ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 677
  • 785
  •   1
Отговори
# 45
Да, life 360 е безплатно приложение за проследяване на телефон. Ползвала съм най-различни, включително файнд май фон и други гугълски или андроидски неща, но от това съм най-доволна. Трябват постоянно включени мобилни данни, обаче.

Положението с нашата математика стана сериозно. Детето е мега хепи и доволно, но аз никак не съм ок и очаквано ще си поема аз математиката. Здраве да е, това не е смг. Но пък има 6 по фе Simple Smile, брех!

# 46
  • sofia
Ние сме Близнаци и Везни, а децата Телец и Козирог.
Ако с подхода на Мария чакам на някой да му се прище да мине с прахосмукачката, ще потъне в мръсотия Blush у дома. Няма такава самоинициатива по нашите ширини.
Zazu1,  да не забравяме сега , че мъжете са от Марс, жените от Венера🤣 На Марс не пускат прахосмукачка по принцип😉

# 47
  • Sofia
Ааа, моята Везна чисти с прахосмукачка и с моп по своя инициатива (трябвало да се натиска повече), хич и не напирам да чистя аз.

# 48
Аз съм казала на синковеца, че искам сборника на Просвета да бъде минат от кора до кора. Не са много задачите в него, по около 15 са на тема.
От учителката по математика още нямам впечатления, много малко часове са имали досега, но и домашно още не им е давано. Не забелязах дали има преговорни уроци в учебника. Сборник или учебна тетрадка не им е искала. За второто съм Ок, но първото е нужно. Чакам да видя и трудността на задачите от входното.
Аз съм доволна, че учителят по английски дава сложни неща, пък математиката ще я оправим някакси. Не е на преден план тази година.
Моят минава сега през ден с прахосмукачка. Не по желание. Трябва да си изплаща новия компютър 😀

# 49
  • София
Ние вече имаме първия напуснал. Може би си е намерил по-добро училище. 🤔 Входните нива са утре и по БЕЛ, и по мат. Някои неща ги е позабравил, или не ги е знаел изобщо, защото като тръгна да решава вчера задачи, каза че това са го взели по време на ДО и не му е ясно.
Просто майка, и аз съм така - без сън умирам и убивам. Хич не е вярно това за храната и Телеца за мен, но за спането... ако нямам поне 6ч не мога да функционирам. Най-много недоспиването ме мъчеше и по време на майчинство.

# 50
  • у дома...
Тогава бях като бясно куче, щото Везната не искаше да спи.

# 51
  • София
Ааа, моята Везна чисти с прахосмукачка и с моп по своя инициатива (трябвало да се натиска повече), хич и не напирам да чистя аз.
Сигурно има ранена луна в Дева. Joy

# 52
  • София
LaughingLaughingОх, и аз уж не вярвах на зодиите, но...все по-често установявам  общовалидни истини по темата.За статистиката-  близнаци Simple Smile Поне не им е скучно вкъщи/Щерката е лъвица...( когато се роди ми казаха че  просто трябвало да я гладим по посока на косъма и няма да имаме проблеми).Та си тропаме с крак всеки със своя характер.Мъжът ми е риби и както казва-  зодия балък- трябва да има един  кротък вкъщи да ви търпи Laughing
Заемам се с тегленето на френското приложение  да го разучавам  и предлагам за ползване.Днес ще ги изпитват на думи.Усещам погрома....Ако  имате и други предложения за добри  приложения или  други източници от полза, моля споделете.

# 53
  • Между гори и планини
Да, Девите са по-зле и от Козирог. Майка ми е Дева. Аз съм точна на минута за среща, тя прави проблем за 30 секунди.
Днес на контролното по математика моя не е направил всички задачи. Колкото толкова. За двойката по английски не се ядосвам, хем дойде много разстроен. Оценката въобще не ми е от значение, аз знам той колко знае. Обаче, ако с неговата чувствителност учителката го натисне, може да има напълно обратен ефект. До пълно отрицание може да стигне. Преди във Варна така прегоря с математика, чак тук след 2 години се съвзе . Иначе го успокоила , явно на две очи, че и да я пише, няма да я зачете.
Едно време исках да стана учител, точно защото ме дразни липсата на индивидуални подходи към децата, всички под един калъп .

# 54
Звънче, дама със стил си, две мнетия няма!🌺 Благодаря за новата тема!

Aila, и аз съм от твоята порода Козирог. 🙂 Да не би да сме от тези, с арт- рогата?😀

# 55
  • София
И при моя имаше прегаряне с математиката заради учител в 5 клас, което се комбинира и с големи бели петна от тогава. Добре че забелязах навреме и влязох в роля, а става въпрос за уж много добър учител...
Сутринта го гледам като машинка реши геометрията и като се сетя, че там се спъна на НВОто, но човек не може да избяга от късмета си. Явно неговият е бил в 18то.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 15:59 от green_dawn

# 56
  • софия
...За двойката по английски не се ядосвам, хем дойде много разстроен. Оценката въобще не ми е от значение, аз знам той колко знае. ...
Твоят билингвист има 2ка по английски? Това заради транскрипция ли?

# 57
  • Между гори и планини
...За двойката по английски не се ядосвам, хем дойде много разстроен. Оценката въобще не ми е от значение, аз знам той колко знае. ...
Да, бингвилист с първи език английски. Ще видим дали въобще ще се наложи да я учи тая транскрипция. В класа му има деца които просто изречение не могат да построят на английски.

# 58
  • софия
Това е абсурдно!

# 59
Да, бингвилист с първи език английски. Ще видим дали въобще ще се наложи да я учи тая транскрипция. В класа му има деца които просто изречение не могат да построят на английски.

Е някога ще има какво да разказва на децата и внуците си Simple Smile  Как по бащиния си език е получил двойка в БГ

Общи условия

Активация на акаунт