Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Ето и една онлайн оферта, намалението се отразява директно в кошницата:

Понеже ми се мотоят разни неща в кошницата и са все намалени- върху намалените не намалява. Но който има код (-25%, талон от дрехи, дългуч) може да пробва да комбинира и за скъпите артикули (например кашмирени пуловери) може да се получи доста добро намаление.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 10:13 от fenyx

# 526
Кода за 25% как се получава?

# 527
Персонално разпратен на мейли или с картички. За стари профили е.

# 528
# 529
  • София
Да се похваля и аз с пристигнала поръчка от намалението: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908729003.html
Взех XS, харесва ми много. Дължината е точно над коляното при 1.65 м височина.
С намалението на рокли и кода ми излезе 27 лв. Намерих и правилния цвят чорапогащник - остава само повод да я облека 😎

Тази риза също е много приятна: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0626052010.html
Взех размер 170 и ми е точна.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 13:33 от brayan__

# 530
За пореден път се убеждавам, че трябва да спра да пазарувам дрехи за мен от HM. Този пуловер поръчах преди седмица. По отзивите го избрах. Днес го сложих за първи път, носих го около 3 часа. Целият стана на топченца. Такова нещо до сега не ми се беше случвало. Вярно е, че е евтин, взех го за 16 лв с намаленията, но всъщност това са 16 лв, които просто хвърлих на вятъра. По-добре да купя за 60 лв на друга марка, дори за 100 и да го нося 4-5 години, ако не и повече, отколкото този боклук. На всичкото отгоре искам да оставя отзив в приложението, но не намирам начин как да го направя.

Пуловер с поло яка

# 531
И аз получих вече, поръчах от този пуловер ес вместо ем и не сгреших, уголемен или просто е широк модел, затова по-малкият размер е за предпочитане.
Излезе 11,99 с два кода.
От 7 пор. 6 вече са пратени.

# 532
За 14.99 чакам един дантелен пуловер аз. Успях да хвана още един код.

# 533
За пореден път се убеждавам, че трябва да спра да пазарувам дрехи за мен от HM. Този пуловер поръчах преди седмица. По отзивите го избрах. Днес го сложих за първи път, носих го около 3 часа. Целият стана на топченца. Такова нещо до сега не ми се беше случвало. Вярно е, че е евтин, взех го за 16 лв с намаленията, но всъщност това са 16 лв, които просто хвърлих на вятъра. По-добре да купя за 60 лв на друга марка, дори за 100 и да го нося 4-5 години, ако не и повече, отколкото този боклук. На всичкото отгоре искам да оставя отзив в приложението, но не намирам начин как да го направя.
Само през компютър може да се остави отзив.И аз нямам такава опция във приложението.

# 534
Пуловерите им съм го отсвирила и аз. Те още в магазина са вехти

# 535
  • Пловдив
Аз щях да отказвам посл.поръчка, ама кат погледнах-тя изпратена. Има панталон и блуза за детето. Сега кат ги спряха от даскало май така ще си отвисят у дома и ще умалеят.

# 536
Е нали винаги може да се откаже на куриер? Не че съм го правила и от опит да знам, ама тук са споделяли, че става.

# 537
  • Пловдив
Е нали винаги може да се откаже на куриер? Не че съм го правила и от опит да знам, ама тук са споделяли, че става.
да, де ама така ги "набутвам" с доставка и връщане и няма да са ок Simple Smile

# 538
Знам, не е много приятно, ама пък нали гледаш теб какво те устройва в крайна сметка. И те ни набутват с тези кодове да поръчваме, без да имаме много-много намерение 😅

# 539
  • Пловдив
Знам, не е много приятно, ама пък нали гледаш теб какво те устройва в крайна сметка. И те ни набутват с тези кодове да поръчваме, без да имаме много-много намерение 😅
а, баш! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт