Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Таксата за доставката, която ти си платила, я връщат винаги-така е по закон, така е и описано в сайта им. Удържат ти 4.90 лв обаче, когато връщаш - така си е по закон, че ти си поемаш куриерската услуга по връщането.

това за което Хепи е писала - не ти удържат 4.90 лв само и единствено когато се касае за рекламация на дефектен продукт.

# 121
Последния път не ми удържаха нищо, когато връщах халата, не беше дефектен, просто ми беше голям. Възстановиха ми цялата сума, а пишеше в сайта, че се удържа 4,90лв. Някъде мернах, че не удържат, защото си ползвал безплатна доставка, не виждам логика, но е факт.

# 122
По-скоро е бил бъг, какъвт в ХМ има много и постоянно.

# 123
  • София
Е значи правилно съм разбрала, за 4.9 лв ясно - така вече е по-приемливо, че си викам за всяко нещо, което върна да плащам по 12 лв...

# 124
Не, първата доставка винаги ти се възстановява заедно със сумата на артикула който връщаш. Така че споко.

Те са две доставките и от там е объркването....едната е тази която плащаш за да дойде стоката до теб, втората е тази която плащаш когато връщаш.

# 125
  • София
Да ви попитам дънките, които нямат подгъв как се държат във времето, нищят ли се много?
Имам някакъв спомен, че сякаш съм виждала в сайта да пише за определена дреха дали я има в конкретен магазин или се бъркам?

# 126
Преди имаше опция за наличност по магазини. Имаше и in-store режим, за избран магазин от наличните в близост и можеха да се търсят така неща, но и двете опции за съжаление изчезнаха.

# 127
  • София
Благодаря

# 128
  • Варна
Относно доставките.....
Поръчка от 4.10 вече е в офис за вземане.
Поръчка от 3.10 още я няма.

# 129
Добър ден, видях че COS - "скъпото H§M" вече доставят до България.
Знаете ли кой куриер ползват?

# 130
Иначе и аз получих мейл без код. Обадих се по телефона, казаха ми, че щом съм направила регистрация мога да си ползвам кода, каза ми го. Имали срок до 24 часа да го пратят.

Код така и не получих 72 часа по-късно, а дългучът ми го даде невалиден.

И при мен не дойде код. Някой получил ли е код за нова регистрация в последните дни?

# 131
  • Mostly in my mind
Ами то си пише. Wink 6.90 евро, за поръчки над 100 евро -безплатна. Не знаех, че cos имат нещо общо с НМ...

# 132
  • София
Не знаех, че cos имат нещо общо с НМ...

Част от компанията H&M e заедно с Monki, Weekday, & Other Stories, Аrket и др.

# 133
Ами то си пише. Wink 6.90 евро, за поръчки над 100 евро -безплатна. Не знаех, че cos имат нещо общо с НМ...
Тя пита кой куриер ползват, а не колко струва доставката.

# 134
  • Mostly in my mind
Чета между редовете. Blush извинете.

Общи условия

Активация на акаунт