ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 833
  • 785
  •   1
Отговори
# 495
НЕГ, ТУЕС, 1 АЕГ това ли е топ 3 на гимназиите, които не информират родители за учебния процес (оценки, отсъствия, други съобщения, бърза и удобна връзка с всички учители)? Изобщо извън споменатите 3 (като евентуално в 1 АЕГ може и да има в края на месеца, ама надали щом са заявили в руо, че официалната документация ще е хартиена) има ли друга софийска гимназия без ЕД?

# 496
  • Велико Търново
Люба, моята малка дъщеря е ниска т.е. по скоро мисля, че другите са огромни спрямо нея-тя е вече бивша художествена гимнастичка и няма как да е 50+кг. и 160 см. в пети клас, но те и момчетата по-късно израстват на височина.Голямата е висока колкото мен 168 см. По повод на състезанията аз ходех, но по-добре да не бях ходила-винаги я критикувах и то преди да излезе да играе.Ужасна съм, но това е положението.Тя запазваше самообладание, излизаше и играеше.Психиката й е силна.
Днес са правили входно ниво по английски-на теста има 85%, а есето не са го проверили още, но там се надява на по-висок резултат.Трябвало да е мининум с 200 думи.
В понеделник ще е по математика, ще вземе урока на сестра си при частната учителка, че се била притеснила.
Днес пак е къпала костенурката на класа, въпросната костенурка е домашния любимец на класа.На игри не играе и никога не е играла, но за сметка на това живее в Инстаграм, надявам се, че е разбрала, че от там зор се изкарват пари.Сборници май няма да купувам, интереса й към математиката е слаб.Пак баща им ги отразя, че нямат математическо мислене/печелил е златни медали като ученик/ и до там.
За моторите и разни други неща, които им предстоят мисля като Имар-Бог да ги пази, защото ние не можем.Моля се да са разумни.

# 497
  • София
Дребното също играе на Фортнайт на плейстейшъна, но сега само уикенда и то не всеки, защото трудно смогва с домашните, по-скоро с думите. Иначе лятото всеки ден, но за определено време, рядко над 3 часа, е аз се намесвам по някое време, та да се сети. Баткото играеше на Лига, но после престана докато тази година си взе лаптоп. Е само това правеше, ако не играе гледа клипове и "мачове". Как изкара матурите, не знам. Сега го предупредих, че ще го утрепя, ако разбера,че харчи интернет и време в Германия за това.Imp

# 498
Liani, отчая ме, бе човек. Лигата и в късния пубертет ли ги влече? Head Band

# 499
  • Между гори и планини
Моя големият син си намери работа покрай геймърството. Вярно, завърши колеж в Англия, и тестовете за работа бяха на английски и знания за игрите. Международна компания, сега в във Варна, мисли другата година пак да ходи в Англия, в клона на тая фирма. И от геймърство може да се печели. 😂

# 500
  • о`майна лунна нощ е
Аз всъщност хал хабер си нямам какво точно играе ръководителят на междугалактическите нощни полети.

# 501
Доня Дафина Черешова,

Като писа тестове на знания за игрите се сетих как да се спасят децата. Ако им вкарат игрите в програмата,  може и НВО да спретнат, интересът към тях рязко и внезапно ще намалее, смятам. Sweat Smile

# 502
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моля perunika77  да разреши получаването на ЛС, защото не мога да й върна отговор.

Ох, не мога да ви изчета, отново имам натрупани 80 нови отговора Flushed

# 503
  • Между гори и планини
Доня Дафина Черешова,

Като писа тестове на знания за игрите се сетих как да се спасят децата. Ако им вкарат игрите в програмата,  може и НВО да спретнат, интересът към тях рязко и внезапно ще намалее, смятам. Sweat Smile

Това е напълно възможно, имайки предвид, че моя със зор учи всичко 😂😂😂

# 504
  • София
Liani, отчая ме, бе човек. Лигата и в късния пубертет ли ги влече? Head Band
И аз се изненадах неприятно, но пък имам чувството, че него пубертета го тресна тази година едва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
  • о`майна лунна нощ е
То за това забранените неща са сладки. Позволиш ли ги - стават безинтересни. Но направиш ли ги задължителни - направо опротивяват.

