Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 510
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Аз искам да ви кажа, че не мога да вляза в нито един от моите профили чиито имейли помня. Няма начин паролата да е грешна, защото е една и съща. Никъде не влизам, освен в официалния.

# 706
  • Mostly in my mind
Камея, поръчах на малкия пердета. Много са хубави. Сега Каролина ми поръча с кода и едни за спалнята, които са памук и лен.  На мен лично много ми допадат такъв тип завеси, изчистени, естествени материи.

# 707
Аз влизам в много профили...няма проблем

# 708
Нищо няма да пипат...спокойно.

Оф..Гошето ми пратил смс 😄

# 709
Дълго мислих дали с кодове да взема розови завеси от 229 лв. , но пък си викам - какви толкова ще са , че да си заслужават парите. Имате ли опит със завеси/пердета от НМ сайта?
Зависи колко метра са. Скоро купувах от айко платове за пердета и бяха по 12 лв метъра. Това само плата, отделно копчета, перделък, ушиване.

# 710
  • Mostly in my mind
На НМ са готови пердета.

# 711
На НМ са готови пердета.
Именно! Ако платът е хубав и пердето е повече метри, може и да си заслужава цената. Затова дадох пример, че в айко само платът за един прозорец ми струваше 120 лева. И то не от скъпите платове, те бяха от 20 лева нагоре.

# 712
  • Mostly in my mind
Защото вероятно ти го смятат х 2. А тези готовите са напр. 2х120на250. Моят прозорец напр.е 220 ширина. Няма да стои на красиви плухи, както е ако е х2 на размера на прозореца.

# 713
Нищо няма да пипат...спокойно.

Оф..Гошето ми пратил смс 😄
Тете, днес ще грейнеш май))
Да пишеш после как е пуловерчето и дали ти харесва.

# 714
Защото вероятно ти го смятат х 2. А тези готовите са напр. 2х120на250. Моят прозорец напр.е 220 ширина. Няма да стои на красиви плухи, както е ако е х2 на размера на прозореца.
200+ лева за 2.5 метра перде си е кожодерско направо. За 20 лева на метър има мнооого добри платове.
Наборът при пердетата е както си го решиш, консултантите само казват колко е минимумът при даден размер прозорец. Даже по 2.5 ги пуснах, за да има хубав набор.

# 715
  • Mostly in my mind
моите излезнаха 50 лв - 2х120на250, но са памук и лен. притеснява ме единствено, че ще се свият при пране.

# 716
Здравейте, на мен май от НМ са ми блокирали профила и не мога да поръчвам. На някой случвало ли му се е? Напоследък много неща връщах. Дали е заради това?

# 717
Едва ли е заради връщане. Защо не им пишеш? Или им се обади.

# 718
Точен ми е S размер ...пасна ми. Харесва ми дебелината и плътността...точно като зиморни хора като мен.
Много съм доволна с две думи. Излезе 33 лв някъде...

# 719
Готин цвят. Честито, Тета!

Общи условия

Активация на акаунт