Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да, но в случая вече съм поръчвала от профила. Затова съм учудена, че хваща. Simple Smile

# 556
Здравейте, искам да помоля ако има някоя от вас, пазаруваща в Paradise center, дали може да ми купи един артикул от детския сектор, аксесоар е, дсже няма да се наложи да търси размер. След това да ми го изпрати по Еконт. Ще съм много благодарна,защото от доста време го търся, а чак сега видях опцията да се провери наличност в магазин.

# 557
Отказвали ли сте предплатена поръчка на куриер? Връщат ли парите по картата?

# 558
  • Countryside
На мен при последната поръчка на самата фактурата ми пишеше, че мога да върна артикулите, поръчани онлайн във физически магазин, което доста ме учуди, понеже бях пробвала преди години и ми отказаха. Сега не съм връщала, защото запазих артикулите, а фактурата изхвърлих, но вижте си хартиената фактура. Хич не ми се занимава с връщане, затова от H&M вече поръчвам само за детето, евентуално тениски, бельо и чорапи за мен, нещо за интериора.

А за захабения пуловер, препоръчвам да ползвате ето това, на вълната също се образуват топченца (не е само при кофти материи, но в HM преобладават), където се търка(лакти, маншети).

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:15 от Г-жа Букет

# 559
Дами,  при някоя валиден е още HM052 ?
Искам да метна едни дънки.  Blush

Мисля, че момичето иска някой да ѝ пусне поръчка.

# 560
На мен при последната поръчка на самата фактурата ми пишеше, че мога да върна артикулите, поръчани онлайн във физически магазин, което доста ме учуди, понеже бях пробвала преди години и ми отказаха. Сега не съм връщала, защото запазих артикулите, а фактурата изхвърлих, но вижте си хартиената фактура. Хич не ми се занимава с връщане, затова от H&M вече поръчвам само за детето, евентуално тениски, бельо и чорапи за мен, нещо за интериора.

А за захабения пуловер, препоръчвам да ползвате ето това, на вълната също се образуват топченца (не е само при кофти материи, но в HM преобладават), където се търка(лакти, маншети).

Подкрепям горното мнение, имам уреда от няколко години просто е незаменим. Шапки, ръкавици, пуловери, палта - почти всичко може да спасите с него.

Все пак има ли начин официално да се откаже поръчка? Преди време дъщеря ми си поръча чанта с наложен платеж. Половин час по-късно ѝ предложих да ѝ я купя аз с карта, но не намерихме начин да откажем поръчката, за да направим нова. Не можеше да се промени и начина за плащане.

Получихме първата поръчка, която беше само с кода за 25%. Ето този сутиен се оказа по-малък. 80А отговаря по-скоро на 75А. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0564334002.html
Не ми се плащат куриерски такси. Май ще се мъча да пришивам копчета съвсем накрая с надеждата да се отпусне. А така се бях зарадвала за възможността да се върне в магазина. Sad

И тази жилетка  https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0839334003.html  Тъничка, за лятото, но пък е много красива.

Опитах да дам отзив, имам такава възможност в профила си, но сайтът забива и не става нищо.
За сутиена, може да вземеш удължител, аз си купувах такива от Н&M, сега обаче не ги намирам на сайта им. В магазините на Триумф също мисля че имаше, поне преди време. А на моя приятелка майка й си прави сама удължители от стари сутиени.
Аз също се опитах да откажа пратка преди да я изпратят. Няма такава опция, казаха ми като пристигне да я откажа и след това да им напиша имейл, защото я пуснах с карта ваучер, щели да ми възстановят ваучера.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:31 от anbibian

# 561
Само да ви кажа, че подобен уред пускаха скоро в Лидл на прилична цена (8-10 лева май беше).
Пратка не съм отказвала, та не мога да кажа как е при плащане с карта (иначе, когато изпращат поръчката, дърпат сумата от картата, т.е. ще трябва да я възстановят).
Вместо удължители пришийте в края кукички- правила съм така с един (не от НМ), става.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:35 от fenyx

# 562
На Филипс бяха по 20 лв. Гледайте само да работи с АА батерии, защото бързо хаби батериите и ако е с малките като попче никаква работа не върши, ако е с АА може да ползвате и презареждащи батерии.

Таня67 https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0532138001.html
Намерих удължителите, но са изчерпани

# 563
  • Варна
Ау, какви са тези цени? В магазините за китайско бельо са по 60 стотинки.
Уред за топчета имам от Лидл от пролетта, още не съм го ползвала Crazy Но по пуловерите ми има, така че ще взема да ги обработя преди сезона.

# 564
  • София
Момичета, зная, че доста поръчвате детски дрехи, вкл. аз, синът ми е направо манекен на НМ. Но в последно време намаленията са никакви и ме отказват. Лятото си взех за 7 лв. къс панталон от момчешката колекция, който в момента е "намален" на 14 лв.
На въпроса - миналата седмица с колежка правихме обща поръчка от  сайта https://www.kinderland.bg. Турски неща са, различни марки, при поръчка на 10 артикула - намаление 40% от цената на сайта. Имат магазин в The Mall, но това важи само за продукти онлайн. Не са ми платили за реклама, само споделям.
Скрит текст:
Признавам, че някои неща се оказаха умалени, с колежката се свързахме по телефона с фирмата, казахме какво искаме да заменяме и ни го изпратиха безплатно в магазина в мола, където направихме замяната.
Давам го само като инфо, доста неща вече се изчерпаха, но примерно зимно яке за 30 лв. според мен е находка.

# 565
Само внимавайте с такъв уред да не натискате много, защото може да направите дупка на дрехата. Аз за същата цел използвам самобръсначка.

# 566
Имам такъв... уред за топчета (един познат им казва ъпки и ми е много смешна и в същото време готина думичка), обаче никаква работа не върши! А, повярвайте ми, не съм смотана в ползването на уреди. И моят е от Лидл. Даже сега като го споменахте, ще го пробвам на една започнала да се затопчва Лидл-ска жилетка и ще проверя справя ли се. Може пък да съм била смотана за ползването точно но това устройство 😁

# 567
По китайските молове е пълно с удължители за сутиени.

# 568
Момичета, зная, че доста поръчвате детски дрехи, вкл. аз, синът ми е направо манекен на НМ. Но в последно време намаленията са никакви и ме отказват. Лятото си взех за 7 лв. къс панталон от момчешката колекция, който в момента е "намален" на 14 лв.
На въпроса - миналата седмица с колежка правихме обща поръчка от  сайта https://www.kinderland.bg. Турски неща са, различни марки, при поръчка на 10 артикула - намаление 40% от цената на сайта. Имат магазин в The Mall, но това важи само за продукти онлайн. Не са ми платили за реклама, само споделям.
Имат магазин в нашия град, не са само турски, всъщност повечето са китайски и затова са умалени. За мен - нищо особено...Уайкики е в пъти по-добър като качествени дрехи и като цени, разбира се. Там също има по 30 лв якета на намение и не само.Smile

# 569
  • София
Да докладвам. Тази рокля, М размер, ми стига до глезените, а аз съм 168. Иначе ми харесва, ще си я задържа и ще я нося на шивачката.

Общи условия

Активация на акаунт