# 506
То за това забранените неща са сладки. Позволиш ли ги - стават безинтересни. Но направиш ли ги задължителни - направо опротивяват.

Тъй си е.
Забранете им игрите в нета и бъдете сигурни, че само за тях ще мислят. Същото важи за сайтовете със снимки и лексиконски обобщения - туитъри, ФБ и сие. Всъщност за мен игрите са една идея по-добре от второто. Онова ми е направо кифленска работа. Като съм гледала ФБ на разни момиченца, направо ми иде аз да почна с Лигата. Laughing
Ми какво пък - да въведат часове по игри из нета, ама с контролни и оценки! Smiling Imp

# 507
  • София
Стон, успех на твоето момче! Много се вълнувам на всяко състезание и аз. Много ми е интересно да гледам и конкуренцията на моя танцьор. Ходя винаги, включитено в чужбина. Тази емоция е просто неповторима. Другата събота ще има състезание в Пловдив след като пропуснаха почти всичко тази година (танцовите повечето са през пролетта) и аз съм в трепетно очакване.

Моят може да си направи бъркани яйца, омлет, палачинки, мляко с грис, сандвичи. Играят на Плей стейшън и на Хбох, нямаме подходящ компютър. Не ги ограничавам, защото почти нямат време. Не знам дали им се събират 2-3ч седмично.
Ние също у дома (включително и аз) се бстръшкахме с някакъв вирус с болки в гърлото.

Момичета, да ви питам имали ли сте такъв проблем или просто аз съм карък. Пазарували ли сте от онлайн книжарницата на Бг учебник? Направих поръчка на 21.09 и оттогава ни вопъл, ни стон. На телефоните никой не отговаря, на мейлите също. Направо ми е трудно да повярвам, че толкова не им дреме. В интерес на истината ми се случи в няколко книжарници да ми кажат, че не работят с тях, та може и да не е само мой проблемът. Тази вечер ще издирвам учебниците на набора отново и ще ги поръчвам от другаде, не мога да ги чакам повече.

# 508
  • Между гори и планини
Аз ги поръчвам на бившите си шефове на книжарницата във Варна. Колкото и да бяха заети, пратиха ми ги веднага с Еконт и на другият ден дойдоха. Че дори ги помолих да са подвързани, не ми се търсят размери из Елена или Търново. Дойдоха подвързани, само не им бяха сложили етикети и не ги надписаха 😂
Ако няма да се сметне за реклама, ще ти кажа сайта, имат и онлайн поръчка и по телефона. Особено, ако кажеш моето име.

# 509
Стон, успех на твоето момче! Много се вълнувам на всяко състезание и аз. Много ми е интересно да гледам и конкуренцията на моя танцьор. Ходя винаги, включитено в чужбина. Тази емоция е просто неповторима. Другата събота ще има състезание в Пловдив след като пропуснаха почти всичко тази година (танцовите повечето са през пролетта) и аз съм в трепетно очакване.

Моят може да си направи бъркани яйца, омлет, палачинки, мляко с грис, сандвичи. Играят на Плей стейшън и на Хбох, нямаме подходящ компютър. Не ги ограничавам, защото почти нямат време. Не знам дали им се събират 2-3ч седмично.
Ние също у дома (включително и аз) се бстръшкахме с някакъв вирус с болки в гърлото.

Момичета, да ви питам имали ли сте такъв проблем или просто аз съм карък. Пазарували ли сте от онлайн книжарницата на Бг учебник? Направих поръчка на 21.09 и оттогава ни вопъл, ни стон. На телефоните никой не отговаря, на мейлите също. Направо ми е трудно да повярвам, че толкова не им дреме. В интерес на истината ми се случи в няколко книжарници да ми кажат, че не работят с тях, та може и да не е само мой проблемът. Тази вечер ще издирвам учебниците на набора отново и ще ги поръчвам от другаде, не мога да ги чакам повече.
И аз щях да поръчвам от сайта на бг учебник, но съобщението, което бяха сложили, че доставката може да се изпълни до 14 дни, ме отказа. Детето си купи учебниците от тяхната книжарница в подлеза на НДК.

Общи условия

Активация на акаунт