Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Аз я нямам, но съм виждала жена с такава, но жълтичка. Много хубаво и стоеше, подходяща е май за по-пухкави дами и момичета обаче. По-свободна е. Добре изглеждаше и май топли. Не знам колко си отговаря на размера обаче. Мен парки така ме е страх да поръчвам, освен да съм ги мерила преди това в магазина и да си знам номера. Нищо не отговаря там си мисля.

# 661
Някой, малко по-назад в темата, ми беше препоръчал една машинка на Филипс за премахване на топченца от дрехите. Днес я купих и съм много доволна от нея. Благодаря за препоръката!

# 662
Аз да благодаря на Фанито пък...пуснах жълтия пуловер която показа. Исках бежовия..но е изчерпан. Кафевия - имам такъв цвят модел и определено не е моят цвят. То не че и жълтия е мой...амааа 😄😄..като нямаше друг...
Може и да не дойде че беше една бройка само....ама здраве да е ☺

# 663
Тета, браво, ще ти хареса.)) По-хубаво жълтичко е от на снимката, не че е наситено де, ама е хубаво за мен.
Само дето си по-слаба от мен знам, аз поръчах С , може и да ти е широчък и ръкавите малко по-бухнали (не знам точно как да се изразя) ама ...с коланче е супер , то май има и снимки там под пуловерите как някои го носят.
Пък и при пране май ще се събере , аз за това сега се ядосвам. Но кръстчето ти ще е защитено, знам че държиш на това )) Дано останеш доволна и дойде пуловерчето. На мен много ми харесва))

# 664
Аз обожавам жълто и много ми отива.
Този пуловер също ми харесва като цвят, дано и наживо да е така.

# 665
Ми ако дойде торба..ще си направим два от него 😨😄😄😄

# 666
Аз я имам отпреди може би две години, дебела е и уголемена.

# 667
Ми ако дойде торба..ще си направим два от него 😨😄😄😄
Аз мерих в магазин С и М. Не е голяма разликата. Почти няма дори, само в ръкавите имаше на кафявия, ама пък има и доста вълна и ако се свие ще ти е добре. Торба няма да бъде съм сигурна. Мисля ще се харесаш, ама...пиши после. )) Цветът е хубав, а на жълтото и сивичкото има малко разлика от кафявия, някакви дупчици леки има по ръкавите, жълтия е по-прибран като че ли , поне моят, но и кафявият почна да ми харесва-носи на мръсно и за мен е супер това, а жълто обожавам, та... За пуловери много рядко намирам жълт цвят, а пък модела е малко по-разчупен и това поне на мен ми хареса, та взех и жълтия (той и по-евтин ми излезе с кода, а сега е още намален)
Забравих да напиша и че много топли и е ок за зимата.

# 668
От онези пуловери по 17,99, преди 2 години бяха, сега има в подобен жълт цвят. Наистина рядко има в жълто. В магазин ги видях.
Но имам много блузи/пуловери, заринах се вече. Вкл. и жълти.

# 669
Фано...ако си се научила да прайш снимки, да ми хвърлиш една с облечен жълтявия на лични ли...кУ не е много нахално Blush
Когато ти е удобно де...

# 670
Здравейте, може ли да се направи поръчка с наложен платеж? Прочетох, че имат такава опция, пробвах, не ми дава да изберв тази опция.....

# 671
Как да не ти дава? Плащане при доставка.

Фани е спец в снимките, Тет, отдавна се изучи. Kissing Heart

# 672
Фано...ако си се научила да прайш снимки, да ми хвърлиш една с облечен жълтявия на лични ли...кУ не е много нахално Blush
Когато ти е удобно де...
Баш си си нахална, ама нали съм ти фенка и си приятелче ще се пробвам.)))) Не, че ще успея, ама ще опитам))
Хубав е бре, не се притеснявай. Че и топли.
Телифонът ми е стар и няма опция за селфи, трябва да диря огледало и светлина, ама утре ще пробвам.

# 673
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0424664004.html

Тези дънки дали са коментирани, отговарят ли си на размера?

# 674
От хм и те много нахални - пратили са ми го вече. Ей...искат да ме нахендрят с туй жълтото значи Joy

Общи условия

Активация на акаунт