Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Преди 5 дни ми възстановиха сума, без да удържат такса за доставка. Чакам утре-вдруги ден още една и ще пиша дали от нея са взели или не.

# 691
На някой случайно да му се намира излишен НМ052? Blush

Пиши ЛС, ако искаш да ти пусна поръчка.

# 692
Здравейте,ако някой друг няма да се възползва от кода може ли и на мен да поръча ?

Може.

# 693
Благодаря Ви!
Но успях да си вляза в стария профил и поръчах.
Кода ми беше за него,но мислех че съм забравила паролата.

Само, че, не цвета който исках,защото беше изчерпан 😔

# 694
Днес получих тази пижама, поръчана от съфорумка с 052-то Hug
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0624959031.htmlщ
Доста се чудех 158-164 или 170 да избера като за хс. Заложих на по-малкия и добре съм направила- долнището е доста широко, на дължина ми е добре обаче -174съм. Иначе е мн приятна, малко по-тънка от очакваното.
Според вас,ще ми стане ли 158-164,ако нося С/М ?

# 695
Горнището е 43 широко и 59 дълго. Долнището:талия-35см, крачол-28см(при бедрото) и дължина от чатала-74см.

# 696
Горнището е 43 широко и 59 дълго. Долнището:талия-35см, крачол-28см(при бедрото) и дължина от чатала-74см.
Много благодаря!

# 697
Днес получих тази пижама, поръчана от съфорумка с 052-то Hug
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0624959031.htmlщ
Доста се чудех 158-164 или 170 да избера като за хс. Заложих на по-малкия и добре съм направила- долнището е доста широко, на дължина ми е добре обаче -174съм. Иначе е мн приятна, малко по-тънка от очакваното.
Според вас,ще ми стане ли 158-164,ако нося С/М ?

Аз съм ХС и си взимам 158-164. Ако искам да ми е по- свободно залагам на 170 и ми е добре. За С/М според мен 170 размер отговаря от детското

# 698
До колко време след получаване на върната поръчка възстановяват парите? И тъй като са ми блокирали сумата за тази поръчка и още не са си дръпнали парите, възможно ли е да си ги приспаднат и да изтеглят само разликата, а другата част да ми възстановят?

# 699
Тете, извинявам се. Не съм забравила за снимката, но вчера не можах.
Сега се издокарах с пуловера, застанах за снимка и ...нямам памет, то и преди ми пишеше ама за актуализация не можеше, трих стари неща, но все не става, а нямам вече каква програма да изтрия.
Щях нов телефон да взимам, но от Виваком нещо искаха да ме преметнат с договора (то и успяха) та се запънах и си карам със стария.
Много съжалявам, не е нарочно. Поне леглото оправих де, да се не излагам, но не става.
Виж на кафявия пуловер има много снимки на жени с него, надолу като слезеш на страницата с него. Така ми стои , аз поне съм доволна. Не е нарочно, извинявам се, ама не става , натискам и не щрака((

# 700
Споко..няма нищо. И аз го имам тоз проблем с паметта.....много е гадно.
То скоро ще дойде и ще го видя..

# 701
Значи, полудях да разхождам суичери насам-натам! Rage Върнах един, че леко малее за размера си и ми е малко по-къс, отколкото искам. Сега този, който получих много хубав като материя, обаче от него мога да си ушия два, а е същия размер! Трябва ми два, не един размер по-малък. Хайде, пак обратно. Още като го извадих от плика и зяпнах - гигантски! То пък с всичките им претенции за световен не знам си какво там за дрехи, са по-зле от китайците, егати! Не знае човек какво ще получи, въпреки, че един и същи размер взимам винаги!!! Ядосах се!
Иначе това става https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907210001.html
Пижама е, но аз не мога да спя с такова нещо. Мекичко е и горното не е от най-тънко трико, а си е блузка с мъхесто отвътре. Купих си го за вкъщи. Стои ми като на модела, мааалко е уголемено, но пък за вкъщи е идеално.

# 702
Това пък видяхте ли го:

Щом са писали, че няма да могат да се прилагат кодове временно, значи вероятно по тях нещо ровичкат. Дано не е някоя неприятна изненада само, че тогава набързо ще мигрираме към нещо по-конкурентно.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 00:45 от fenyx

# 703
da, ще си оправят бъговете с прилагането на код по 3-4 пъти в един профил, е, че като ни ограничат опциите, и ние тях така - реципрочно-ще ги ограничим. Дълго мислих дали с кодове да взема розови завеси от 229 лв. , но пък си викам - какви толкова ще са , че да си заслужават парите. Имате ли опит със завеси/пердета от НМ сайта?

# 704
Не ми харесва тази работа с кодовете? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт