Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам наблюдения, че детско бельо трябва да се дебне.
Изпратили са ми поръчката, направена в понеделник, може би в петък ще е при мен.

# 106
  • Варна
Аз пък издебнах космическите чаршафи, появи се една бройка. Използвах си кода, който ми бяха пратили като компенсация през май, той щеше да изтече скоро, а нищо не ми хваща око. Дребното е на космическа вълна от доста време и мисля, че ще им се зарадва. Плюс един черен сутиен без банели, бяха хвалени тук преди време и си бях взела бежов, наистина много удобни. Чудя се как съм се наказвала с банели толкоз години.

# 107
Ако е удобно, искам да помоля за линк към сутиена без банели!

# 108
  • София
Здравейте, имам въпрос, може би тъп - става въпрос за ето тези дънки https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0680492005.html
Та имам купени от магазин  дънки на които пише Girlfriend Regular Jeans, исках да си купя същите, защото са ми много удобни, но не намирам по магазините тъй като нося голям размер и поръчах тези от линка, но един р-р по-малки, даже се чудих дали да не са два по-надолу, понеже първите са ми дооста големи /позаслабнах малко/.
Еми вчера ги получих - обух ги, но буквално се наврях все едно в клин и кройката е по- различна - в долната част крачолите са много странни, задната част е доста по широка от предната и като се обуят стърчи назад ужасно - ще ги връщам.
Въпросът е не би ли следвало като и на двата чифта дънки пише Girlfriend Regular Jeans, модела да е един и същ, както и размерите?

# 109
При хм не е така...

# 110
  • София
Лоша работа - еми то тогава пазаруването онлайн си е направо тото, като даже не знам и какъв размер да поръчам Anguished

# 111
Така си е.
По тази причина преди време предпочетох да си взема един панталон от реала, защото го мерих и видях как ми стои. В онлайн магазина моделът беше доста намален, но не рискувах точно защото можеше да дойде с друга дължина и ширина, нищо, че е същият модел и размер. Та така...

# 112
  • Варна
Ако е удобно, искам да помоля за линк към сутиена без банели!
Ето този:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0755467001.html
По принцип нося 75Б, от него поръчах 80Б, една идея умалена е подгръдната обиколка.

# 113
Въпросът е не би ли следвало като и на двата чифта дънки пише Girlfriend Regular Jeans, модела да е един и същ, както и размерите?
Купих и четирите цвята в един размер от дънки, обявени за един модел. И четирите са различни, и като модел, и като големина на размера...

# 114
  • София
И аз предпочитам в реален магазин, но за съжаление за дебеланки като мен почти няма нищо.

# 115
И аз съм дебеланка. Затрупах се с дрехи от H&M... Вярно, че върнах някои, но повечето ми заспиват. Основния ми проблем е с дължината на тениски и блузи, защото съм висока. Не нося блузи до пъпа, а техните са доста къси. Но пък туниките са добре.

# 116
В реал много често липсват неща, които харесвам в онлайн магазина.
Между другото, преди време, когато пазарувах в магазин дрехи за бременната
ми фигура, гледах че по-пищни дами, които не чакаха бебе също гледаха дрехите там и се замислих, че наистина има такива модели, които може да се ползват и не само от бъдещи майки.

# 117
Е аз съм дебела, но без корем, и тези за бременни не стават, за щастие или нещастие. И не съм много висока, едва 170 см, но дължината също е проблем доста често
Нося 44 и мога да взимам и от +, и от нормалната секция, та имам наблюдения над целия асортимент Wink
Офлайн няма премиум, много + неща, повечето обувки Simple Smile , а 42 обувки в само онлайн. Та си струва онлайн пазаруването, за някои неща.

# 118
  • София
Купих и четирите цвята в един размер от дънки, обявени за един модел. И четирите са различни, и като модел, и като големина на размера...
Е това пък вече ме уби Joy
Като връщат парите за върната стока, връщат ли и таксата за доставка, сякаш нещо такова прочетох, но ми се стори нелогично.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:02 от kupu

# 119
Само ако проблема е от тяхна страна- дефект, сгрешен артикул, или ако са закъсняло в срока за връщане на парите
Да, и аз имам по няколко цвята от модел Simple Smile, с разлики. Но то това неведнъж е отбелязано за еднакви артикули, абсолютно еднакви Simple Smile. За размерите на пуловерите да не отварям дума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт