ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 764
  • 785
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз много се извинявам, ама ще си кажа, че заглавието на темата малко драматично ми звучи, като "For whom the bell tolls". Joy
Да си го оставим, разбира се, просто споделям, че ми стана смешно.

Joy
Онзи ден си пишем с една приятелка и покрай темата за Ковид казвам, че който може да стои вкъщи, да се пази. Тези, които не можем, ще палим свещи... Е, имах предвид, че ще стискаме палци всичко да е наред, но като се прочетох после... Joy

# 31
  • София
Звънче, благодаря за новата тема!
Да си призная напоследък ме намързява да пускам нови теми, а и се хванах да администрирам 2-3 групи във Фейсбук и отделям повече време. Та с удоволствие бих сдала шафетата, ако ти се занимава да пускаш успоредно с Бети, Бубчето или самостоятелно Blush .
Младежът ме хвана да му помагам снощи да преговаря думи. Нещо хич не е бил концентриран, докато ги учи и не ги знаеше добре. Тазш сутрин продължихме в 6 с преговора No Mouth . Сега ми се спи, две не виждам.

# 32
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Чудесна нова темичка Simple Smile
Моят син сподели, че съседния клас е под карантина ... много неприятно ми стана Sad
Видях, че сте подхванали темата за зодиите, та за протокола - в къщи сме три скорпиона, само набора козирог - как ни търпи незнам хахаха.

# 33
Ред, страшна си! Голям хилеж му ударих Simple Smile
Имали са математика най-накрая. Но като гледам на life360, виждам, че вече ходи, т.е. са ги пуснали 20 минути по-рано... Чакам отзиви с нетърпение и връчвам сборника без угризения.

Засрамих се, само аз ли няма да знам ФЕ? Но пък имам фРенско Р!

# 34
  • софия
Звънче, благодаря за новата тема!
Да си призная напоследък ме намързява да пускам нови теми, а и се хванах да администрирам 2-3 групи във Фейсбук и отделям повече време. Та с удоволствие бих сдала шафетата, ако ти се занимава да пускаш успоредно с Бети, Бубчето или самостоятелно Blush .
Аааа, не. Мога да пускам спорадично, когато някой няма възможност или да помогна с оформяне на първия пост, но другото е ангажимент, с който не се наемам след като пусках какви ли не теми във форума.

# 35
  • София
Я ей така един линк към стихосбирката:

https://drive.google.com/file/d/1M7XGw-a3Fdz-Mokxaz3bAjuZoV_dMGc … /view?usp=sharing

# 36
Хах, никой не иска да администрира групи Simple Smile. Аз бях админ на групата за прием в смг, после на класа, на випуска, на прогимназията и съвсем за кратко и на училището. Сега съм рахат само с Дидева в една група, но там всичко тя си прави, та чак ми е неудобно да съм админ. В групата на фег във фб едва ли бих писала пак - там има външни, деца, даже май и учител има. И си пишем само с мама Мони и админката. Та предпочитам тук (където също има външни, но става диалог и имам шанс за повече информация).

# 37
  • sofia
Но пък имам фРенско Р!
Ами на половината си го научила значи😉😄

# 38
  • Sofia
И ние сме се събрали едни хубавци вкъщи - Лъвица, Везни и Дева, положението е под контрол:)

# 39
  • София
Имали са математика най-накрая. Но като гледам на life360, виждам, че вече ходи, т.е. са ги пуснали 20 минути по-рано... Чакам отзиви с нетърпение и връчвам сборника без угризения.

до 13:50 са - според мен, най-много 10 минути по-рано са изпущени Simple Smile

# 40
Ами не, видях я вече на ндк 10 минути преди края на часа. Значи са 15 или 20.

# 41
Мария, това някакво приложение за "проследяване" ли е? Много съм боса в тия неща, а не е лошо да си инсталирам.

# 42
  • София
Мария, това някакво приложение за "проследяване" ли е? Много съм боса в тия неща, а не е лошо да си инсталирам.

ако на телефона на детето цъкнеш настройка в Гугъл мапс за споделяне на местоположението с твоя Гугъл акаунт - ще си го следиш през Гугъл мапс.

# 43
  • у дома...
У дома сме Телец, Везни и Лъв. Половинът е гривест, аз съм рогатото теле с каска. Ич не ми е ако ще единия да реве, а младото да се люшка! Важното е аз да съм наспана!

# 44
  • София
Ние сме Близнаци и Везни, а децата Телец и Козирог.
Ако с подхода на Мария чакам на някой да му се прище да мине с прахосмукачката, ще потъне в мръсотия Blush у дома. Няма такава самоинициатива по нашите ширини.

Общи условия

Активация на акаунт