лукс, лошо и понася нищетата, да си ходи!

# 205
Не съм изчела всичко написано.
На снощната серия си обсъждах с компанията факта, че племената изначално не са формирани да са си конкуренти откъм физическа сила и умения. С просто око се вижда какви мъже и жени има в  ловците и какви при рибарите. Можеше да балансират по-добре екипите, но явно не е желано.
Христа и Станимира, пффф. Може и да стават за Игри на Тупарев, но за Игри на волята тц. Христа освен да разказва какъв живот и е осигурил мъжа и и как е свикнала за живее ( едва ли от детство), дали ще ни покаже нещо друго в този формат?!

# 206
Мин. година така оставяха след себе си траките.
Сега тия ги заместват.
Едва ли ще си вземат поука.
Стояха три дни до реката и живи се оплакваха.
А после дадените им от продукцията риболовни пособия искаха да скрият.
Сега само се израдваха. Но се съмнявам, че ще могат да ги използват, както жътварите.

# 207
Зле са Рибарите.
Аз таях надежда за Чудомир, но и той е разочарование. Мислех си,  че Продукцията ще ги подсили с играч,който е добър атлет и има лидерски качества. Точно обратното - получиха посредствен атлет без лидерски умения.
Хубавото е, че още в края на тази седмица могат да останат само  6 - губят човек на елиминация и Мая не се връща. И следващата  седмица да е последната на това карикатурно племе в ИВ след загубата на още един играч. Мисля, че първия отпаднал ще е Ивайло, за втория залагам на равни шансове за Станимира и Пиргите.

# 208
От промото ми се стори, че пиргите също отпътува с линейката.
Не гледах внимателно. Но май е решила да си почине с лечение...

# 209

Общи условия

Активация на акаунт