ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 833
  • 785
  •   1
Отговори
# 420
  • у дома...
Щерката чакаше Дончо някъде към края на август да поеме към Вечните ловни полета, че имало такова предсказание в някакъв сериал (дали не беше "Семейство Симпсън"). Да не би сега да му е ред?

# 421
Я да ви питам имате ли следния проблем с мобилното приложение на Школо: аз известия не получавам (а съм го инсталирала именно заради известията, иначе си ползвам десктоп версията) и установих, че не ги получавам, защото всеки път като го стартирам то ми пише, че детето е в 7а (смг). И всеки път го преправям на 8в и когато изляза от приложението и пак го стартирам отново детето е в 7а. А пък десктоп версията все ми свети червена точка като за ново известие на "Роля, родител от СМГ" и естествено нямам нищо ново там, но трябва да вляза в онзи профил, за да ми се изчисти червената точка (която просто ме дразни) и пак да се върна в 8в. Деинсталирах мобилното приложение, инсталирах го наново и пак съм с дете в 7а! Такъв проблем нямах при преминаването от 32-ро в смг. Звънях в Школо и паднах от реакцията: първото им предложение на решение на проблема: обадете се в смг да ви изтрият профила - ми не искам да си трия архива от смг; втора реакция - е толкоз голям проблем ли е, че нямате известия?! Ми при положение, че ползвам мобилното приложение само за известия, явно е проблем. А точката на десктопа била два клика и се чисти. Питах момчето: като създатели на софтуеър и очевидно без екип, който да цъка и да търси грешки, не искате ли обратна връзка от потребител, че има проблем, който можете да изчистите? Отговор: ми не, ние сме много заети сега!
Просто нямам думи! Как може да не правиш един продукт със сърце, да не искаш всичко по него да е перфектно? Жалка работа!

Щерката чакаше Дончо някъде към края на август да поеме към Вечните ловни полета, че имало такова предсказание в някакъв сериал (дали не беше "Семейство Симпсън"). Да не би сега да му е ред?
Ох, и Ния много се вълнуваше по този повод, защото и други неща били предрекли и познали в този сериал.

# 422
Мария, аз не вярвам изобщо на мобилното приложение
Миналата година спираше да известява за дни и после пращаше всичко на куп.
Държа си страницата и периодично проверявам - 2-3 пъти в деня.
Отделно от миналата година моят имаше проблем с ученическия си акаунт, така бяха повечето деца в класа и домашното учителките пращаха на деца и родители Simple Smile
Откакто вече пращат домашните само на децата съм много щастлива!
Но за да си възстанови акаунта се обаждахме на hotline!

# 423
От момента, в който се логнах към новото училище си ми стои то, не ме "връща" в старото училище.

Ние досега само едно съобщение сме имали обаче и не изписука. Миналата година по-скоро се случваше да писука за едно и също по два пъти, а не да пропусне.

Аз бих преинсталирала приложението за проба.

# 424
Бързо оздравяване на болните!

Както всяка година по това време се появяват какви ли не вируси. С ковид истерията човек да го е страх да кихне. Все едно другите вируси и алергии са изчезнали с появяването на Короната.

# 425
  • София
Ах, Мария!!!
Точно същите бъгове ме дразнят текущо в Школо.
Само че ме мързеше да го опиша, че е бая дълго. Joy
И не съм им звъняла още.
Няколко пъти съм им писала за такива неща на ФБ страницата.
Едното беше абсурдната им класация едновременно по азбучен номер и по успех.
Някъде след една-две години го оправиха. Grinning

# 426
  • София
Имам същия проблем с червената точка. Появява се непрекъснато на профила на сина ми, който вече е завършил. Всеки път влизам и я изчствам, няма нищо ново, но и мен ме дразни.
Но когато влизам все пак по default е новата ми Роля на родител в 8 клас и си получавам нотификациите за нея.
И аз звънях в Школо за тази червена точка, било бъг в системата, някога по-нанатък щели да го отстранят.

На мен ми хареса как са обяснени пермутациите, вариациите и комбинациите в сборника на Веди. Има и една много хубава сравнителна таблица за разликите.

Може ли снимка на тази таблица, ако е удобно. Simple Smile

# 427
С преинсталиране не става - пробвах. Известия миналата година получавах по 3 броя. Не ми е драма дали ще разбера на секундата има ли оценка, просто държа на обратната връзка и на качествената работа. В момента се изпълнява мой обект на морето - ми държа да знам и един болт ако не е паснал, всеки ден искам снимки и т.н., то си е до отношение. Потресена съм, че не се стремят към съвършенство и че са нелюбезни с потребителите си (втори случай на такова отношение от 3 възможни разговора с тях).

Ето я таблицата от Веди:

# 428
Ние до сега не сме ползвали школо и тази година си инсталирах приложението, та си е в правилния клас. Червена точка нямам Simple Smile, но известия НЕ получавам. И аз се чудех защо, но не съм предприела нищо за отстраняване на проблема Simple Smile

# 429
Хм, при мен добре си работи мобилната версия на Школо. Получавам си навреме всичко. Нямам си и представа кога и откъде изключих звука. Той много ме дразнеше. Сега просто ми се появява синята иконка на приложението в горната част на телефона при събитие. Дразни ме тромавото превключване между двамата ученици в мобилната версия, ама ще го преживея.

# 430
  • София
Мария, същите проблеми и при мен с Школо. Единствено като влезна по подразбиране се зарежда 8д. Звънях и аз за точката - бъг, за който знаят. Нотификации никакви.

# 431
  • София
От мобилното приложение не получавам известия. Преинсталирането не помогна. Като цяло не го харесвам. Разчитам основно на десктоп версията, която е по-функционална.

# 432
Maria, опитали да си смениш ролята в приложението
В долен десен ъгъл има ...Още и от там избираш профил като родител на дете в новото училище.
Сега се логвам по подразбиране като родител на 8 класник, а не на седмокласник Simple Smile издигнах се

# 433
Миналата година в един момент спрях да получавам известия от Школо, мобилната версия. Трих, преинсталирах, звънях им... нищо. Просто се отказах да я ползвам. Гледам си през телефона пак, но не мобилното приложение, а десктоп версията.
А пък в Първа английска казали, че до края на месеца ще актуализират Школо. Така прочетох в темата на гимназията тук във форума. Синът ми още си стои предишния клас...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:04 от Betty L.

# 434
  • София
Всичко, които сте Школо сте щастливци след опита ми с One book. За какво им трябваше да сменят ЕД...

Общи условия

Активация на акаунт